Szeretném megkérdezni töled téged felizgat ha a szádba veszed,vagy csak azért mer a párodna ez jó.

mind a 2
ezt nehéz meghatározni. szeretem ha a számban van, mert finom a bőr érintése, puha a felülete, kemény, de igazából törékeny. de jobb az benne, hogy akinek csinálom, annak örömet szerzek vele, és jó hallani a reakciókat, a lélegzetvétel változását. és jó érezni a végeredményt is.:):):)
(Ez egy válasz litsa üzenetére (2006. 09. 08. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 14:27

na de most komolyra fordítva a szót.
Gondolom nem én vagyok itt az egyetlen nőnemű lény.
Írjátok meg ki miért nem szereti!
Aki szereti, azt meg tudom érteni:)
Gondolom nem én vagyok itt az egyetlen nőnemű lény.
Írjátok meg ki miért nem szereti!
Aki szereti, azt meg tudom érteni:)
Mert nincs kedvük.
Szerintem te vagy az a leányzó, aki minden férfi álma :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 17:00

ezt nehéz meghatározni. szeretem ha a számban van, mert finom a bőr érintése, puha a felülete, kemény, de igazából törékeny. de jobb az benne, hogy akinek csinálom, annak örömet szerzek vele, és jó hallani a reakciókat, a lélegzetvétel változását. és jó érezni a végeredményt is.:):):)
A beirásodal teljesen felizgatál. Te mindenbe enyire jó vagy vagy csak az irásba?

az írásban jó vagyok, mindig jeles voltam magyarból:D:D:D...ami a többit illeti: még nem mondta senki, hogy nem vagyok jó, de ha valakinek rossz élménye van, nem szokott dicsekedni...azért én igyekszem a maximálisat nyújtani minden téren... és még mielőtt rám aggatják a szexglóriát, nos hát vannak hiányosságaim...

nekem is potoljuk?

igen, igen, teljesen igazadvan

közvélemény kutatást végeztem férfi ismerőseim körében. hát, emberek, elszomorító és megdöbbentő a helyzet! átlagban 40 %-a a nőknek nem nyeli le, de ami félelmetesebb: van olyan, aki a szájába sem veszi! ezeknek a nőknek mi okoz élvezetet?
ijjjj...randin sem akart szopni? miért vetted akkor el?
Szerencsére volt rá példa, hogy a hölgy rávetődött, az első "randin", kb 2 óra beszélgetés után :)
hi, milyen hiányosságaid lehetnek, csak kiváncsiságből ;-) ???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 17:56
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

az írásban jó vagyok, mindig jeles voltam magyarból:D:D:D...ami a többit illeti: még nem mondta senki, hogy nem vagyok jó, de ha valakinek rossz élménye van, nem szokott dicsekedni...azért én igyekszem a maximálisat nyújtani minden téren... és még mielőtt rám aggatják a szexglóriát, nos hát vannak hiányosságaim...
Vivi, miért forgatod a szemed? Talán nem értesz egyet MmePrune-vel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 08. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 18:00

Törölt felhasználó (29760)

én osztom MmePrune-t:))egy hogy nagyon élvezem,kettő imádom a reakciokat hallgatni:DD és le is nyelem mindig.Van aki visszajár hozzám,mert a barátnője nem hajlando rá...
én is mennék hozzád:-) mikor láthatjuk a sorozatot rolad?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 18:40

én osztom MmePrune-t:))egy hogy nagyon élvezem,kettő imádom a reakciokat hallgatni:DD és le is nyelem mindig.Van aki visszajár hozzám,mert a barátnője nem hajlando rá...
réskép van sorozatban:)) 761es vagy 2647es-több az izgato ha a lányokon van háj c. topikban a 12es oldalon.Ujabb képek a munkatervben:DD
És mikor tehet téged az ember magáévá? :D
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 19:08

réskép van sorozatban:)) 761es vagy 2647es-több az izgato ha a lányokon van háj c. topikban a 12es oldalon.Ujabb képek a munkatervben:DD
ez az,hogy egyelőre bármikor,csak ne lássanak,de le kéne rola szoknom
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)