az én kis feleségem örömmel élvezettel szopik és le is nyeli szerintem ma már kevés olyan nő van aki nem veszi a szájába a farkat vagy csak én látom igy?
Nekem (valószinüleg szerencsém volt), mert már az első kapcsolatomban 16 évesen a srác rávezetett a dologra és ő is nyalt nekem, igy mindketten nagyon élveztük. Megválogatom a partnereimet, igy nem volt olyan aki ápolatlan gusztustalan lett volna. Igy gerjedek rá, élvezem. Elképzelhetetlen számomra a szex szopás nélkül. De: van egy barátnőm aki szinte pontosan az ellenkezőjét mesélte el egy összebújós éjszakán. Neki az első pasija
er
akarta, hogy szopja, a következő nem volt elég tiszta, igy azután undorodni kezdett a dologtól.Velem leszbizni kezdett azután szép lassan a paisktól is elfogadta az orális közeledést.
alf
ős alf
za alf
kosan
egy jó orálsexnél kevés dolog lehet jobb, talán egy jó sex. Egyébként ha megvan a megfelelő higiénia akkor semmi akadályát nem látom a szájsexnek
én máskép látom... sajnos volt olyan aki csak a kedvemért tette meg, (de olyan is volt).....minden más nagyon jó volt vele, egyszerűen nem szerette ezt a tevékenységet...szerintem valamikor rossz tapasztalata lehetett....sajnáltam is mert én ezt alapnak tartom.......vége is lett, igaz nem ez volt a fő szempont de közrejátszott benne....ilyen az élet.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 24. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 09:39
Törölt felhasználó (78357)
Na ilyenről még nem hallottam.
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2008. 12. 23. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 22:04
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2008. 12. 23. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosan azért, amiért nem szeret nyalni minden pasi.....nulla szexkultúra....:(
Nem az a kérdés, hogy meg meri-e tenni, hanem hogy meg akarja-e tenni.
(Ez egy válasz Janó0117 üzenetére (2008. 12. 24. szerda 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 00:24
sztem mindeki eljut arra a szintre, hogy meg merjen tenni bármit az ágyban, csak a megfelelő személy kell hozzá.ennyi
sztem mindeki eljut arra a szintre, hogy meg merjen tenni bármit az ágyban, csak a megfelelő személy kell hozzá.ennyi
pontosan azért, amiért nem szeret nyalni minden pasi.....nulla szexkultúra....:(
Szerintem a szopás hozzá tartozik a sexhez.Sajna nem minden csaj szeret szopni bizti irtozik hogy bevegye a szájába.Van ez igy .
akinek szólt, az tudja
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 23. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a baj?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 23. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
gggggrrrrrrrrrr
Ja, vagy úgy! Nem baj, az is jó. A lényeg, hogy bemenjél. Vagy mi...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:05
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
hát igen. nekem is van egy lány aki 1 évvel fiatalabb nálam,és mégis eléggé bejövök (bemegyek
?) neki... már kb 4-5 éve
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak.
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak.
hát igen. nekem is van egy lány aki 1 évvel fiatalabb nálam,és mégis eléggé bejövök (bemegyek
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:02
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt meg is értem.
Engem is az "érett" korosztály vonzott, csak hímnemben. Egész addig, míg be nem lépett (buszozott) az életembe a Nagy Ő, aki nem egész 3!!! évvel idősebb nálam, és egyszerűen onnantól kezdve esélye sem volt már az érett férfiaknak. Igaz, az éretleneknek sem.
Hiába, nem a kor számít. Ő 17 évesen is Férfi volt, és most, 37 évesen is az. És biztos vagyok benne, hogy 20 év múlva is az lesz. Nem öregszik, hanem nemesedik és érik, mint a jó bor. És olyan finom is.
Engem is az "érett" korosztály vonzott, csak hímnemben. Egész addig, míg be nem lépett (buszozott) az életembe a Nagy Ő, aki nem egész 3!!! évvel idősebb nálam, és egyszerűen onnantól kezdve esélye sem volt már az érett férfiaknak. Igaz, az éretleneknek sem.
Hiába, nem a kor számít. Ő 17 évesen is Férfi volt, és most, 37 évesen is az. És biztos vagyok benne, hogy 20 év múlva is az lesz. Nem öregszik, hanem nemesedik és érik, mint a jó bor. És olyan finom is.
Ezt meg is értem.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:56
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ennek akkor se örültem annyira
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük
ennek akkor se örültem annyira
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Há' látod! Már akkor is futottak utánad az érett hölgyek!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:53
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ja,sztem csak azért nem vert el mint szódás a lovát,mert nem ért utol
ja,sztem csak azért nem vert el mint szódás a lovát,mert nem ért utol
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Őőőő... óvónéni muffja...?
Az nekem kimaradt...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:49
Az nekem kimaradt...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
uhhh
lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...
lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...

barnie17

Nadine