Nem férfi. Nő. Attól mert vannak biszex vágyaim, még lehet nő a szeretőm
, de szerintem az utolsó bekzdésben, ami róla szól, egyértelműen nő.

Nem férfi. Nő. Attól mert vannak biszex vágyaim, még lehet nő a szeretőm
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 25. csütörtök 18:11

Törölt felhasználó (4420802)

bocs, ez a mostani, szopós szeretőd, ez férfi?
Tapasztalt nagy asszony kérlek mesélj még !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 25. csütörtök 19:40
Törölt felhasználó (4269692)

Érdekes hozzászólások,azt gondolom hogy 99 százalékban pasik írták.Mi nők az imádott pasinkért mindenre képesek vagyunk,sokszor még akkor is amikor baromira nincs valamihez kedvünk.Persze van egy jó csomó kivétel ami miatt inkább elállunk az orál elől.Például ,ha az intim rész sűrű szőrrel borított,vagy kiérződik hogy bizony büdös van ott,de ha valaki épp hogy neki álltunk aztán már nyomja le a fejemet. de sorolhatnám még.
sorold még kérlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 25. csütörtök 19:40
Törölt felhasználó (4269692)

Érdekes hozzászólások,azt gondolom hogy 99 százalékban pasik írták.Mi nők az imádott pasinkért mindenre képesek vagyunk,sokszor még akkor is amikor baromira nincs valamihez kedvünk.Persze van egy jó csomó kivétel ami miatt inkább elállunk az orál elől.Például ,ha az intim rész sűrű szőrrel borított,vagy kiérződik hogy bizony büdös van ott,de ha valaki épp hogy neki álltunk aztán már nyomja le a fejemet. de sorolhatnám még.
bocs, ez a mostani, szopós szeretőd, ez férfi?
(Ez egy válasz portas71 üzenetére (2021. 02. 25. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 25. csütörtök 10:30

Sziasztok!
Az első feleségem nem volt hajlandó szopni, még egy kicsit sem. Nem engedett a puncija közelébe sem. Mert azon pisil az ember és büdös...és akármi. 8 évig voltunk együtt. 8 év kimaradt az életemből, hogy puncit nyalhassak, vagy leszopjanak. Nagyon tré volt, de nem emiatt váltunk el.
A második feleségem imádta ha nyalom, sokszor el is élvezett így. Hébe-hóba leszopott, de nem volt nagy kedvence a dolog, pedig istenien csinálta.
Az előttük, közöttük, utánuk lévő csajaimnak sem volt nagy kedvence az oboázás, de a nyalást elvárták. Csináltam, mert imádtam.
Most van egy szeretőm néhány éve. Nem tud meglenni a leszopásom nélkül. Fröcskölhetem bárhova. Begerjed teljesen, ha lenyalom róla a spermám, vagy ha éppen a teleélvezett puncijából nyalom ki. Remegve sikongat amikor a nyelvemtől jut a csúcsra.
Az első feleségem nem volt hajlandó szopni, még egy kicsit sem. Nem engedett a puncija közelébe sem. Mert azon pisil az ember és büdös...és akármi. 8 évig voltunk együtt. 8 év kimaradt az életemből, hogy puncit nyalhassak, vagy leszopjanak. Nagyon tré volt, de nem emiatt váltunk el.
A második feleségem imádta ha nyalom, sokszor el is élvezett így. Hébe-hóba leszopott, de nem volt nagy kedvence a dolog, pedig istenien csinálta.
Az előttük, közöttük, utánuk lévő csajaimnak sem volt nagy kedvence az oboázás, de a nyalást elvárták. Csináltam, mert imádtam.
Most van egy szeretőm néhány éve. Nem tud meglenni a leszopásom nélkül. Fröcskölhetem bárhova. Begerjed teljesen, ha lenyalom róla a spermám, vagy ha éppen a teleélvezett puncijából nyalom ki. Remegve sikongat amikor a nyelvemtől jut a csúcsra.
Sziasztok!
Én az első orgazmusig nyalom a partnerem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 09:30
Törölt felhasználó (2317382)

Igy igaz.Én is találkoztam olyan pasival aki nem nyal mert öklendezik ha a nyelve odaér.Mondjuk velem meg se próbálta.De a szopást meg az anált elvárta volna...de van olyan aki tényleg szuper jó nyalástechnikával rendelkezik.
Még annyit, hogy imádja azt is ha leszopatom, mármint ha irányítom, a fején a kezem, vagy közben mozgató a csípőm, és megdugom a száját
viszonylag sok idő volt, hogy először leszopott, mert rossz tapasztalatai voltak. Az exei kierőszakolták tőle, nem szívből csinálta nekik. Én türelmesen megvártam, de még is lett az eredménye. Nekem imádja csinálni

Rengeteg ok/a/ lehet rá.
Passz.
Ha valaki megbecsüli, hogy szopik a felesége, az én vagyok.
volt egy igencsak hosszú távú kapcsolatom korábban, aki 1x sem szopott le. Már kb könyörögtem neki, hogy csak próbálja meg, de még arra sem volt hajlandó. Érdekes mert többieknél olvastam, hogy azon felül, hogy nem szopik a párja, azt se engedi, hogy kinyalják. Na ennél a lánynál nekem is ez volt. És erre nem is tudott semmilyen magyarázatot adni, és szégyenlős sem volt, mert gyönyörű puncija volt, amivel tisztában is volt. Nagyon szerettem volna kinyalni, de nem hagyta. A feleségem, mint mondtam imád szopni, és fantasztikusan csinálja. Élvezi csinálni, és imádja ha nyalom

Én már 45 éve csinálom a párommal!
szerintem ma már egyre elfogadottabb mikor mi kis tinik voltunk még a barinő se tudta hogy bevesszük de sok mást igen, ma viszont a sokkal kisebb tinik is szivesen csinálják
Van az ismerőseim között is ilyen nő.Ő azt mondja,hogy rossz élmény fűzi ehhez a dologhoz mert erőszakosan akarta az egyik pasija,hogy szopizzon.Lenyomta teljes erőből a fejét.Azóta fél csinálni...hát van ilyen is...sajnos.
jó!!!!
Szia na a enyém annál jobban lassan 29 év vagyunk házasok már a eső este a szájába vette ! Egyenesen imád szopni de ő is szereti hogy nyalom a punciját !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 01. vasárnap 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 01. vasárnap 23:53
Törölt felhasználó (4434782)
VIP

Jó kérdés, de a feleségem sincsen oda sajnos a szopásért :(
Jó kérdés, de a feleségem sincsen oda sajnos a szopásért :(
Nagyon fiatalon volt egy baráti pár, ahol pont a srác nem akarta az orális szexet. Se adni, se kapni. A barátnője se értette, mert még csak soha nem is próbálták, "elvből" utasította el. Egyszer egy buliban, némi ital hatása alatt elpanaszolta a bánatát a lány, igazából ő arra gondolt, hogy vele lehet valami gáz, azért nem akarja kinyalni a srác. Aztán kicsit félre vonultunk. Teljesen rendben volt a puncija, és egész ügyesen is szopott elsőre. Ettől függetlenül egyikünk sem élvezett el, talán tudat alatt volt egy kis lelkiismeret furdalás. A lényeg a lényeg, összeházasodtak, talán túl fiatalon, majd pár év múlva elváltak, mert nagyon gyorsan teljesen ellaposodott a nemiéletük, a fiú miatt, orál még csak szóba se került, és a csaj talál valaki mást. Úgyhogy nem csak a lányokkal lehet gond.
Sokan vágyunk egy ilyen szopáscentrikus csajra aki mindíg kész bekapni a faszt és szopni élvezésig ....sőt még utána is szopogassa míg le nem konyul vagy újra feláll
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:38

Sziasztok!
Én az első alkalom óta hogy kipróbáltam,imádom a számmal kielégíteni a férfiakat,,és élvezem amikor a számba élveznek.Sosem undorodtam tőle és szexinek tartom,sőt,minél többet nagyobbat spriccelnek annál szexibb nekem.
Én az első alkalom óta hogy kipróbáltam,imádom a számmal kielégíteni a férfiakat,,és élvezem amikor a számba élveznek.Sosem undorodtam tőle és szexinek tartom,sőt,minél többet nagyobbat spriccelnek annál szexibb nekem.