Nála nem elvárás, de eddig az is megtette ,aki előtte nem szerette . Nem vagyunk egyformák , de azért nagyrészt függ a partnertől ,hogy ki hogyan tudja levetni a gátlásait.
Szerencsés ember akinek mindenre nyitott és enyhén perverz a párja.Egyébként a csajok is tudják, hogy sokunk gyengéje a szájba élvezés. Egyes nők ha pasit akarnak fogni előszeretettel engedik, hogy szájba a lőjjék őket és örömmel nyelnek, legalább is azt mutatják. Így egy kevésbé szép, mondhatni csúnya nő is hamar párt talál. Ismerek ilyet aki így tette számításból. Ha valakit érdekel mesélek róla.
(Ez egy válasz kezdő pár07 üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 15:10

Nekem párom, mióta ismerem 13- év, szopik. Jobban szereti,mint a dugast....de en is őt nyalni.....hat tehetnem mindig nyalnam imadja.... ja es a spermat mindig nyeli, első perctől kezdve....olyan hogy meg máshova ment volna a szájan kívül nem emlekszem.....
Az én párom is szopott az első pár dugás után, de nyelni évekig nem akart és a szájába sem engedte. Aztán megtört a jég, most már rendszeresen a szájaba kapja és lenyeli mindig.
(Ez egy válasz skolcman1 üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 14:05

Nekem eddig minden nőm szopott. Volt aki kimondottan szerette jobban mint a dugást de olyan is akadt aki nem, - azt általában rábeszéltem. Nyelni már jóval kevesebben szerettek, páran megengedték, hogy a szájukban menjek el, de csak pár akadt aki megkóstolt.
Nekem párom, mióta ismerem 13- év, szopik. Jobban szereti,mint a dugast....de en is őt nyalni.....hat tehetnem mindig nyalnam imadja.... ja es a spermat mindig nyeli, első perctől kezdve....olyan hogy meg máshova ment volna a szájan kívül nem emlekszem.....
Nekem eddig minden nőm szopott. Volt aki kimondottan szerette jobban mint a dugást de olyan is akadt aki nem, - azt általában rábeszéltem. Nyelni már jóval kevesebben szerettek, páran megengedték, hogy a szájukban menjek el, de csak pár akadt aki megkóstolt.
nálunk elsönek ment anélkül nem is csináljuk
Nálunk az orál a részemről alap.
Ki sem bírnám h ne nyaljam ki a punciját,popsiját.
Ő viszont valamiért nem szeret szopni.
Popsi szex viszont kompenzál és nagyot tud élvezni tőle én pedig a popsijába ❤️
Ki sem bírnám h ne nyaljam ki a punciját,popsiját.
Ő viszont valamiért nem szeret szopni.
Popsi szex viszont kompenzál és nagyot tud élvezni tőle én pedig a popsijába ❤️
Az én nejem kezdetben jobban ódzkodott a szopástól, mint most. Ma már sokkal többet kapok tőle. Nem mondom, hogy olyan nagy beleéléssel, mint ahogy mások írják, de amit nyújt, számomra tökéletes. És hogy senki nem egyforma, pl. ő nem engedi a szájába lőni. Ez pedig egyáltalán nem zavar. Van sok más szép hely is a testén, ahová mehet

Én voltam olyan nővel, akinek az első élménye nagyon negatív volt ezzel kapcsolatban. Egy srác részegen, erőszakosan cumiztatta meg és benne ez olyan nyomot hagyott, hogy utána évekig nem vett a szájába senkit. Igen sokat kellett dolgozni rajta, mire kialakult a bizalomnak az a szintje, hogy ismét megpróbálja. De onnantól, már ment a dolog, és idővel még élvezni is tudta. Bár azt soha nem engedte, hogy a szájába élvezzek.
Mi se nálunk is alap orális szex ,
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 17. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 13:02
Törölt felhasználó (4655826)

El nem tudnánk képzelni orális játékok nélkül a sexet..
Van megyek dolgozni,még gyors leszop és a szájába lövök..
Két faszt meg imádja hármas alkalmakkor. 1 majdnem mindig a szájába van..
El nem tudnánk képzelni orális játékok nélkül a sexet..
Sajnos ezt még kezesebb nő szereti…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 17. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 08:26
Törölt felhasználó (4222642)

Ez buta kérdés!
Azért nem szopik minden nő, mert nem vagyunk egyformák.
Ez pont olyan, hogy pl. a tökfőzeléket vagy a spenótot miért nem szereti mindenki?!
Például én sem szeretek szopni, azt szeretem ha a számba teszik és szopiztatnak... :P
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenkinél máshol vannak a határok.
Ez pont olyan, hogy pl. a tökfőzeléket vagy a spenótot miért nem szereti mindenki?!
Például én sem szeretek szopni, azt szeretem ha a számba teszik és szopiztatnak... :P

Nálunk természetesen jól müködik
Ez buta kérdés!

Nekem is volt olyan csajom, akit viszonzás nélkül nyaltam ki, én is imádok puncit nyalni. Volt olyan is, aki abszolút elzárkózott az oráltól oda-vissza. A feleségem nagyon szeret szopni, felizgul tőle nagyon. Azt pedig imádja mikor kinyalom
(Ez egy válasz kokosa üzenetére (2023. 05. 17. szerda 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 04:45

Én imádok nyalni, akár vszonzás nélkül is megteszem, ígaz már 74 éves vagyok!
Én imádok nyalni, akár vszonzás nélkül is megteszem, ígaz már 74 éves vagyok!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 14:07

Van bizony s nagyon sok pasi nem nyal v max csak néhány percig!!!!!!!!!... KB 10 pasibol 7 ilyen... de viszont elvárja a hosszas szopást ...
Nekem is pont így volt a volt feleségemmel utálta csinálni aztán egy társkeresőn össze jöttem egy csajjal aki a videón is van na ő szuper volt. Első randin már végig szopott és le is nyelte a másodikon lovagolt majd hátra nyúlt és betette a popsidba oda is élveztem. Imádtam vele a szexet.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 03. 18. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 07:21

A mostani párom imád szopni, de az anált sajnos nem engedi. Még az én farkammal is fáj neki. Volt olyan csajom aki a több éves kapcsolat alatt 1x sem szopott le, mert az neki megalázi... És ki sem nyalhattam. Pedig olyan gyönyörű puncit azóta sem láttam. Aztán volt olyan csajom, aki az első randin leszopott, és és nyelte gond nélkül, illetve mikor először lovagolt rajtam, magától tette át a farkam a popsijába, közben vadul masztizott ameg dugtam a popsijat. Szóval mindenki más, a lényeg hogy egy húron pensülj a pároddal
jó fogalmazás!
(Ez egy válasz milfbbw üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 14:58

Akkor úgy fogalmazok, hogy aki érett szex kultúrával rendelkezik az élvezi azt is ha örömet adhat a partnerének.
pontosan így van!
(Ez egy válasz milfbbw üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 08:05

Szerintem meg aki élvezi is a szexet annak az orális szex is alap és szereti is csinálni a spermától meg nem undorodik.
Lehet egy pohár édes pezsgővel le menne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 18. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 22:51

Törölt felhasználó (4656459)
VIP

Próbáltuk....lehet velem van a baj , de jó ez így mindkettőnknek. Nálunk nem elvárás .