Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#244   2009. 02. 05. csütörtök 17:13
X Törölt felhasználó (289130)
Kedves zorn ide bloggolni járok nem ismerkedni. Nem akarom, hogy kitíltsanak. Kérlek értsd meg! Köszönöm. Hidd el elítélem az utcán,aluljáróban, főleg iskola előtt lévő kurvákat. Lakásban stb. rejtett helyen kellene ezt intézni.De hát ezt nálam okosabbak sem tudják megoldani M.o.-n.Igen ez így igaz a szolgáltatás behatárolt összegű. Rönkkel nem kellene foglalkozni én legalábbis nem tudok arra a mélységre még lenézni sem nemhogy lemenni ahol az Ő szinvonala van a tériszonyom miatt. Hangsúlyozom a "miért nem szopik minden lány" témához saját ellenérzésből végül is öröm forrássá alakuló folyamatról szerettem volna írni - hátha segít valakinek. Gondoltam a férfiak nem tudják beleélni magukat a miért nem be és ezért írtam. Nem szeretnék erről többet írni. De még mindíg nem tudjuk miért nem szopik minden lány? Tehát itt tartunk. wink
#243   2009. 02. 05. csütörtök 12:57
zorn zorn
Igazad van bazd csak le. ilyen hülye duma ha drágábban dolgozna nem lenne munkálya minde n szolgáltatásnak van egy körülhatárolt árfolyama legyen az a kurvától ezt nem szivessen használom de a viz gáz stb szerelőig.ezzel a Rőnkkel én semmit se csináltatnék ezek szerint habár nem tudom mit csinál a hasára üt és benyomja a tuti számlát gátlástalanúl.
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 12:48
Már ne is haragudj, de ki "támadt"? Ki "ugrott neki" bárki is? És ki tért el a topic tárgyától? Rajtad kívül... Úgy beszélsz, mint egy ombudsman... wow3 Pontosan arról volt szó, hogy miért gondolkozhat így valaki a szopásról, ahogy az a 236-os hozzászólásban elhangzott. Egyáltalán nem akartam megbántani a hozzászólót, és szerintem semmi negatívat nem írtam róla. Ez egy fórum, aminek szerintem az a lényege, hogy valamiről leírjuka véleményünket és mások erre így-vagy úgy reagálnak.Miért kell ezen fönnakadni? Szerintem aki itt most fikázást kezdett, az pontosan Te voltál. Miért, ha valaki ír egy szexuális jelenségről, akkor elsősorban a saját tapasztalait írja le, nem? Te a szomszédod élményeiről szoktál írni, ugye?! rolleyes
#242   2009. 02. 05. csütörtök 12:50
Fiona20 Fiona20 VIP
Kedves Nemadomfel! Hidd el, senki nem akart fikázni! Örülök, hogy a tobbi hozzászólásodól kiderült, hogy mégiscsak rendben mennek a dolgok etéren, de a vitát indító hozzászólásból komolyan nem ez jött le! További sok forró éjszakát kíávnok Neked! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 05. csütörtök 08:49
Köszönöm Gummimaci! Sajnos az élet szinte minden területén ez van. G.G. Fórum,blog-jára is egyik állandó vendégem hívta fel figyelmemet. Mondta, hogy elég nyílt és őszinte vagyok az íráshoz és hátha segít 1-2 embernek az én tapasztalatom. Akik fikáznak csak sajnálni tudom őket. Tudod "a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van egy belőle" idézet a 22-es csapdájából. Örülök, hogy pont tegnap éjszaka tudott velem aludni a szerelmem pont a hsz.-k hatására nagyon-nagyon kitettem magamért: csak róla szólt a történet és még a reggeli kávézásnál bezsebelt bókok hatása alatt vagyok. finom Legyen csodálatos napod és éjszakád!
#241   2009. 02. 05. csütörtök 12:48
Fiona20 Fiona20 VIP
Már ne is haragudj, de ki "támadt"? Ki "ugrott neki" bárki is? És ki tért el a topic tárgyától? Rajtad kívül... Úgy beszélsz, mint egy ombudsman... wow3 Pontosan arról volt szó, hogy miért gondolkozhat így valaki a szopásról, ahogy az a 236-os hozzászólásban elhangzott. Egyáltalán nem akartam megbántani a hozzászólót, és szerintem semmi negatívat nem írtam róla. Ez egy fórum, aminek szerintem az a lényege, hogy valamiről leírjuka véleményünket és mások erre így-vagy úgy reagálnak.Miért kell ezen fönnakadni? Szerintem aki itt most fikázást kezdett, az pontosan Te voltál. Miért, ha valaki ír egy szexuális jelenségről, akkor elsősorban a saját tapasztalait írja le, nem? Te a szomszédod élményeiről szoktál írni, ugye?! rolleyes
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 04. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 23:16
hihetetlen, hogy mennyire el tudtok menni személyeskdésbe..
a topik arra kérdez rá, hoy miért nem szopik minden lány - ezt fejti ki nemadomfel a nemszopó lányok élményeit elemezve, minek utána nekiugrottak ketten, "azt hivén", hogy saját nemi életét elemzi....
Vagy csak könnyebb volt valakit támadni, mint a topik eredeti kérdésén elgondolkodni...
mindegy.
#240   2009. 02. 05. csütörtök 12:42
X Törölt felhasználó (29760)
no problem pardon1
#239   2009. 02. 05. csütörtök 11:51
zorn zorn
Na más és ezkomoly nem is tudtam rá gombot varni megyek a suli elé gyerekemért mellete közért beszélgetek egy anyukával a lánya már kijárta a sulit mondja ezek a hülyék visszajárnak az ált suli elé és megy köztük a verseny melyik lány tudja elvenni több fiú szüzességét akár szájjal is.panaszkodott sajnos az ő lánya is benne van és ahogy mondja büszke rá.Lehet én rossz időben születtem igaz mindig lány gyereket akartam de fiúk lettek már nem is bánom.
#238   2009. 02. 05. csütörtök 11:44
zorn zorn
Szerintem vegyél vissza magadből igaza van Nemadom fellnek.Hozzáteszem neki se muszály biztos vagyok benne,hogy volt olyan vendége akit vissza utasitott,Persze neki is kell a pénz de gondolom nem minden áron.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 02. 04. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 15:57
Ha jól értem a hölgynek ez munka, szóval muszáj. Egyébként ha drágábban dolgozna (persze ha megtehetné), akkor elsősorban nem a tahók látogatnák, és akkor talán kevesebb ilyen kellemetlen élménye is lenne.
Elnézést ha tévedtem.
#237   2009. 02. 05. csütörtök 11:37
zorn zorn
Hol lehet tégad megtalálni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 04. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 17:30
Igen, ezen a területen dolgozom. Amit leírtam az ettől független.16éves korom óta élek nemi életet. Kb.28.voltam amikor elöszőr szoptam ezt az élményt írtam le. Majdnem 38évesen volt egy férfi az életemben akinél élvezetem a szopást. Jelenlegi munkámat 44évesen kezdtem. Sok vendégemnél szívesen csinálom, mert tetszik ahogy reagálmak rá. Természetesen ma már nincsenek sem fejtartási sem lélegzetvételi problémáim. Hozzászólásomat mint nem szakmabeli és az akkori ellenszenvemet írtam le ami évekig élt bennem a szopással kapcsolatban. Örülök, hogy annak idején találtam egy férfit aki megkedveltette velem. akkori gondolataimat osztottam meg veletek. Sok nő van aki nem csinálja, hallom jó pár vendégemtől. Munkám nem kényszer, magam ura vagyok és szeretem amit csinálok. Nem vagyok álszent bevallom a pénz is jobb mint amikor dolgoztam. Sok nagyon kellemes partnerem, visszatérő vendégem van. Célom az is volt hogy női vélemény is legyen, mert az írásokból ítélve férfiak a hozzászólók. Nagyon sok boldog erotikusan eltölzött órát kívánok nektek!
#236   2009. 02. 05. csütörtök 08:51
Nem tudom mit olvastál tőlem. Sem privát sem dolgozós partnereim még sosem nyomták a fejemet én ilyet nem írtam. Nem tahók járnak hozzám.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 08:39
Az első hsz-ből csak annyi derült ki, hogy szerinted minden pasas durván rányomja a fejedet a farkára...
#235   2009. 02. 05. csütörtök 08:49
Köszönöm Gummimaci! Sajnos az élet szinte minden területén ez van. G.G. Fórum,blog-jára is egyik állandó vendégem hívta fel figyelmemet. Mondta, hogy elég nyílt és őszinte vagyok az íráshoz és hátha segít 1-2 embernek az én tapasztalatom. Akik fikáznak csak sajnálni tudom őket. Tudod "a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van egy belőle" idézet a 22-es csapdájából. Örülök, hogy pont tegnap éjszaka tudott velem aludni a szerelmem pont a hsz.-k hatására nagyon-nagyon kitettem magamért: csak róla szólt a történet és még a reggeli kávézásnál bezsebelt bókok hatása alatt vagyok. finom Legyen csodálatos napod és éjszakád!
#234   2009. 02. 05. csütörtök 08:39
Rönk Rönk
Az első hsz-ből csak annyi derült ki, hogy szerinted minden pasas durván rányomja a fejedet a farkára...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 04. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 17:53
Kedves Rönk! Nem tudom honnan az infód áraimról. Nincsenek "tahó" vendégeim. Szopást úgy kedveltem meg, hogy sokat és nagyon jól csókolt a partnerem és amikor máshol kalandozott a szája én továbbra is kívántam a szám-nyelvem ingerlését szinte lüktetett az érintésért és ekkor került a hímvessző a számba. Eszembe sem jutott, hogy ez most szopás hanem boldogan játszadoztam ajkaimmal és nyelvemmel hiszen örömömet leltem benne. Szerintem minden nőnél elő lehet hozni ezt az érzést csak türelem. Ez privát élmény nem a munkámmal függ össze!
#233   2009. 02. 04. szerda 23:16
GUMMIMACI GUMMIMACI
hihetetlen, hogy mennyire el tudtok menni személyeskdésbe..
a topik arra kérdez rá, hoy miért nem szopik minden lány - ezt fejti ki nemadomfel a nemszopó lányok élményeit elemezve, minek utána nekiugrottak ketten, "azt hivén", hogy saját nemi életét elemzi....
Vagy csak könnyebb volt valakit támadni, mint a topik eredeti kérdésén elgondolkodni...
mindegy.
#232   2009. 02. 04. szerda 21:10
MmePrune MmePrune VIP Admin
olvassatok már figyelmesebben...az egész hszt (236), összességében idiota
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 02. 04. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 08:49
Fú, hát ha neked általában ez a szopás, akkor nagyon nagy gondok vannak a szexuális életeddel (és igen, a párkapcsolatoddal)... shakehead
#231   2009. 02. 04. szerda 17:53
Kedves Rönk! Nem tudom honnan az infód áraimról. Nincsenek "tahó" vendégeim. Szopást úgy kedveltem meg, hogy sokat és nagyon jól csókolt a partnerem és amikor máshol kalandozott a szája én továbbra is kívántam a szám-nyelvem ingerlését szinte lüktetett az érintésért és ekkor került a hímvessző a számba. Eszembe sem jutott, hogy ez most szopás hanem boldogan játszadoztam ajkaimmal és nyelvemmel hiszen örömömet leltem benne. Szerintem minden nőnél elő lehet hozni ezt az érzést csak türelem. Ez privát élmény nem a munkámmal függ össze!
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 02. 04. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jól értem a hölgynek ez munka, szóval muszáj. Egyébként ha drágábban dolgozna (persze ha megtehetné), akkor elsősorban nem a tahók látogatnák, és akkor talán kevesebb ilyen kellemetlen élménye is lenne.
Elnézést ha tévedtem.
#230   2009. 02. 04. szerda 17:30
Igen, ezen a területen dolgozom. Amit leírtam az ettől független.16éves korom óta élek nemi életet. Kb.28.voltam amikor elöszőr szoptam ezt az élményt írtam le. Majdnem 38évesen volt egy férfi az életemben akinél élvezetem a szopást. Jelenlegi munkámat 44évesen kezdtem. Sok vendégemnél szívesen csinálom, mert tetszik ahogy reagálmak rá. Természetesen ma már nincsenek sem fejtartási sem lélegzetvételi problémáim. Hozzászólásomat mint nem szakmabeli és az akkori ellenszenvemet írtam le ami évekig élt bennem a szopással kapcsolatban. Örülök, hogy annak idején találtam egy férfit aki megkedveltette velem. akkori gondolataimat osztottam meg veletek. Sok nő van aki nem csinálja, hallom jó pár vendégemtől. Munkám nem kényszer, magam ura vagyok és szeretem amit csinálok. Nem vagyok álszent bevallom a pénz is jobb mint amikor dolgoztam. Sok nagyon kellemes partnerem, visszatérő vendégem van. Célom az is volt hogy női vélemény is legyen, mert az írásokból ítélve férfiak a hozzászólók. Nagyon sok boldog erotikusan eltölzött órát kívánok nektek!
#229   2009. 02. 04. szerda 16:25
Fiona20 Fiona20 VIP
Szia! Ebben az esetben viszont szerintem nem jó olyan következtetéseket levonni, hogy "ez általában a szopás", ahogy azt Nemadomfel írja. Nem lehet összekeverni az önkéntes, vágyakon, vonzalmon, bizalmon, szereteten alapuló orális szexet a pénzért való "árucserével". Ott a férfi azért fizet, hogy "le legyen szopva" - már bocsánat - és hót nem érdekli, hogy az, aki ezt pénzért megteszi, hogy érzi magát közben. Amúgy szerintem elképzelhetetlen is hogy jól érezze magát szegény... shakehead Szóval szerintem élesen külön kell választani ezt a két dolgot.
Elnézést ha tévedtem.
#228   2009. 02. 04. szerda 15:57
Rönk Rönk
Elnézést ha tévedtem.
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 02. 04. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 13:29
Fú, hát akkor úgy tűnik, hogy nekem nem átlag férfi jutott! worship Egyébként továbbra is azt gondolom, hogy megfelelő partner esetében fel sem merül az, hogy ezek a technikai dolgokat kellemetlenségként éljük meg. Őszintén szólva, bennem még soha életemben fel sem merültek ezek a dolgok, amikről Nemadomfel írt. Egyébként tudod mi jutott eszembe? Ahogy ő leírja az orális kényeztetést, azt inkább egy olyan valaki élheti meg így, aki nem önként, szeretetből, örömet adni akarásból csinálja a dolgot, hanem muszájból. rolleyes
#227   2009. 02. 04. szerda 13:47
tisza-tó tisza-tó
Én is így gondolom.
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 02. 04. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 13:29
Fú, hát akkor úgy tűnik, hogy nekem nem átlag férfi jutott! worship Egyébként továbbra is azt gondolom, hogy megfelelő partner esetében fel sem merül az, hogy ezek a technikai dolgokat kellemetlenségként éljük meg. Őszintén szólva, bennem még soha életemben fel sem merültek ezek a dolgok, amikről Nemadomfel írt. Egyébként tudod mi jutott eszembe? Ahogy ő leírja az orális kényeztetést, azt inkább egy olyan valaki élheti meg így, aki nem önként, szeretetből, örömet adni akarásból csinálja a dolgot, hanem muszájból. rolleyes
#226   2009. 02. 04. szerda 13:29
Fiona20 Fiona20 VIP
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 04. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 12:18
Úgy tudom"Nemadomfel" széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik,a pasik igényeiről,és szó sincs itt párválasztásrol,csak egyszerűen az átlag férfi hozzáállásárol. szomoru1

Tisztelet a kivételeknek... worship
#225   2009. 02. 04. szerda 13:25
tisza-tó tisza-tó
Szerintem minden pár "közös" ügye ez. Amennyiben gyengédséggel , megértéssel párosul , ilyen elő sem fordulhat, hogy "durva" pasi.

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!