Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#284   2009. 07. 27. hétfő 07:13
GUMMIMACI GUMMIMACI
Nem tudom, nem volt még ilyen tapasztalatom vigyor2 -* szerintem minden Lány - vagy Nő - hajlandó az orális szexre...
Csak nem kell szopásnak hívni - ja, és nem árt szóban is "nagybetűvel írni" a Nőt és a Te-t....
#283   2009. 07. 25. szombat 17:23
pumukli . pumukli .
szerintem se kell követelni mert ha kényszerböl csinlja akkor már nem olyan jo.
(Ez egy válasz parow üzenetére (2009. 07. 14. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 14:59
valami ilyesmit akartam én is írni .
még nem szopik minden lány , aztán majd fog , ha a pasija is olyan.
Még nem voltam olyannal aki előbb-utóbb ne akarta volna.
Volt akin észrevettem hogy egyik napról a másikra vált szakértővé .
Tuti hogy a neten megnézett pár filmet smile
#282   2009. 07. 23. csütörtök 20:57
X Törölt felhasználó (17107)
Nincs veled semmi baj. A kiéhezettség sem jelenti azt, hogy azt kelljen tenned, ami nem vagy alig okoz örömet.
Nem létfenntartásról van szó smile
Ha nem szeretnéd csinálni, akkor megalázó az elvárása, és normális lelkű embernek nek is okozna úgy örömet..
(Ez egy válasz Fáni üzenetére (2009. 07. 22. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 22. szerda 19:08
Miért nem szopik minden nő?
Nem tudom, de azt igen én miért ódzkodom tőle.
Persze, hogy a pálpusztaival vetekedő "illatú", túrós, vagy kelésekkel tarkított, albérletes nem kell, de ha nincs gond a higiéniával, akkor mi lehet a gond?
Van már a hátam mögött pár év, de eddig még ha 1 kicsiny kedvet is éreztem rá, hogy partnerem férfiasságát ízleljem, valahogy mire oda jutottunk kényszernek éreztem. Ha megtettem is nem volt több 1-2 percnél míg "tettem a dolgom". És sajna így is éreztem. Dolog, nem élvezet.

Miért?

Fiúk, bocsánat Férfiak!

Az élvezet nem jár!
A gyönyör ajándék. Önfeledt (oda)adással.
Ha "kikövetelik" nem olyan.

Lehet, van akinek mindegy, csak szerves közelségbe kerüljön 1 farokkal, nekem nem.
Vagy még nem vagyok eléggé kiéhezve?
#281   2009. 07. 23. csütörtök 10:02
andrew87 andrew87
Szerintem még nem találtad meg azt a férfit akit igazán boldoggá akarsz tenni.
Ilyet én is tapasztaltam. Majd ha jön egy oylan férfi akinek élvezettel fogod csinálni, addig meg ne erőltesd inkább.
(Ez egy válasz Fáni üzenetére (2009. 07. 22. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 22. szerda 19:08
Persze, hogy a pálpusztaival vetekedő "illatú", túrós, vagy kelésekkel tarkított, albérletes nem kell, de ha nincs gond a higiéniával, akkor mi lehet a gond?
Van már a hátam mögött pár év, de eddig még ha 1 kicsiny kedvet is éreztem rá, hogy partnerem férfiasságát ízleljem, valahogy mire oda jutottunk kényszernek éreztem. Ha megtettem is nem volt több 1-2 percnél míg "tettem a dolgom". És sajna így is éreztem. Dolog, nem élvezet.

Miért?

Fiúk, bocsánat Férfiak!

Az élvezet nem jár!

Lehet, van akinek mindegy, csak szerves közelségbe kerüljön 1 farokkal, nekem nem.
#280   2009. 07. 22. szerda 19:08
Fáni Fáni

Miért?

Fiúk, bocsánat Férfiak!

Az élvezet nem jár!

#279   2009. 07. 14. kedd 14:59
parow parow
valami ilyesmit akartam én is írni .
még nem szopik minden lány , aztán majd fog , ha a pasija is olyan.
Még nem voltam olyannal aki előbb-utóbb ne akarta volna.
Volt akin észrevettem hogy egyik napról a másikra vált szakértővé .
Tuti hogy a neten megnézett pár filmet smile
#278   2009. 07. 13. hétfő 15:08
X Törölt felhasználó (69371)
"sok lány megalázónak érzi..."
szerintem ha én kinyalom a punciját, akkor Ő is megteheti nekem az orális kielégítést. számomra nincs is enélkül szex, barátnőm sokkal többet oboázik, mint én kinyalom Őt. néha látom, hogy jó lenne neki, de számomra zavaró, hogy ők ülnek a wc-n és kitudja mi csapódik fel, meg stb. ilyenkor elküldöm megmosdani, vagy magától elmegy, és ebből tudom mit akar. nálam természetes, ha érzem alul valami nem oké, akkor mosdás. az, hogy büdös a farok relatív, volt már, hogy én éreztem magamon, reggel keléskor, este leizzadtam egy kicsit, de nam büdös, hanem "fasz szaga" volt az a jellegzetes, barátnőmet nem zavarta.

az, hogy nem szopik minden lány, az lehet lelki eredetű, esetleg vallásosabb a kelleténél, vagy ugye konzervatív eszmében nevelkedett. az ilyenek ha egyszer ráéreznek, akkor mesések lesznek utána. illetve az, hogy egymásnak orálisan is örömet okozunk, az azt is jelképezi, hogy elfogadjuk a másikat, sőt az én barátnőm kifejezetten szeret cumizni, sőt olykor le is nyeli termékem, játszik vele, amivel csak fokozza az orgazmust.

szerintem egy igazi nő mindent megad a párjának (ez viszont is igaz) egy igazi nő szeret szopni, a szopás nem egyenlő a kurvasággal, a szopás szexuál kultúránk része.

ismertem csajt aki 13 éves korától cumizott nagyon sokáig egy barátja volt, és nem akart szexet, mert nem érezte magát késznek rá, de ígyis megadott azon kívül mindnet barátjának, akivel azóta is együtt vannak, a csaj most 19 éves és már szexelnek 1 éve.

szóval lányok ne legyünk szemérmesek, adjátok meg a férfinak ami kell.
#277   2009. 07. 13. hétfő 13:52
X Törölt felhasználó (437877)
Miért nem szopik minden lány? Tán mert egyes pasiknak büdös a farka gun ... Közben meg azt hiszik az övék sosem lehet piszkos...
#276   2009. 07. 13. hétfő 06:33
X Törölt felhasználó (13138)
mert vannak lányok akik még nem szexelnek olyan kicsik smile aki már szexel, az szopik is ez tuti wink
#275   2009. 07. 12. vasárnap 17:12
gabici gabici
csak az ostobák nem teszik!!!!
#274   2009. 07. 12. vasárnap 13:14
parow parow
az én kedvesem nekem csinálta először , őt is meglepte hogy első alkalommal is mennyire benedvesedett tőle .
akkor olyan engesztelésfélének gondolta , mert nem kívánta a szeretkezést , de a vége az lett hogy mégsem volt olyan fáradt mint hitte .
része lett a szexuális életünknek .
kitartás srácok , majd fél év volt mire ő akarta.
kivártam , megérte
#273   2009. 02. 09. hétfő 12:32
macó71 macó71
Az lehet...
De legalább tisztul a terep,költözhetünk északra,ahol mindig vah hó... wink
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:23
Szerintem a jegesmedvéket is csak irigységből irtják... vigyor5
#272   2009. 02. 09. hétfő 12:23
Fém_fatál Fém_fatál
Szerintem a jegesmedvéket is csak irigységből irtják... vigyor5
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:21
Kész agyrém ez a globális felmelegedés! szomoru1
#271   2009. 02. 09. hétfő 12:21
macó71 macó71
Kész agyrém ez a globális felmelegedés! szomoru1
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:16
wave

Szerintem hóesés nélkül neki se fogjatok! Itt csak eső van, ez csak egy laza orálra elég, mélytorokról mínusz 10fok alatt szó sem lehet! nyes
#270   2009. 02. 09. hétfő 12:16
Fém_fatál Fém_fatál
wave

Szerintem hóesés nélkül neki se fogjatok! Itt csak eső van, ez csak egy laza orálra elég, mélytorokról mínusz 10fok alatt szó sem lehet! nyes
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:09
Délutánra kaptam igéretet,meg esélyt. wink
Mindjárt le is passzolom a kölyköket a suliba.
Itt nem esik a hó,de ugye ez nem elengedhetetlen kellék? buck
#269   2009. 02. 09. hétfő 12:09
macó71 macó71
Délutánra kaptam igéretet,meg esélyt. wink
Mindjárt le is passzolom a kölyköket a suliba.
Itt nem esik a hó,de ugye ez nem elengedhetetlen kellék? buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 09. hétfő 12:03
Kedves Macó71! Kívánok Neked egy azonnali igazi mélytorkost ahogy a nagykönyvben meg vagyon írvaí! Nincs is jobb mint meleg szobában nézni a kinti hóesést és hallgatni a cuppogást-nyögdécselést...... worship
#268   2009. 02. 09. hétfő 12:06
zorn zorn VIP
Senki nem mondta,hogy kint a hóban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 11:42
Kedves Macó71! A 273hsz-re reagáltam de lehet nem jól. Szíves elnézésedet kérem úgy látszik rönk privije még felkavart. Kedves zorn! Igen nő vagyok. Mindkettőtöknek forró csók ebben a havazásban!
#267   2009. 02. 09. hétfő 12:03
X Törölt felhasználó (289130)
Kedves Macó71! Kívánok Neked egy azonnali igazi mélytorkost ahogy a nagykönyvben meg vagyon írvaí! Nincs is jobb mint meleg szobában nézni a kinti hóesést és hallgatni a cuppogást-nyögdécselést...... worship
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 11:45
Csatabárd MÉLYREÁSVA! wave
#266   2009. 02. 09. hétfő 12:01
Fém_fatál Fém_fatál
Egy kis adalék a témához. Az orális szex (és a petting) szerintem még egy dolog miatt jó. (No.1. ok persze az, hogy nagyon jó finom ):
Mégpedig azért, mert itt fellazulnak mindkét nem ősi félelmei: "nem áll fel eléggé, nem elég kemény ahhoz, hogy behatoljak", "nem vagyok elég nedves ahhoz, hogy behatoljon", "nem bírom a gumit", "csak időben kivegye", "nincs G-pont orgazmusom", "ugyis előbb megy el, én meg ott maradok felhúzva"stb. Mind ismerünk ilyen és ezekhez hasonló gátakat, amik a valódi közösülést akadályozzák, kevésbé élvezetessé teszik.
Az orális szexet sokan csak amolyan pótléknak, mellékesnek, járulékosnak tartják: egy kis nyalás, egy kis szopás, és jöhet a LÉNYEG!! A DUGÁS! idiota
Szerintem meg épp olyan gyönyörteli lehet egy pettinges-orális, "behatolásmentes" szeretkezés is, mint a szenvedélyes közösülés, csak mintha ez az évek múlásával már nem lenne olyan fontos. Mintha a felnőttek, a házastársak komolytalannak, nem is igazi szexnek éreznék, ha "csak" orális kényeztetés van.
#265   2009. 02. 09. hétfő 11:45
macó71 macó71
Csatabárd MÉLYREÁSVA! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 11:42
Kedves Macó71! A 273hsz-re reagáltam de lehet nem jól. Szíves elnézésedet kérem úgy látszik rönk privije még felkavart. Kedves zorn! Igen nő vagyok. Mindkettőtöknek forró csók ebben a havazásban!

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!