ja,sztem csak azért nem vert el mint szódás a lovát,mert nem ért utol
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Őőőő... óvónéni muffja...?
Az nekem kimaradt...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:49

uhhh
lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...

persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...
uhhh
lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk... (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:47

persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk... (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Az oviban még minden olyan egyszerű volt! Te megmutatod a tiédet, én megmutatom az enyémet, és ha nekem adod a sütidet, még meg is foghatod.
Azok az ártatlan gyermekévek...

most már nincsenek ilyen gondjaim(mármint,h ne lenne részem {orális} szexben), a beszélgetés még mindig nehezen megy. engem nehéz igazán megismerni,mert többnyire eleinte elvont antiszociális bunkónak néznek.
ja, az úrinőről mondta öcsém, h:
"a barátnőm úrinő. nem köpköd" (a szopásról volt szó)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:44
ja, az úrinőről mondta öcsém, h:
"a barátnőm úrinő. nem köpköd" (a szopásról volt szó)

Nem baj, spongya rá.
Megnőttél, megbátorodtál, megügyesedtél (elivleg
), és már nincs ilyen problémád (elvileg
)
Szerintem egy bizonyos kor után az ember ezeket a gondokat okosabban tudja kezelni. Nem mondom, hogy mindenki szemét fel lehet nyitni, és biztosan mindig lesznek "undorodós úrinők" is, de akkor ők meg nem csinálják. Nincs ezzel semmi baj, ha olyan partnert találnak, akinél ez nem jelent problémát. Zsák a foltját lelje meg, mert sokan vagyunk sokfélék, s ha más nem, hát a változatosság biztosan gyönyörködtet.
(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.)

Szerintem egy bizonyos kor után az ember ezeket a gondokat okosabban tudja kezelni. Nem mondom, hogy mindenki szemét fel lehet nyitni, és biztosan mindig lesznek "undorodós úrinők" is, de akkor ők meg nem csinálják. Nincs ezzel semmi baj, ha olyan partnert találnak, akinél ez nem jelent problémát. Zsák a foltját lelje meg, mert sokan vagyunk sokfélék, s ha más nem, hát a változatosság biztosan gyönyörködtet.

(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.)
Az oviban még minden olyan egyszerű volt! Te megmutatod a tiédet, én megmutatom az enyémet, és ha nekem adod a sütidet, még meg is foghatod.
Azok az ártatlan gyermekévek...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem baj, spongya rá.
), és már nincs ilyen problémád (elvileg
)
(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:33

(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.) (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)

először is, nem is mertem egy lánnyal sem beszélgetni
másodszor: ha mertem volna,akkor sem alacsonyodok le oda, hogy így lealacsonyítsam őket...(pedig egypár megérdemli)

másodszor: ha mertem volna,akkor sem alacsonyodok le oda, hogy így lealacsonyítsam őket...(pedig egypár megérdemli)
Azt gondoltam.
Csak példának hoztam fel, hogy már akkor is lehetett... Hozzá kell tenni, többnyire már akkor is adok-kapok alapon ment a "játék".
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)

húsz évvel ezelőtt középsős voltam az oviban
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:26

Visszafordítva a kérdést, érdekességképpen:
- Nagyobb társasággal ha összejövünk, duma, pia, politizálgatás, sport, történetezgetés stb, bizony a szexet is kitárgyaljuk. Nem csak nő van olyan, aki nem szeret szopni, hanem több olyan férfi is akad, akit még a nyalás gondolatára is hányinger környékez meg. Van, aki inkább nem dugna soha többé, csak nyalnia ne kelljen. Ez normális? Szerintem igen. Ugyanúgy, mint ahogyan van nő, aki undorodik. Nincs értelme általánosítani. Kinek mi ízlése szerint való.
Téged nem akart senki leszopni fiatalként? Szívás.
Nem jó dumát nyomtál a csibéknek. Húsz évvel ezelőtt is volt sok vállalkozó kedvű csaj...
- Nagyobb társasággal ha összejövünk, duma, pia, politizálgatás, sport, történetezgetés stb, bizony a szexet is kitárgyaljuk. Nem csak nő van olyan, aki nem szeret szopni, hanem több olyan férfi is akad, akit még a nyalás gondolatára is hányinger környékez meg. Van, aki inkább nem dugna soha többé, csak nyalnia ne kelljen. Ez normális? Szerintem igen. Ugyanúgy, mint ahogyan van nő, aki undorodik. Nincs értelme általánosítani. Kinek mi ízlése szerint való.

először is, nem is mertem egy lánnyal sem beszélgetni
másodszor: ha mertem volna,akkor sem alacsonyodok le oda, hogy így lealacsonyítsam őket...(pedig egypár megérdemli) (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:19

másodszor: ha mertem volna,akkor sem alacsonyodok le oda, hogy így lealacsonyítsam őket...(pedig egypár megérdemli) (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hiába, no. Ebből is látszik, nem mindegy, melyik végén állsz...
(Amúgy rossz lehetett a technikád.
"Copol vagy séta, kiccsillag!" Legalábbis a mai kisfiúk ilyenformán udvarolgatnak a szünetekben.

"Copol vagy séta, kiccsillag!" Legalábbis a mai kisfiúk ilyenformán udvarolgatnak a szünetekben.

Visszafordítva a kérdést, érdekességképpen:
Nem jó dumát nyomtál a csibéknek. Húsz évvel ezelőtt is volt sok vállalkozó kedvű csaj...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:02

szerintem mostanság a "nem szopásnak" a fő motivációja, hogy a lány túl "jólnevelt" és "fúúúúj,undorító"...
de aki szopik,annak meg van egy nem túl szűk rétege,aki csak a "hírnévért",azért, hogy megtartsa a pasit. és nem azért, hogy mind2jüknek jó legyen....
de aki szopik,annak meg van egy nem túl szűk rétege,aki csak a "hírnévért",azért, hogy megtartsa a pasit. és nem azért, hogy mind2jüknek jó legyen....
Hiába, no. Ebből is látszik, nem mindegy, melyik végén állsz...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:11

bezzeg engem nem akart leszopni senki anno...pedig biztos szerettem volna

bezzeg engem nem akart leszopni senki anno...pedig biztos szerettem volna
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:08

Van egy ilyen tendencia? Hogy "manapság nem szopnak a jányok"? Én éppen azt hallom, hogy 7. osztálytól felfelé kötelező, gyakorlatilag lassan érettségi tárgy lesz.

nem mondtam h tendencia. csak aki nem, az ezért nem. szerintem
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:08

Van egy ilyen tendencia? Hogy "manapság nem szopnak a jányok"? Én éppen azt hallom, hogy 7. osztálytól felfelé kötelező, gyakorlatilag lassan érettségi tárgy lesz.

(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:02

szerintem mostanság a "nem szopásnak" a fő motivációja, hogy a lány túl "jólnevelt" és "fúúúúj,undorító"...
Tudod mit? Alapvetően igazad van.Mert aki engedi, hogy így bánjanak vele, meg is érdemli. Hány értlen,ostoba kiscsaj fohászkodik neki a szopásnak, csak azért, hogy a szex témakör ki legyen pipálva, és a srác ne rúgja ki páros lábbal? (És addig sem kell aggódni a nem kívánt terhesség miatt.)
Mint mondtam, nem akarom a felelősséget a férfiak nyakába varrni, de azt sem gondolom, hogy amelyik nő nem szeret szopni az biztosan egy önző, érzéketlen egoista ribanc, mert nem biztos, hogy az ő "hibája". (Teszem hozzá, ahogy a szopást, épp úgy a nyalást is meg kell tanulni, mert kevés az, hogy bezzeg a férfiak szívesen nyalnak. Nem árt az JÓL is csinálni.
) Ennyi.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:40
Mint mondtam, nem akarom a felelősséget a férfiak nyakába varrni, de azt sem gondolom, hogy amelyik nő nem szeret szopni az biztosan egy önző, érzéketlen egoista ribanc, mert nem biztos, hogy az ő "hibája". (Teszem hozzá, ahogy a szopást, épp úgy a nyalást is meg kell tanulni, mert kevés az, hogy bezzeg a férfiak szívesen nyalnak. Nem árt az JÓL is csinálni.

az a meglátásom, hogy a nők/lányok/picsák egy része is igen sokat tesz azért, hogy a fiúk lelketlenül, maximum ösztönből és erőszakosan csinálják...
az a meglátásom, hogy a nők/lányok/picsák egy része is igen sokat tesz azért, hogy a fiúk lelketlenül, maximum ösztönből és erőszakosan csinálják...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:31

Jaj, ez egy nagyon messzire vezető kérdés.
Egyrészt van neki történelmi, társadalomszociológiai oldala, meg egy kis antropológiai vetülete, megspékelve egy kis médiaelemzéssel.
De ha ezt most mind leírnám neked, a pink vibri helyett -karácsonyra való tekintettel - mákos bejglit kapnék Madame Dominától.
Nem mondom, hogy helyes és jogos felfogás, de lássuk be, sok férfi tesz azért, hogy a nőknek a szex megalázó és undorító, jobb esetben "csak" unalmas és felesleges kötelesség legyen.
És itt emelem meg a kalapom azok előtt a Férfiak előtt, akik éppen ez ellen igyekeznek tenni, és az ágyban nem csak a saját farkukat találják meg.
Ilyen is sok van, szerencsére.
Egyrészt van neki történelmi, társadalomszociológiai oldala, meg egy kis antropológiai vetülete, megspékelve egy kis médiaelemzéssel.
De ha ezt most mind leírnám neked, a pink vibri helyett -karácsonyra való tekintettel - mákos bejglit kapnék Madame Dominától.

Nem mondom, hogy helyes és jogos felfogás, de lássuk be, sok férfi tesz azért, hogy a nőknek a szex megalázó és undorító, jobb esetben "csak" unalmas és felesleges kötelesség legyen.
És itt emelem meg a kalapom azok előtt a Férfiak előtt, akik éppen ez ellen igyekeznek tenni, és az ágyban nem csak a saját farkukat találják meg.

Jaj, ez egy nagyon messzire vezető kérdés.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:22

férfiaktól miért nem hallani pl. h a nyalás, vagy egyáltalán a sex megalázó lenne számukra?
férfiaktól miért nem hallani pl. h a nyalás, vagy egyáltalán a sex megalázó lenne számukra?
sajnálom, hogy ez egyeseknél az "undorító" meg a "megalázó" kategóriába tartozik... és erről legkevésbé az tehet,aki odaadással és ügyesen, a partnerre figyelve csinálja...
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 21:34

Bocsánat, rosszul fogalmaztam... az én véleményem az, hogy még ezen felsorolt dolgok után is imádom csinálni! Ahogy a párom liheg, és nem bír magával... imádom! De azokat is meg kell érteni, akik nem szeretik csinálni. Én nem tartozom közéjük.