Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#264   2009. 02. 09. hétfő 11:42
X Törölt felhasználó (289130)
Kedves Macó71! A 273hsz-re reagáltam de lehet nem jól. Szíves elnézésedet kérem úgy látszik rönk privije még felkavart. Kedves zorn! Igen nő vagyok. Mindkettőtöknek forró csók ebben a havazásban!
#263   2009. 02. 09. hétfő 11:28
zorn zorn VIP
Egyáltalán nő vagy mert ha fiú akkor nem igazán
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 09. hétfő 08:51
Kedves macó71! Elég sok lánnyal nővel beszélgettem már életem során. Több mint 80% szerint a dugád másodlagos. Egy jó orális kényeztetés sokkal többet tud adni. Privát véleményem- mielőtt fikázni kezdenétek a munkám!
#262   2009. 02. 09. hétfő 11:13
macó71 macó71
Tiszteletem:Nemadomfel

Kissé értetlenül olvasom soraid.
Én soha nem akartalak bántani,fikázni.Sőt,ellenkezőleg:Tisztelem a idevágó tapasztaltságod,kultúrádat,segitőkészségedet.
Egyszerűen nem értem mi a gond,bár lehet,hogy olyasmibe ütöttem az orrom amibe nem kellett(illett) volna.
Ezesetben,szives elnézésedet kérem! worship

Ami meg a témát illeti,a Kedvesem is azt szokta mondani,hogy amikor orálisan juttatom a csúcsra,az mindennél jobb,semmi nem ér fel vele.
Tehát +1 szavazat az orálisra! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 08:51
Kedves macó71! Elég sok lánnyal nővel beszélgettem már életem során. Több mint 80% szerint a dugád másodlagos. Egy jó orális kényeztetés sokkal többet tud adni. Privát véleményem- mielőtt fikázni kezdenétek a munkám!
#261   2009. 02. 09. hétfő 09:47
zorn zorn VIP
Imádlak látatlanban.Ha nem baj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 08:41
Le kellett tiltatnom rönköt privát üzeneteimről. Mocskolódó írásaiért. Gondolom más is így tett. Témához: hangsúlyozom prívát élményem! orálisan kényeztet a partnerem én azt szeretem ha ilyenkor passzív vagyok. Teljes kitárúlkozás jelzem hol a legjobb pont és mikor kérem gyorsabban vagy lassabban. Igy ár volt sorozatorgazmusom is ami hihetetlen élmény. Ezek után természetes, hogy szopással hálálom meg azt a gyönyört és itt a hála szót igen nemes rangra emelném. Leeresztem torkom legmélyére kézzel nem érek hozzá, nyalom golyóit,gátját, harapdálom fenekét. Minden csepjét lenyelem és boldog vagyok, hogy megtehetem. Szeretném éreztetni vele azt a gyönyört amit ő okozott nekem.Szerintem GUMMIMACI és GBrumi is erről ír. Zorn kedvesem 272hsz.-ben leírt miatt kezdtem el írni ugyanis a miért nem szopik minden lány témához érdemben lányok tudnának hozzászólni. Remélem és kívánom neked te egy olyan férfi légy akit gyakran és szívesen szopnak! wink
#260   2009. 02. 09. hétfő 08:51
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 07. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 10:57
Most komolyan, zorn:Gondolom,tudod,hogy az jó a Nőknek,ha meg vannak dugva.Ugye?Na ugye! wave
Most akkor ebből az következik,hogy Téged is meg kellett ahhoz valakinek dugni,hogy ezt tudjad? wow3
#259   2009. 02. 09. hétfő 08:41
Le kellett tiltatnom rönköt privát üzeneteimről. Mocskolódó írásaiért. Gondolom más is így tett. Témához: hangsúlyozom prívát élményem! orálisan kényeztet a partnerem én azt szeretem ha ilyenkor passzív vagyok. Teljes kitárúlkozás jelzem hol a legjobb pont és mikor kérem gyorsabban vagy lassabban. Igy ár volt sorozatorgazmusom is ami hihetetlen élmény. Ezek után természetes, hogy szopással hálálom meg azt a gyönyört és itt a hála szót igen nemes rangra emelném. Leeresztem torkom legmélyére kézzel nem érek hozzá, nyalom golyóit,gátját, harapdálom fenekét. Minden csepjét lenyelem és boldog vagyok, hogy megtehetem. Szeretném éreztetni vele azt a gyönyört amit ő okozott nekem.Szerintem GUMMIMACI és GBrumi is erről ír. Zorn kedvesem 272hsz.-ben leírt miatt kezdtem el írni ugyanis a miért nem szopik minden lány témához érdemben lányok tudnának hozzászólni. Remélem és kívánom neked te egy olyan férfi légy akit gyakran és szívesen szopnak! wink
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 12:57
Igazad van bazd csak le. ilyen hülye duma ha drágábban dolgozna nem lenne munkálya minde n szolgáltatásnak van egy körülhatárolt árfolyama legyen az a kurvától ezt nem szivessen használom de a viz gáz stb szerelőig.ezzel a Rőnkkel én semmit se csináltatnék ezek szerint habár nem tudom mit csinál a hasára üt és benyomja a tuti számlát gátlástalanúl.
#258   2009. 02. 07. szombat 12:13
Senorita Senorita
Nem tudom, miért nem szopik minden lány, én mindenesetre szeretek szopni, sőt... Szóval a másik esetén nem is rágom magam... smile
#257   2009. 02. 07. szombat 10:57
macó71 macó71
Most komolyan, zorn:Gondolom,tudod,hogy az jó a Nőknek,ha meg vannak dugva.Ugye?Na ugye! wave
Most akkor ebből az következik,hogy Téged is meg kellett ahhoz valakinek dugni,hogy ezt tudjad? wow3
#256   2009. 02. 07. szombat 10:36
zorn zorn
Te szoptál már,hogy ennyire vágod a témát?
#255   2009. 02. 07. szombat 10:10
GUMMIMACI GUMMIMACI
akkor most lettem félreértve - belül hálás, ezért jobban szeret - a belső hála öröme élvezet, saját öröm, nem a másik felé való megfelelésről szóló akarat - sztem kicsit túl komplikáltam, de talán így érthetőbb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (256149)
2009. 02. 07. szombat 09:48
Lehet így is, de ez a másik kedvéért csinálom helyzet közelébe sem ér a saját kedvemért csinálom helyzetnek. Erről beszéltem a legelső hozzászólásomban.

Szerintem ritka kincs az a lány, aki jól és élvezettel szopik. Olyan sok van, aki úgy tesz mintha...
#254   2009. 02. 07. szombat 09:48
X Törölt felhasználó (256149)
Lehet így is, de ez a másik kedvéért csinálom helyzet közelébe sem ér a saját kedvemért csinálom helyzetnek. Erről beszéltem a legelső hozzászólásomban.

Szerintem ritka kincs az a lány, aki jól és élvezettel szopik. Olyan sok van, aki úgy tesz mintha...
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 07. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 08:20
Értelmezhetjük úgy, hogy akkor lehet a NŐ "szopása" - de utálom ezt a kifejezést- őszintén boldog, ha szereti (vagy legalábbis kívánja, de nagyon) a farok gazdáját és a farkat is, ha hálás az élményért a gazdának és az eszköznek is - és ezt a hálát örömmel fejezi ki? vigyor2
#253   2009. 02. 07. szombat 09:46
Ajándékozás sem jó kifejezés. Egyenrangú partnereknél az ajándékozás mindig arról szól aki ad, kapni nehezebb.

Ez egy sima szexuális tevékenység ugyan olyan, mint a dugás. Ha élvezem csinálom a saját kedvemért, ha a másik élvezi és én nem undorodom akkor csinálom a másik kedvéért, de micsoda különbség az első javára.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 06. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 19:39
Nem üzlet.
Olyan, mint az ajándékozás. Adni mindig jó. És ha úgy jön ki, jó kapni is.
#252   2009. 02. 07. szombat 08:20
GUMMIMACI GUMMIMACI
Értelmezhetjük úgy, hogy akkor lehet a NŐ "szopása" - de utálom ezt a kifejezést- őszintén boldog, ha szereti (vagy legalábbis kívánja, de nagyon) a farok gazdáját és a farkat is, ha hálás az élményért a gazdának és az eszköznek is - és ezt a hálát örömmel fejezi ki? vigyor2
#251   2009. 02. 06. péntek 19:39
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem üzlet.
Olyan, mint az ajándékozás. Adni mindig jó. És ha úgy jön ki, jó kapni is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (256149)
2009. 02. 06. péntek 19:06
Nincs összefüggés ez nem valami ostoba üzlet. Ha valaki szeret valamit csinálni, hát szereti. Nem a viszonzásért teszi.
#250   2009. 02. 06. péntek 19:06
Nincs összefüggés ez nem valami ostoba üzlet. Ha valaki szeret valamit csinálni, hát szereti. Nem a viszonzásért teszi.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 06. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 17:29
Valóban nagy kincs az a nő, vagy az a leány, aki élvezettel szopik.
De ez oda-vissza játék. Erőst működik a kölcsönösség elve.
Valószínűleg csak olyan nőtől lehet elvárni az élvezetes szopást, akit a partnere ugyanolyan élvezettel és odafigyeléssel képes kényeztetni, simogatni, nyalogatni.
#249   2009. 02. 06. péntek 17:29
Nyúlmedve Nyúlmedve
Valóban nagy kincs az a nő, vagy az a leány, aki élvezettel szopik.
De ez oda-vissza játék. Erőst működik a kölcsönösség elve.
Valószínűleg csak olyan nőtől lehet elvárni az élvezetes szopást, akit a partnere ugyanolyan élvezettel és odafigyeléssel képes kényeztetni, simogatni, nyalogatni.
#248   2009. 02. 06. péntek 15:45
#247   2009. 02. 06. péntek 05:55
GUMMIMACI GUMMIMACI
Szeva, tleg ne érts félre, nem bacogatás, de ha felnézel, látni fogod a topik CÍMÉT.
Mivel Róluk szól a kérdés, talán jogosan próbálja meg az Ő indíttatásukat megfogalmazni.
vigyor2
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 22:01
Igazad lehet de szerintem 100 ból 90 szopik miért ragaszdkodsz ahoz a tizhez?
#246   2009. 02. 05. csütörtök 22:01
zorn zorn
Igazad lehet de szerintem 100 ból 90 szopik miért ragaszdkodsz ahoz a tizhez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 17:13
Kedves zorn ide bloggolni járok nem ismerkedni. Nem akarom, hogy kitíltsanak. Kérlek értsd meg! Köszönöm. Hidd el elítélem az utcán,aluljáróban, főleg iskola előtt lévő kurvákat. Lakásban stb. rejtett helyen kellene ezt intézni.De hát ezt nálam okosabbak sem tudják megoldani M.o.-n.Igen ez így igaz a szolgáltatás behatárolt összegű. Rönkkel nem kellene foglalkozni én legalábbis nem tudok arra a mélységre még lenézni sem nemhogy lemenni ahol az Ő szinvonala van a tériszonyom miatt. Hangsúlyozom a "miért nem szopik minden lány" témához saját ellenérzésből végül is öröm forrássá alakuló folyamatról szerettem volna írni - hátha segít valakinek. Gondoltam a férfiak nem tudják beleélni magukat a miért nem be és ezért írtam. Nem szeretnék erről többet írni. De még mindíg nem tudjuk miért nem szopik minden lány? Tehát itt tartunk. wink
#245   2009. 02. 05. csütörtök 17:19
Kedves Fiona! Tőled is és mindenkitől elnézést ha félre érthető voltam. Kívánok Neked én is gyönyöröket amiért érdemes volt megszületni!
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 12:50
Kedves Nemadomfel! Hidd el, senki nem akart fikázni! Örülök, hogy a tobbi hozzászólásodól kiderült, hogy mégiscsak rendben mennek a dolgok etéren, de a vitát indító hozzászólásból komolyan nem ez jött le! További sok forró éjszakát kíávnok Neked! wave

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!