Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#644   2021. 02. 26. péntek 11:42
portas71 portas71
Nem férfi. Nő. Attól mert vannak biszex vágyaim, még lehet nő a szeretőm smile , de szerintem az utolsó bekzdésben, ami róla szól, egyértelműen nő.
#643   2021. 02. 26. péntek 11:39
portas71 portas71
Nem férfi. Nő. Attól mert vannak biszex vágyaim, még lehet nő a szeretőm smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4420802)
2021. 02. 25. csütörtök 18:11
bocs, ez a mostani, szopós szeretőd, ez férfi?
#642   2021. 02. 26. péntek 05:39
X Törölt felhasználó (1519602)
Tapasztalt nagy asszony kérlek mesélj még !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2021. 02. 25. csütörtök 19:40
Érdekes hozzászólások,azt gondolom hogy 99 százalékban pasik írták.Mi nők az imádott pasinkért mindenre képesek vagyunk,sokszor még akkor is amikor baromira nincs valamihez kedvünk.Persze van egy jó csomó kivétel ami miatt inkább elállunk az orál elől.Például ,ha az intim rész sűrű szőrrel borított,vagy kiérződik hogy bizony büdös van ott,de ha valaki épp hogy neki álltunk aztán már nyomja le a fejemet. de sorolhatnám még.
#641   2021. 02. 25. csütörtök 20:19
refuse refuse
sorold még kérlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2021. 02. 25. csütörtök 19:40
Érdekes hozzászólások,azt gondolom hogy 99 százalékban pasik írták.Mi nők az imádott pasinkért mindenre képesek vagyunk,sokszor még akkor is amikor baromira nincs valamihez kedvünk.Persze van egy jó csomó kivétel ami miatt inkább elállunk az orál elől.Például ,ha az intim rész sűrű szőrrel borított,vagy kiérződik hogy bizony büdös van ott,de ha valaki épp hogy neki álltunk aztán már nyomja le a fejemet. de sorolhatnám még.
#640   2021. 02. 25. csütörtök 19:40
X Törölt felhasználó (4269692)
#639   2021. 02. 25. csütörtök 18:11
X Törölt felhasználó (4420802)
bocs, ez a mostani, szopós szeretőd, ez férfi?
(Ez egy válasz portas71 üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 25. csütörtök 10:30
Sziasztok!
Az első feleségem nem volt hajlandó szopni, még egy kicsit sem. Nem engedett a puncija közelébe sem. Mert azon pisil az ember és büdös...és akármi. 8 évig voltunk együtt. 8 év kimaradt az életemből, hogy puncit nyalhassak, vagy leszopjanak. Nagyon tré volt, de nem emiatt váltunk el.
A második feleségem imádta ha nyalom, sokszor el is élvezett így. Hébe-hóba leszopott, de nem volt nagy kedvence a dolog, pedig istenien csinálta.
Az előttük, közöttük, utánuk lévő csajaimnak sem volt nagy kedvence az oboázás, de a nyalást elvárták. Csináltam, mert imádtam.
Most van egy szeretőm néhány éve. Nem tud meglenni a leszopásom nélkül. Fröcskölhetem bárhova. Begerjed teljesen, ha lenyalom róla a spermám, vagy ha éppen a teleélvezett puncijából nyalom ki. Remegve sikongat amikor a nyelvemtől jut a csúcsra.
#638   2021. 02. 25. csütörtök 10:30
portas71 portas71
Sziasztok!
Az első feleségem nem volt hajlandó szopni, még egy kicsit sem. Nem engedett a puncija közelébe sem. Mert azon pisil az ember és büdös...és akármi. 8 évig voltunk együtt. 8 év kimaradt az életemből, hogy puncit nyalhassak, vagy leszopjanak. Nagyon tré volt, de nem emiatt váltunk el.
A második feleségem imádta ha nyalom, sokszor el is élvezett így. Hébe-hóba leszopott, de nem volt nagy kedvence a dolog, pedig istenien csinálta.
Az előttük, közöttük, utánuk lévő csajaimnak sem volt nagy kedvence az oboázás, de a nyalást elvárták. Csináltam, mert imádtam.
Most van egy szeretőm néhány éve. Nem tud meglenni a leszopásom nélkül. Fröcskölhetem bárhova. Begerjed teljesen, ha lenyalom róla a spermám, vagy ha éppen a teleélvezett puncijából nyalom ki. Remegve sikongat amikor a nyelvemtől jut a csúcsra.
#637   2021. 02. 25. csütörtök 10:10
eldante76 eldante76
Én az első orgazmusig nyalom a partnerem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)
2020. 08. 29. szombat 09:30
Igy igaz.Én is találkoztam olyan pasival aki nem nyal mert öklendezik ha a nyelve odaér.Mondjuk velem meg se próbálta.De a szopást meg az anált elvárta volna...de van olyan aki tényleg szuper jó nyalástechnikával rendelkezik.
#636   2020. 11. 28. szombat 09:21
andrew88 andrew88
Még annyit, hogy imádja azt is ha leszopatom, mármint ha irányítom, a fején a kezem, vagy közben mozgató a csípőm, és megdugom a száját smile viszonylag sok idő volt, hogy először leszopott, mert rossz tapasztalatai voltak. Az exei kierőszakolták tőle, nem szívből csinálta nekik. Én türelmesen megvártam, de még is lett az eredménye. Nekem imádja csinálni smile
#635   2020. 11. 11. szerda 21:10
X Törölt felhasználó (4450042)
Rengeteg ok/a/ lehet rá.
#634   2020. 11. 07. szombat 14:59
X Törölt felhasználó (4446322)
Passz.
#633   2020. 11. 06. péntek 07:28
andrew88 andrew88
Ha valaki megbecsüli, hogy szopik a felesége, az én vagyok. smile volt egy igencsak hosszú távú kapcsolatom korábban, aki 1x sem szopott le. Már kb könyörögtem neki, hogy csak próbálja meg, de még arra sem volt hajlandó. Érdekes mert többieknél olvastam, hogy azon felül, hogy nem szopik a párja, azt se engedi, hogy kinyalják. Na ennél a lánynál nekem is ez volt. És erre nem is tudott semmilyen magyarázatot adni, és szégyenlős sem volt, mert gyönyörű puncija volt, amivel tisztában is volt. Nagyon szerettem volna kinyalni, de nem hagyta. A feleségem, mint mondtam imád szopni, és fantasztikusan csinálja. Élvezi csinálni, és imádja ha nyalom smile
#632   2020. 11. 05. csütörtök 09:29
kokosa kokosa
Én már 45 éve csinálom a párommal!
#631   2020. 11. 05. csütörtök 08:30
réka38 réka38 VIP
szerintem ma már egyre elfogadottabb mikor mi kis tinik voltunk még a barinő se tudta hogy bevesszük de sok mást igen, ma viszont a sokkal kisebb tinik is szivesen csinálják
#630   2020. 11. 04. szerda 16:05
X Törölt felhasználó (2317382)
Van az ismerőseim között is ilyen nő.Ő azt mondja,hogy rossz élmény fűzi ehhez a dologhoz mert erőszakosan akarta az egyik pasija,hogy szopizzon.Lenyomta teljes erőből a fejét.Azóta fél csinálni...hát van ilyen is...sajnos.
#629   2020. 11. 03. kedd 14:19
X Törölt felhasználó (4444262)
jó!!!!
#628   2020. 11. 03. kedd 13:17
Rendes ember Rendes ember VIP
Szia na a enyém annál jobban lassan 29 év vagyunk házasok már a eső este a szájába vette ! Egyenesen imád szopni de ő is szereti hogy nyalom a punciját !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 01. vasárnap 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4434782) VIP
2020. 11. 01. vasárnap 23:53
Jó kérdés, de a feleségem sincsen oda sajnos a szopásért :(
#627   2020. 11. 01. vasárnap 23:53
X Törölt felhasználó (4434782) VIP
Jó kérdés, de a feleségem sincsen oda sajnos a szopásért :(
#626   2020. 11. 01. vasárnap 19:00
Triboro Triboro
Nagyon fiatalon volt egy baráti pár, ahol pont a srác nem akarta az orális szexet. Se adni, se kapni. A barátnője se értette, mert még csak soha nem is próbálták, "elvből" utasította el. Egyszer egy buliban, némi ital hatása alatt elpanaszolta a bánatát a lány, igazából ő arra gondolt, hogy vele lehet valami gáz, azért nem akarja kinyalni a srác. Aztán kicsit félre vonultunk. Teljesen rendben volt a puncija, és egész ügyesen is szopott elsőre. Ettől függetlenül egyikünk sem élvezett el, talán tudat alatt volt egy kis lelkiismeret furdalás. A lényeg a lényeg, összeházasodtak, talán túl fiatalon, majd pár év múlva elváltak, mert nagyon gyorsan teljesen ellaposodott a nemiéletük, a fiú miatt, orál még csak szóba se került, és a csaj talál valaki mást. Úgyhogy nem csak a lányokkal lehet gond.
#625   2020. 10. 11. vasárnap 15:05
tributeferi tributeferi VIP
Sokan vágyunk egy ilyen szopáscentrikus csajra aki mindíg kész bekapni a faszt és szopni élvezésig ....sőt még utána is szopogassa míg le nem konyul vagy újra feláll vigyor2
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:38
Sziasztok!
Én az első alkalom óta hogy kipróbáltam,imádom a számmal kielégíteni a férfiakat,,és élvezem amikor a számba élveznek.Sosem undorodtam tőle és szexinek tartom,sőt,minél többet nagyobbat spriccelnek annál szexibb nekem.

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!