Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#184   2008. 12. 22. hétfő 23:53
yanee84 yanee84
ja,sztem csak azért nem vert el mint szódás a lovát,mert nem ért utol vigyor2
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:52
Őőőő... óvónéni muffja...? wow2 Az nekem kimaradt... vigyor5
#183   2008. 12. 22. hétfő 23:52
Fém_fatál Fém_fatál
Őőőő... óvónéni muffja...? wow2 Az nekem kimaradt... vigyor5
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:49
uhhh smile lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját vigyor2
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...
#182   2008. 12. 22. hétfő 23:49
yanee84 yanee84
uhhh smile lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját vigyor2
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:47
Az oviban még minden olyan egyszerű volt! Te megmutatod a tiédet, én megmutatom az enyémet, és ha nekem adod a sütidet, még meg is foghatod. smile Azok az ártatlan gyermekévek... smile
#181   2008. 12. 22. hétfő 23:48
yanee84 yanee84
most már nincsenek ilyen gondjaim(mármint,h ne lenne részem {orális} szexben), a beszélgetés még mindig nehezen megy. engem nehéz igazán megismerni,mert többnyire eleinte elvont antiszociális bunkónak néznek.

ja, az úrinőről mondta öcsém, h:
"a barátnőm úrinő. nem köpköd" (a szopásról volt szó) vigyor4
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:44
Nem baj, spongya rá.
Megnőttél, megbátorodtál, megügyesedtél (elivleg smile ), és már nincs ilyen problémád (elvileg smile )

Szerintem egy bizonyos kor után az ember ezeket a gondokat okosabban tudja kezelni. Nem mondom, hogy mindenki szemét fel lehet nyitni, és biztosan mindig lesznek "undorodós úrinők" is, de akkor ők meg nem csinálják. Nincs ezzel semmi baj, ha olyan partnert találnak, akinél ez nem jelent problémát. Zsák a foltját lelje meg, mert sokan vagyunk sokfélék, s ha más nem, hát a változatosság biztosan gyönyörködtet. smile

(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.)
#180   2008. 12. 22. hétfő 23:47
Fém_fatál Fém_fatál
Az oviban még minden olyan egyszerű volt! Te megmutatod a tiédet, én megmutatom az enyémet, és ha nekem adod a sütidet, még meg is foghatod. smile Azok az ártatlan gyermekévek... smile
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:36
húsz évvel ezelőtt középsős voltam az oviban circling
#179   2008. 12. 22. hétfő 23:44
Fém_fatál Fém_fatál
Nem baj, spongya rá.
Megnőttél, megbátorodtál, megügyesedtél (elivleg smile ), és már nincs ilyen problémád (elvileg smile )

Szerintem egy bizonyos kor után az ember ezeket a gondokat okosabban tudja kezelni. Nem mondom, hogy mindenki szemét fel lehet nyitni, és biztosan mindig lesznek "undorodós úrinők" is, de akkor ők meg nem csinálják. Nincs ezzel semmi baj, ha olyan partnert találnak, akinél ez nem jelent problémát. Zsák a foltját lelje meg, mert sokan vagyunk sokfélék, s ha más nem, hát a változatosság biztosan gyönyörködtet. smile

(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:33
először is, nem is mertem egy lánnyal sem beszélgetni szomoru1
másodszor: ha mertem volna,akkor sem alacsonyodok le oda, hogy így lealacsonyítsam őket...(pedig egypár megérdemli)
#178   2008. 12. 22. hétfő 23:44
Nyúlmedve Nyúlmedve
Azt gondoltam. smile Csak példának hoztam fel, hogy már akkor is lehetett... Hozzá kell tenni, többnyire már akkor is adok-kapok alapon ment a "játék".
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:36
#177   2008. 12. 22. hétfő 23:36
yanee84 yanee84
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:26
Visszafordítva a kérdést, érdekességképpen:
- Nagyobb társasággal ha összejövünk, duma, pia, politizálgatás, sport, történetezgetés stb, bizony a szexet is kitárgyaljuk. Nem csak nő van olyan, aki nem szeret szopni, hanem több olyan férfi is akad, akit még a nyalás gondolatára is hányinger környékez meg. Van, aki inkább nem dugna soha többé, csak nyalnia ne kelljen. Ez normális? Szerintem igen. Ugyanúgy, mint ahogyan van nő, aki undorodik. Nincs értelme általánosítani. Kinek mi ízlése szerint való.

Téged nem akart senki leszopni fiatalként? Szívás. smile Nem jó dumát nyomtál a csibéknek. Húsz évvel ezelőtt is volt sok vállalkozó kedvű csaj... vigyor2
#176   2008. 12. 22. hétfő 23:33
yanee84 yanee84
először is, nem is mertem egy lánnyal sem beszélgetni szomoru1
másodszor: ha mertem volna,akkor sem alacsonyodok le oda, hogy így lealacsonyítsam őket...(pedig egypár megérdemli)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:19
Hiába, no. Ebből is látszik, nem mindegy, melyik végén állsz... smile

(Amúgy rossz lehetett a technikád.
"Copol vagy séta, kiccsillag!" Legalábbis a mai kisfiúk ilyenformán udvarolgatnak a szünetekben. wow3
#175   2008. 12. 22. hétfő 23:26
Nyúlmedve Nyúlmedve
Visszafordítva a kérdést, érdekességképpen:
- Nagyobb társasággal ha összejövünk, duma, pia, politizálgatás, sport, történetezgetés stb, bizony a szexet is kitárgyaljuk. Nem csak nő van olyan, aki nem szeret szopni, hanem több olyan férfi is akad, akit még a nyalás gondolatára is hányinger környékez meg. Van, aki inkább nem dugna soha többé, csak nyalnia ne kelljen. Ez normális? Szerintem igen. Ugyanúgy, mint ahogyan van nő, aki undorodik. Nincs értelme általánosítani. Kinek mi ízlése szerint való.

Téged nem akart senki leszopni fiatalként? Szívás. smile Nem jó dumát nyomtál a csibéknek. Húsz évvel ezelőtt is volt sok vállalkozó kedvű csaj... vigyor2
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:02
szerintem mostanság a "nem szopásnak" a fő motivációja, hogy a lány túl "jólnevelt" és "fúúúúj,undorító"...
de aki szopik,annak meg van egy nem túl szűk rétege,aki csak a "hírnévért",azért, hogy megtartsa a pasit. és nem azért, hogy mind2jüknek jó legyen....
#174   2008. 12. 22. hétfő 23:19
Fém_fatál Fém_fatál
Hiába, no. Ebből is látszik, nem mindegy, melyik végén állsz... smile

(Amúgy rossz lehetett a technikád.
"Copol vagy séta, kiccsillag!" Legalábbis a mai kisfiúk ilyenformán udvarolgatnak a szünetekben. wow3
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:11
bezzeg engem nem akart leszopni senki anno...pedig biztos szerettem volna idiota
#173   2008. 12. 22. hétfő 23:11
yanee84 yanee84
bezzeg engem nem akart leszopni senki anno...pedig biztos szerettem volna idiota
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:08
Van egy ilyen tendencia? Hogy "manapság nem szopnak a jányok"? Én éppen azt hallom, hogy 7. osztálytól felfelé kötelező, gyakorlatilag lassan érettségi tárgy lesz. smile
#172   2008. 12. 22. hétfő 23:10
yanee84 yanee84
nem mondtam h tendencia. csak aki nem, az ezért nem. szerintem
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:08
Van egy ilyen tendencia? Hogy "manapság nem szopnak a jányok"? Én éppen azt hallom, hogy 7. osztálytól felfelé kötelező, gyakorlatilag lassan érettségi tárgy lesz. smile
#171   2008. 12. 22. hétfő 23:08
Fém_fatál Fém_fatál
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:02
szerintem mostanság a "nem szopásnak" a fő motivációja, hogy a lány túl "jólnevelt" és "fúúúúj,undorító"...
de aki szopik,annak meg van egy nem túl szűk rétege,aki csak a "hírnévért",azért, hogy megtartsa a pasit. és nem azért, hogy mind2jüknek jó legyen....
#170   2008. 12. 22. hétfő 23:02
yanee84 yanee84
#169   2008. 12. 22. hétfő 22:49
Fém_fatál Fém_fatál
Tudod mit? Alapvetően igazad van.Mert aki engedi, hogy így bánjanak vele, meg is érdemli. Hány értlen,ostoba kiscsaj fohászkodik neki a szopásnak, csak azért, hogy a szex témakör ki legyen pipálva, és a srác ne rúgja ki páros lábbal? (És addig sem kell aggódni a nem kívánt terhesség miatt.)
Mint mondtam, nem akarom a felelősséget a férfiak nyakába varrni, de azt sem gondolom, hogy amelyik nő nem szeret szopni az biztosan egy önző, érzéketlen egoista ribanc, mert nem biztos, hogy az ő "hibája". (Teszem hozzá, ahogy a szopást, épp úgy a nyalást is meg kell tanulni, mert kevés az, hogy bezzeg a férfiak szívesen nyalnak. Nem árt az JÓL is csinálni. smile ) Ennyi.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:40
az a meglátásom, hogy a nők/lányok/picsák egy része is igen sokat tesz azért, hogy a fiúk lelketlenül, maximum ösztönből és erőszakosan csinálják...
#168   2008. 12. 22. hétfő 22:40
yanee84 yanee84
az a meglátásom, hogy a nők/lányok/picsák egy része is igen sokat tesz azért, hogy a fiúk lelketlenül, maximum ösztönből és erőszakosan csinálják...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:31
Jaj, ez egy nagyon messzire vezető kérdés.
Egyrészt van neki történelmi, társadalomszociológiai oldala, meg egy kis antropológiai vetülete, megspékelve egy kis médiaelemzéssel.
De ha ezt most mind leírnám neked, a pink vibri helyett -karácsonyra való tekintettel - mákos bejglit kapnék Madame Dominától. smile

Nem mondom, hogy helyes és jogos felfogás, de lássuk be, sok férfi tesz azért, hogy a nőknek a szex megalázó és undorító, jobb esetben "csak" unalmas és felesleges kötelesség legyen.
És itt emelem meg a kalapom azok előtt a Férfiak előtt, akik éppen ez ellen igyekeznek tenni, és az ágyban nem csak a saját farkukat találják meg. worship
Ilyen is sok van, szerencsére. vigyor2
#167   2008. 12. 22. hétfő 22:31
Fém_fatál Fém_fatál
Jaj, ez egy nagyon messzire vezető kérdés.
Egyrészt van neki történelmi, társadalomszociológiai oldala, meg egy kis antropológiai vetülete, megspékelve egy kis médiaelemzéssel.
De ha ezt most mind leírnám neked, a pink vibri helyett -karácsonyra való tekintettel - mákos bejglit kapnék Madame Dominától. smile

Nem mondom, hogy helyes és jogos felfogás, de lássuk be, sok férfi tesz azért, hogy a nőknek a szex megalázó és undorító, jobb esetben "csak" unalmas és felesleges kötelesség legyen.
És itt emelem meg a kalapom azok előtt a Férfiak előtt, akik éppen ez ellen igyekeznek tenni, és az ágyban nem csak a saját farkukat találják meg. worship
Ilyen is sok van, szerencsére. vigyor2
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:22
férfiaktól miért nem hallani pl. h a nyalás, vagy egyáltalán a sex megalázó lenne számukra?
#166   2008. 12. 22. hétfő 22:22
yanee84 yanee84
férfiaktól miért nem hallani pl. h a nyalás, vagy egyáltalán a sex megalázó lenne számukra?
#165   2008. 12. 22. hétfő 22:20
yanee84 yanee84
sajnálom, hogy ez egyeseknél az "undorító" meg a "megalázó" kategóriába tartozik... és erről legkevésbé az tehet,aki odaadással és ügyesen, a partnerre figyelve csinálja...
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:34
Bocsánat, rosszul fogalmaztam... az én véleményem az, hogy még ezen felsorolt dolgok után is imádom csinálni! Ahogy a párom liheg, és nem bír magával... imádom! De azokat is meg kell érteni, akik nem szeretik csinálni. Én nem tartozom közéjük. smile

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!