most már nincsenek ilyen gondjaim(mármint,h ne lenne részem {orális} szexben), a beszélgetés még mindig nehezen megy. engem nehéz igazán megismerni,mert többnyire eleinte elvont antiszociális bunkónak néznek.
ja, az úrinőről mondta öcsém, h:
"a barátnőm úrinő. nem köpköd" (a szopásról volt szó)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:44
ja, az úrinőről mondta öcsém, h:
"a barátnőm úrinő. nem köpköd" (a szopásról volt szó)

Nem baj, spongya rá.
Megnőttél, megbátorodtál, megügyesedtél (elivleg
), és már nincs ilyen problémád (elvileg
)
Szerintem egy bizonyos kor után az ember ezeket a gondokat okosabban tudja kezelni. Nem mondom, hogy mindenki szemét fel lehet nyitni, és biztosan mindig lesznek "undorodós úrinők" is, de akkor ők meg nem csinálják. Nincs ezzel semmi baj, ha olyan partnert találnak, akinél ez nem jelent problémát. Zsák a foltját lelje meg, mert sokan vagyunk sokfélék, s ha más nem, hát a változatosság biztosan gyönyörködtet.
(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.)
Megnőttél, megbátorodtál, megügyesedtél (elivleg

Szerintem egy bizonyos kor után az ember ezeket a gondokat okosabban tudja kezelni. Nem mondom, hogy mindenki szemét fel lehet nyitni, és biztosan mindig lesznek "undorodós úrinők" is, de akkor ők meg nem csinálják. Nincs ezzel semmi baj, ha olyan partnert találnak, akinél ez nem jelent problémát. Zsák a foltját lelje meg, mert sokan vagyunk sokfélék, s ha más nem, hát a változatosság biztosan gyönyörködtet.

(Akik pedig megérdemlik a lealacsonyítást, azok hidd el, saját magukat alázzák le, nem kell nekik segítség.)
uhhh
lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk... (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:47

persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk... (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Az oviban még minden olyan egyszerű volt! Te megmutatod a tiédet, én megmutatom az enyémet, és ha nekem adod a sütidet, még meg is foghatod.
Azok az ártatlan gyermekévek...

Őőőő... óvónéni muffja...?
Az nekem kimaradt...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:49

uhhh
lestük a kis nunikat,meg az óvónénik muffját
persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...

persze nem tudtuk h miért,csak kiváncsiak voltunk...
ja,sztem csak azért nem vert el mint szódás a lovát,mert nem ért utol
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Há' látod! Már akkor is futottak utánad az érett hölgyek!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:53

ja,sztem csak azért nem vert el mint szódás a lovát,mert nem ért utol

ennek akkor se örültem annyira
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)

de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt meg is értem.
Engem is az "érett" korosztály vonzott, csak hímnemben. Egész addig, míg be nem lépett (buszozott) az életembe a Nagy Ő, aki nem egész 3!!! évvel idősebb nálam, és egyszerűen onnantól kezdve esélye sem volt már az érett férfiaknak. Igaz, az éretleneknek sem.
Hiába, nem a kor számít. Ő 17 évesen is Férfi volt, és most, 37 évesen is az. És biztos vagyok benne, hogy 20 év múlva is az lesz. Nem öregszik, hanem nemesedik és érik, mint a jó bor. És olyan finom is.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:56

ennek akkor se örültem annyira
de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük

de amugy asszem télleg jobban bejönnék az idősebb nőknek,mint a teenagereknek. olyan vagyok,akit azok jobban értékelnek, más az ízlésük
hát igen. nekem is van egy lány aki 1 évvel fiatalabb nálam,és mégis eléggé bejövök (bemegyek
?) neki... már kb 4-5 éve
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:02

amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt meg is értem.
Engem is az "érett" korosztály vonzott, csak hímnemben. Egész addig, míg be nem lépett (buszozott) az életembe a Nagy Ő, aki nem egész 3!!! évvel idősebb nálam, és egyszerűen onnantól kezdve esélye sem volt már az érett férfiaknak. Igaz, az éretleneknek sem.
Hiába, nem a kor számít. Ő 17 évesen is Férfi volt, és most, 37 évesen is az. És biztos vagyok benne, hogy 20 év múlva is az lesz. Nem öregszik, hanem nemesedik és érik, mint a jó bor. És olyan finom is.

Ja, vagy úgy! Nem baj, az is jó. A lényeg, hogy bemenjél. Vagy mi...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:05

hát igen. nekem is van egy lány aki 1 évvel fiatalabb nálam,és mégis eléggé bejövök (bemegyek
?) neki... már kb 4-5 éve
amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak.

amugy azt nem mondtam, hogy nekem bejönnek az idősebb nők. csak azt,h én nekik. esetleg. legalábbis jobban mint a kiscsajoknak.
gggggrrrrrrrrrr

mi a baj?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 23. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
akinek szólt, az tudja
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 12. 23. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a szopás hozzá tartozik a sexhez.Sajna nem minden csaj szeret szopni bizti irtozik hogy bevegye a szájába.Van ez igy .
pontosan azért, amiért nem szeret nyalni minden pasi.....nulla szexkultúra....:(
sztem mindeki eljut arra a szintre, hogy meg merjen tenni bármit az ágyban, csak a megfelelő személy kell hozzá.ennyi
Nem az a kérdés, hogy meg meri-e tenni, hanem hogy meg akarja-e tenni.
(Ez egy válasz Janó0117 üzenetére (2008. 12. 24. szerda 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 00:24

sztem mindeki eljut arra a szintre, hogy meg merjen tenni bármit az ágyban, csak a megfelelő személy kell hozzá.ennyi
Na ilyenről még nem hallottam.
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2008. 12. 23. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 22:04

pontosan azért, amiért nem szeret nyalni minden pasi.....nulla szexkultúra....:(
én máskép látom... sajnos volt olyan aki csak a kedvemért tette meg, (de olyan is volt).....minden más nagyon jó volt vele, egyszerűen nem szerette ezt a tevékenységet...szerintem valamikor rossz tapasztalata lehetett....sajnáltam is mert én ezt alapnak tartom.......vége is lett, igaz nem ez volt a fő szempont de közrejátszott benne....ilyen az élet.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 24. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 24. szerda 09:39
Törölt felhasználó (78357)

egy jó orálsexnél kevés dolog lehet jobb, talán egy jó sex. Egyébként ha megvan a megfelelő higiénia akkor semmi akadályát nem látom a szájsexnek