Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#224   2009. 02. 04. szerda 12:18
macó71 macó71
Úgy tudom"Nemadomfel" széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik,a pasik igényeiről,és szó sincs itt párválasztásrol,csak egyszerűen az átlag férfi hozzáállásárol. szomoru1

Tisztelet a kivételeknek... worship
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 02. 04. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 08:49
Fú, hát ha neked általában ez a szopás, akkor nagyon nagy gondok vannak a szexuális életeddel (és igen, a párkapcsolatoddal)... shakehead
#223   2009. 02. 04. szerda 08:49
Fiona20 Fiona20 VIP
Fú, hát ha neked általában ez a szopás, akkor nagyon nagy gondok vannak a szexuális életeddel (és igen, a párkapcsolatoddal)... shakehead
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 03. kedd 18:43
Durva pasik miatt nem szopnak a nők. Vegyél egy krinolint nyomkod le a torkodig úgy,hogy a fogaidra ráfeszíted az ajkaidat nehogy felsértsd és még mutasd is ki hogy élvezed. Közben vegyél levegőt, tartsd meg magad a karjaidon, vagy a térdeiden és úgy nyeld a nyálad, hogy ne az orrodba menjen. Ez általában a szopás. Ha szeretem és elfogadom a partnerem észre sem veszem a kellemetlenségeket,mert örömet akarok neki okozni.
#222   2009. 02. 04. szerda 08:41
Rönk Rönk
Itt nem az orális szexszel van a probléma, hanem a párválasztással...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 03. kedd 18:43
Durva pasik miatt nem szopnak a nők. Vegyél egy krinolint nyomkod le a torkodig úgy,hogy a fogaidra ráfeszíted az ajkaidat nehogy felsértsd és még mutasd is ki hogy élvezed. Közben vegyél levegőt, tartsd meg magad a karjaidon, vagy a térdeiden és úgy nyeld a nyálad, hogy ne az orrodba menjen. Ez általában a szopás. Ha szeretem és elfogadom a partnerem észre sem veszem a kellemetlenségeket,mert örömet akarok neki okozni.
#221   2009. 02. 03. kedd 18:43
X Törölt felhasználó (289130)
#220   2009. 02. 01. vasárnap 09:49
GUMMIMACI GUMMIMACI
üziben küldök erre is választ ha lesz időm.
Itt csak annyit, hogy a topicindító a nem szopásra kérdezett rá.
Le kellene ugrani a magas lóról és nem folyamatosan fikázni a kérdezni merőket.
Fenntartom, hogy a megutáltatták Vele, hosszabb az út, de járható.
A sorrend -csak a Te kedvedért mégegyszer: - nem szívesen teszi, mert utálja -> Te nyalod (ha már az orális knyeztetés kifejezés irritál)-> idővel "elfelejti" a rossz élményt és szalonspicc állapotban rávehető a viszonzásra (hogy később élvezhesse is. Ha már ekkor élvezi is, nyert ügy) ->élvezi.
Mégegyszer, ez nem a fejtsük ki, hogy aki szeret szopni az miért szeret és fikázzuk ha valaki nem-ről szól szerintem, a topic indítójának a kérdése arra utal, hogy miért nem szeret minden nő szopni.
Most viszont megismétlem, amit a levélben leírtam, kicsit átfogalmazva. Ennyi időt szántam Rád. Ez is sok volt.
bocs
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:42
Jut eszembe, mielőtt jössz hátulról mellbe, a szeret/nem szerettel kapcsolatban: Más az amikor neked maga a cselekvés nem okoz örömöt, ellenben az hogy örömöt okozol téged is boldoggá tesz, és más az amikor valami önző féreg olyat kér tőled amit utálsz megtenni, csak azért mert tudja hogy a kedvéért úgyis megteszed.
#219   2009. 01. 31. szombat 21:42
Rönk Rönk
Jut eszembe, mielőtt jössz hátulról mellbe, a szeret/nem szerettel kapcsolatban: Más az amikor neked maga a cselekvés nem okoz örömöt, ellenben az hogy örömöt okozol téged is boldoggá tesz, és más az amikor valami önző féreg olyat kér tőled amit utálsz megtenni, csak azért mert tudja hogy a kedvéért úgyis megteszed.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:28
Talán azért ilyen kihalt ez a fórum mert mindig jössz és közlöd hogy ez Off, az hogy ez egy fórum, nem azt jelenti, hogy minden megnyilvánulásnak szorosan a topik címéhez kell igazodnia, az csak kijelöli a fő csapásirányt, nem egy merev szabály, emberek vagyunk a francba is, nem scriptek.
Ha ellenérzése van egy nőnek az orális szexszel, akkor én nem kényszerítem rá arra, hogy megtegye, mert nevezheted Te ezt akárminek, ez valójában kényszer, zsarolás, aminek abszolút semmi köze a bizalomhoz, az nem abból áll, hogy nem élvezed tele a száját, mikor szexre kerül a sor a bizalom már adott, különben régen rossz, bár lehet hogy rohadtul maradi vagyok.
Megint ez a hülyeség, szeret-e szopni egy nő vagy sem. Ez NEM arról szól, hogy Neki jó legyen, a szex úgy ahogy van NEM arról szól, hogy magadnak szerezz örömöt, de lehet hogy megint valami utópisztikus ábrándot kergetek...
Ohh, és megint Off voltam, keress egy modot és márts be, köszi.
#218   2009. 01. 31. szombat 21:28
Rönk Rönk
Talán azért ilyen kihalt ez a fórum mert mindig jössz és közlöd hogy ez Off, az hogy ez egy fórum, nem azt jelenti, hogy minden megnyilvánulásnak szorosan a topik címéhez kell igazodnia, az csak kijelöli a fő csapásirányt, nem egy merev szabály, emberek vagyunk a francba is, nem scriptek.
Ha ellenérzése van egy nőnek az orális szexszel, akkor én nem kényszerítem rá arra, hogy megtegye, mert nevezheted Te ezt akárminek, ez valójában kényszer, zsarolás, aminek abszolút semmi köze a bizalomhoz, az nem abból áll, hogy nem élvezed tele a száját, mikor szexre kerül a sor a bizalom már adott, különben régen rossz, bár lehet hogy rohadtul maradi vagyok.
Megint ez a hülyeség, szeret-e szopni egy nő vagy sem. Ez NEM arról szól, hogy Neki jó legyen, a szex úgy ahogy van NEM arról szól, hogy magadnak szerezz örömöt, de lehet hogy megint valami utópisztikus ábrándot kergetek...
Ohh, és megint Off voltam, keress egy modot és márts be, köszi.
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 01. 31. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 19:10
kezdjük az elején, mindent tisztelek, ami emberi, így a véleményed is, de:
Nem minden Nő akar rábukni a farkadra, bármilyen fura is ez számodra.
Ha volt egy - netán több - kellemetlen élménye és EZEK miatt nem akarja, akkor is van lehetőség Őt kényeztetni (hidd el, szeretik ezt a kifejezést) és finoman megpróbálni rávezetni a viszonzásra.
Először lesz benne ellenérzés, ha előtte egy tahó mondjuk a "nem akarom a számba ugye szólsz, ha jön " kérésre sz.rva telespriccenti, de ha ráérez arra, hogy benned bízhat, a második esetnél csökken az ellenérzés, a harmadiknál talán élvezni is fogja már..
Ha ezeket az árnyalatnyi különbségeket nem érzed - bocs, nem az én gondom..
Értelemszerű, hogy a fellációt imádó Hölgyek önként és dalolva- nyammogva cuppogva...stb vetik rá Magukat, de a topikindító kérdése a szopni nem akaró lányokra vonatkozott...
Javasolhatom, hogy egy hsz-t a topik témájának ismeretében véleményezz?
#217   2009. 01. 31. szombat 19:10
GUMMIMACI GUMMIMACI
kezdjük az elején, mindent tisztelek, ami emberi, így a véleményed is, de:
Nem minden Nő akar rábukni a farkadra, bármilyen fura is ez számodra.
Ha volt egy - netán több - kellemetlen élménye és EZEK miatt nem akarja, akkor is van lehetőség Őt kényeztetni (hidd el, szeretik ezt a kifejezést) és finoman megpróbálni rávezetni a viszonzásra.
Először lesz benne ellenérzés, ha előtte egy tahó mondjuk a "nem akarom a számba ugye szólsz, ha jön " kérésre sz.rva telespriccenti, de ha ráérez arra, hogy benned bízhat, a második esetnél csökken az ellenérzés, a harmadiknál talán élvezni is fogja már..
Ha ezeket az árnyalatnyi különbségeket nem érzed - bocs, nem az én gondom..
Értelemszerű, hogy a fellációt imádó Hölgyek önként és dalolva- nyammogva cuppogva...stb vetik rá Magukat, de a topikindító kérdése a szopni nem akaró lányokra vonatkozott...
Javasolhatom, hogy egy hsz-t a topik témájának ismeretében véleményezz?
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 13:57
Szerintem meg ha rá kell venni akkor az már régen rossz, jó lenne ha végre nem úgy állnánk a szexhez, hogy a nők csak szívességet tesznek vele, mert nekik ez egyáltalán nem jó. Ez is a kölcsönösségről szól mint minden más két ember között, sőt.
Egyébként meg (hacsak nem erre gerjed a nő) ki az a tahó, aki csak így nyersen közli hogy "szopj le", a kényeztetést pedig szerintem kimondottan idétlen kifejezés, és sehogy sem utal rá, akár a lábával is kényeztethetné hátadat.
#216   2009. 01. 31. szombat 13:57
Rönk Rönk
Szerintem meg ha rá kell venni akkor az már régen rossz, jó lenne ha végre nem úgy állnánk a szexhez, hogy a nők csak szívességet tesznek vele, mert nekik ez egyáltalán nem jó. Ez is a kölcsönösségről szól mint minden más két ember között, sőt.
Egyébként meg (hacsak nem erre gerjed a nő) ki az a tahó, aki csak így nyersen közli hogy "szopj le", a kényeztetést pedig szerintem kimondottan idétlen kifejezés, és sehogy sem utal rá, akár a lábával is kényeztethetné hátadat.
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 01. 31. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 13:34
kicsit átfogalmaznm a kérdést:
miért, nem szopik minden lány?
dehogynem, csak előtte - értsd: amíg nem szopott - ostoba önző módon próbáltuk rávenni...
hozzá kell hogy tegyem, a lelkének kedvezne, ha nem a tahó szopik kifejezést használnánk, hanem a kényeztetést....
tudom, hogy tartalmilag ugyanaz, de a forma...
a patkány és a múkus között az a különbség, hogy a mókusnak jobb a PR-ja....
#215   2009. 01. 31. szombat 13:34
GUMMIMACI GUMMIMACI
kicsit átfogalmaznm a kérdést:
miért, nem szopik minden lány?
dehogynem, csak előtte - értsd: amíg nem szopott - ostoba önző módon próbáltuk rávenni...
hozzá kell hogy tegyem, a lelkének kedvezne, ha nem a tahó szopik kifejezést használnánk, hanem a kényeztetést....
tudom, hogy tartalmilag ugyanaz, de a forma...
a patkány és a múkus között az a különbség, hogy a mókusnak jobb a PR-ja....
#214   2009. 01. 31. szombat 12:43
Rönk Rönk
Gondolod az asszonyka boldogtalan? hehe
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 01. 31. szombat 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 07:23
Ez miatt ne agódj házon kivül biztos lenyeli.
#213   2009. 01. 31. szombat 09:38
X Törölt felhasználó (337951)
Úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105336)
2009. 01. 29. csütörtök 21:24
szerintem idő kell minden nőnek hogy hozzá szokjon és egy jó partner aki értékeli,dicséri és elismeri akkor minden megy
#212   2009. 01. 31. szombat 07:23
zorn zorn
Ez miatt ne agódj házon kivül biztos lenyeli.
(Ez egy válasz toci9474 üzenetére (2009. 01. 30. péntek 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 30. péntek 18:16
Sziasztok az én feleségem az elején frankón leszopott le is nyelte. Még mindig szeret játszadozni a farkammal de nemigazán szereti lenyelni.Nagyon jolenne ha ujra lenyelné aspermát s aztán csokolnám. a punciát de ez csak álom vagy nemigyvan? kérem irjon nyiltan a topikba ki nemigygondolja.
#211   2009. 01. 30. péntek 21:19
Rönk Rönk
A cikizés az lett volna ha lehomározlak azért mert spermát akarsz a feleséged szájából kilapátolni a nyelveddel, egyébként meg nem értem mi bajod, te voltál kíváncsi mások véleményére.
(Ez egy válasz toci9474 üzenetére (2009. 01. 30. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 30. péntek 20:58
Szerintem nemkéne cikizni az irást inkább akérdésre koncenrálni s a válaszra no meg szexre te .............
#210   2009. 01. 30. péntek 20:58
toci9474 toci9474
Szerintem nemkéne cikizni az irást inkább akérdésre koncenrálni s a válaszra no meg szexre te .............
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 30. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 30. péntek 18:36
Esetleg simán rákérdezhetnél, nem gondolod? Bár ezt a spermswapping dolgot nem erőltetném, de te tudod...
#209   2009. 01. 30. péntek 18:36
Rönk Rönk
Esetleg simán rákérdezhetnél, nem gondolod? Bár ezt a spermswapping dolgot nem erőltetném, de te tudod...
(Ez egy válasz toci9474 üzenetére (2009. 01. 30. péntek 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 30. péntek 18:16
Sziasztok az én feleségem az elején frankón leszopott le is nyelte. Még mindig szeret játszadozni a farkammal de nemigazán szereti lenyelni.Nagyon jolenne ha ujra lenyelné aspermát s aztán csokolnám. a punciát de ez csak álom vagy nemigyvan? kérem irjon nyiltan a topikba ki nemigygondolja.
#208   2009. 01. 30. péntek 18:16
toci9474 toci9474
#207   2009. 01. 29. csütörtök 23:25
trigon trigon
Én (fiú, 31 éves) a barátnőmet (31 éves) 4 éve ismertem meg. Az első 1 hónapban nem volt szex, utána volt, de nem szopott. Aztán elmentünk 1 hétre nyaralni, ott volt sok időnk egymásra. Sok türelem kellett, sok kényeztetés, sokáig tartó kinyalás+gyengéd és vadabb újjazás és hosszú szeretkezések. A 3. napon fürdés után az ágyon említettem, hogy a szopás szerintem hozzá tartozik a jó szexhez. Aztán magától elkezdte csinálni, mára már kegyetlenül jó! Úgyhogy kitartás!
#206   2009. 01. 29. csütörtök 22:57
X Törölt felhasználó (413644)
s hogyan lehetne megismerni téged személyesen??
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 18. vasárnap 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (293876)
2009. 01. 18. vasárnap 22:40
Nekem (valószinüleg szerencsém volt), mert már az első kapcsolatomban 16 évesen a srác rávezetett a dologra és ő is nyalt nekem, igy mindketten nagyon élveztük. Megválogatom a partnereimet, igy nem volt olyan aki ápolatlan gusztustalan lett volna. Igy gerjedek rá, élvezem. Elképzelhetetlen számomra a szex szopás nélkül. De: van egy barátnőm aki szinte pontosan az ellenkezőjét mesélte el egy összebújós éjszakán. Neki az első pasija erőszakosan akarta, hogy szopja, a következő nem volt elég tiszta, igy azután undorodni kezdett a dologtól.Velem leszbizni kezdett azután szép lassan a paisktól is elfogadta az orális közeledést.
#205   2009. 01. 29. csütörtök 22:31
Rönk Rönk
Meg a nagyi baracklekvárja... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105336)
2009. 01. 29. csütörtök 21:24
szerintem idő kell minden nőnek hogy hozzá szokjon és egy jó partner aki értékeli,dicséri és elismeri akkor minden megy

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!