Szerintem még nem találtad meg azt a férfit akit igazán boldoggá akarsz tenni.
Ilyet én is tapasztaltam. Majd ha jön egy oylan férfi akinek élvezettel fogod csinálni, addig meg ne erőltesd inkább. (Ez egy válasz Fáni üzenetére (2009. 07. 22. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 22. szerda 19:08
Ilyet én is tapasztaltam. Majd ha jön egy oylan férfi akinek élvezettel fogod csinálni, addig meg ne erőltesd inkább. (Ez egy válasz Fáni üzenetére (2009. 07. 22. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért nem szopik minden nő?
Nem tudom, de azt igen én miért ódzkodom tőle.
Persze, hogy a pálpusztaival vetekedő "illatú", túrós, vagy kelésekkel tarkított, albérletes nem kell, de ha nincs gond a higiéniával, akkor mi lehet a gond?
Van már a hátam mögött pár év, de eddig még ha 1 kicsiny kedvet is éreztem rá, hogy partnerem férfiasságát ízleljem, valahogy mire oda jutottunk kényszernek éreztem. Ha megtettem is nem volt több 1-2 percnél míg "tettem a dolgom". És sajna így is éreztem. Dolog, nem élvezet.
Miért?
Fiúk, bocsánat Férfiak!
Az élvezet nem jár!
A gyönyör ajándék. Önfeledt (oda)adással.
Ha "kikövetelik" nem olyan.
Lehet, van akinek mindegy, csak szerves közelségbe kerüljön 1 farokkal, nekem nem.
Vagy még nem vagyok eléggé kiéhezve?
Persze, hogy a pálpusztaival vetekedő "illatú", túrós, vagy kelésekkel tarkított, albérletes nem kell, de ha nincs gond a higiéniával, akkor mi lehet a gond?
Van már a hátam mögött pár év, de eddig még ha 1 kicsiny kedvet is éreztem rá, hogy partnerem férfiasságát ízleljem, valahogy mire oda jutottunk kényszernek éreztem. Ha megtettem is nem volt több 1-2 percnél míg "tettem a dolgom". És sajna így is éreztem. Dolog, nem élvezet.
Miért?
Fiúk, bocsánat Férfiak!
Az élvezet nem jár!
Lehet, van akinek mindegy, csak szerves közelségbe kerüljön 1 farokkal, nekem nem.
Nincs veled semmi baj. A kiéhezettség sem jelenti azt, hogy azt kelljen tenned, ami nem vagy alig okoz örömet.
Nem létfenntartásról van szó
Ha nem szeretnéd csinálni, akkor megalázó az elvárása, és normális lelkű embernek nek is okozna úgy örömet.. (Ez egy válasz Fáni üzenetére (2009. 07. 22. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 22. szerda 19:08
Nem létfenntartásról van szó

Ha nem szeretnéd csinálni, akkor megalázó az elvárása, és normális lelkű embernek nek is okozna úgy örömet.. (Ez egy válasz Fáni üzenetére (2009. 07. 22. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért nem szopik minden nő?
Miért?
Fiúk, bocsánat Férfiak!
Az élvezet nem jár!
Miért?
Fiúk, bocsánat Férfiak!
Az élvezet nem jár!
szerintem se kell követelni mert ha kényszerböl csinlja akkor már nem olyan jo.
(Ez egy válasz parow üzenetére (2009. 07. 14. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 14:59

valami ilyesmit akartam én is írni .
még nem szopik minden lány , aztán majd fog , ha a pasija is olyan.
Még nem voltam olyannal aki előbb-utóbb ne akarta volna.
Volt akin észrevettem hogy egyik napról a másikra vált szakértővé .
Tuti hogy a neten megnézett pár filmet
még nem szopik minden lány , aztán majd fog , ha a pasija is olyan.
Még nem voltam olyannal aki előbb-utóbb ne akarta volna.
Volt akin észrevettem hogy egyik napról a másikra vált szakértővé .
Tuti hogy a neten megnézett pár filmet

Nem tudom, nem volt még ilyen tapasztalatom
-* szerintem minden Lány - vagy Nő - hajlandó az orális szexre...
Csak nem kell szopásnak hívni - ja, és nem árt szóban is "nagybetűvel írni" a Nőt és a Te-t....

Csak nem kell szopásnak hívni - ja, és nem árt szóban is "nagybetűvel írni" a Nőt és a Te-t....
Nem minden Nő hajlandó rá ..ugyanis van olyan is aki undorodik, mert nem esik neki jól ..ilyen is van ezt is el kell fogadni . Az orális szexet ugyanúgy nem lehet és szabad erőltetni , mint az anál szexet !
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 07:13

Nem tudom, nem volt még ilyen tapasztalatom
-* szerintem minden Lány - vagy Nő - hajlandó az orális szexre...

Egy fontos kérdés:
Mindenki tudja, hogy a nemi betegségek némelyike, bizonyos körülmények között orális szex útján is terjed. Mi gumival dugunk ismerőssel és idegennel egyaránt. Na de a szopás???
Van, aki azért nem szop, mert fél a nemi betegségtől???
Lehet, hogy igazuk van?
Vagy van olyan aki gumiban szop????
Szerintem ez csak legenda. Én még sosem hallottam olyan párcserés szexben járatos pártól, hogy gumiban szopnának... Qrvákról már hallottam, hogy a biztonság miatt gumiban van az alapszolgáltatás, de +2-3 ezer forintért állítólag le is nyelik. Ez nem arra utal, hogy igazán a betegségektől félnének, mert ezért az összegért nem kockáztatnék. Szerintem csak az árakat akarják így feljebb tornászni.
Mindenki tudja, hogy a nemi betegségek némelyike, bizonyos körülmények között orális szex útján is terjed. Mi gumival dugunk ismerőssel és idegennel egyaránt. Na de a szopás???
Van, aki azért nem szop, mert fél a nemi betegségtől???
Lehet, hogy igazuk van?
Vagy van olyan aki gumiban szop????
Szerintem ez csak legenda. Én még sosem hallottam olyan párcserés szexben járatos pártól, hogy gumiban szopnának... Qrvákról már hallottam, hogy a biztonság miatt gumiban van az alapszolgáltatás, de +2-3 ezer forintért állítólag le is nyelik. Ez nem arra utal, hogy igazán a betegségektől félnének, mert ezért az összegért nem kockáztatnék. Szerintem csak az árakat akarják így feljebb tornászni.
Szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Undorodik? - lehet, de nem magától.
Az is kialakult valahogy.
Erőltetni? Azt meg végképp nem - a nagybetűs Nő fogalma alapban nem engedi meg az erőltetést..
Imádni kell és kényeztetni.
A többi IDŐVEL megy magától - ha előtte néhány gyökér egy életre nem gondoskodott az undorról....
Ha meg már irreverzibilis a folyamat - el kell fogadni, ha igazán fontos számunkra... (Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 14:03
Erőltetni? Azt meg végképp nem - a nagybetűs Nő fogalma alapban nem engedi meg az erőltetést..
A többi IDŐVEL megy magától - ha előtte néhány gyökér egy életre nem gondoskodott az undorról....
Ha meg már irreverzibilis a folyamat - el kell fogadni, ha igazán fontos számunkra... (Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem minden Nő hajlandó rá ..ugyanis van olyan is aki undorodik, mert nem esik neki jól ..ilyen is van ezt is el kell fogadni . Az orális szexet ugyanúgy nem lehet és szabad erőltetni , mint az anál szexet !
Hidd el Maci nem kell,hogy a férfi legyen az oka az undornak , sajnos tényleg van olyan nő aki nem veszi a szájába a kukit . A végtermékről meg aztán ne is beszéljünk . Ismerek olyan NŐ-t aki nem hajlandó,és ezen az IDŐ sem valószinű,hogy változtat. Nagy általában a kissé idősebb (ha szabad így mondani) korosztály véleményénél tapasztalom. Valóban nem vagyunk egyformák és mint az élet bármely területén itt is vannak kivételek amit el kell fogadni . A férfi két dolgot tehet ..belenyugszik (nem fog) vagy keres másik Nőt (ez igen valószinű)
szóval van ilyen még akkor is ha te még nem találkoztál vele
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 08. 01. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 01. szombat 15:40

Szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Ha meg már irreverzibilis a folyamat - el kell fogadni, ha igazán fontos számunkra...
Ha meg már irreverzibilis a folyamat - el kell fogadni, ha igazán fontos számunkra...
Én még szerencsére nem találkoztam ilyennel....max oylan volt h szaszenolt elötte de az is percek kérdése volt szerencsére. Viszont van egy haverom aki kimondta, hogy ő nem szopat csajt.... na ezen kiakadtam. MErt h nem alázza meg ezzel. Miért megalázó? nem tudtam megmagyarázni.

Én még szerencsére nem találkoztam ilyennel....max oylan volt h szaszenolt elötte de az is percek kérdése volt szerencsére. Viszont van egy haverom aki kimondta, hogy ő nem szopat csajt.... na ezen kiakadtam. MErt h nem alázza meg ezzel. Miért megalázó? nem tudtam megmagyarázni.
hallotam olyan csajról aki kiköveteli magának hogy nyalják ki de szopni nem akar,ez azért durva
Ez érdekes dolog.
PL: Az én feleségem mindenre hajlandó szó szerint mindenre.De orálisan nem elégitt ki,mert megalázónak tartja.
PL: Az én feleségem mindenre hajlandó szó szerint mindenre.De orálisan nem elégitt ki,mert megalázónak tartja.
hát nemtudom. szerintem az orális kielégités hozzá taartozik a sex-hez. én nem ockodok töle, és szeretem is csinálni.
Én is így vagyok vele. Orális szex nélkül el sem tudom képzelni a szexet.
Szerintem a gond az h a legtöbb esetben először kellene szopni a lánynak és utána lenne csak ő kielégítve. Elsőre jól "helyben kell hagyni" a hölgyet és utána már szopni is fog mint a kisangyal. (Ez egy válasz éva21 üzenetére (2009. 08. 07. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 08:34
Szerintem a gond az h a legtöbb esetben először kellene szopni a lánynak és utána lenne csak ő kielégítve. Elsőre jól "helyben kell hagyni" a hölgyet és utána már szopni is fog mint a kisangyal. (Ez egy válasz éva21 üzenetére (2009. 08. 07. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

hát nemtudom. szerintem az orális kielégités hozzá taartozik a sex-hez. én nem ockodok töle, és szeretem is csinálni.
nekem volt ilyen...rövid ideig...
(Ez egy válasz trotill üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 09:19

hallotam olyan csajról aki kiköveteli magának hogy nyalják ki de szopni nem akar,ez azért durva
hat vannak ilyen lanyok
nekem van egy barátnőm ő nemcsak, hogy nem szopik, de még megsem fogja a farkam de nyalatni azt szereti magát
az ilyen nő az önző! szerintem próbáld kikerülni a nyalást, hogy hagy érezze milyen neked, hogy ő nem szopik.
az ilyen nő nem szeret igazán, ugyanis nem hogy nem tud, de nem is akarja neked megadni azt az örömöt amire vágysz. én tutti elhagynám, az ilyenbe bele se tudnék szeretni, akinek nem vagyok jó úgy ahogy, és nem teszi meg azt amit szeretnék, persze ez fordítva is igaz (Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2009. 08. 07. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 13:35
az ilyen nő nem szeret igazán, ugyanis nem hogy nem tud, de nem is akarja neked megadni azt az örömöt amire vágysz. én tutti elhagynám, az ilyenbe bele se tudnék szeretni, akinek nem vagyok jó úgy ahogy, és nem teszi meg azt amit szeretnék, persze ez fordítva is igaz (Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2009. 08. 07. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem van egy barátnőm ő nemcsak, hogy nem szopik, de még megsem fogja a farkam de nyalatni azt szereti magát
Nekem régebben volt egy csajom aki még a kapcsolatunk elején úgy szopott, mintha az élete múlna rajta, aztán 2 év után szépen fokozatosan egyre kevesebbszer csinálta, majd egyáltalán nem akarta. Sőt akkor már nyalni sem hagyta magát, csak kézzel csinálhattam neki. De szerette, ha vibrátorral izgattam a punciját. Még mielőtt valaki beszólna, hogy a vibrátort jobban élvezte, mint a nyelvemet, akkor az téved, ugyanis a vibrátort eleinte is használtuk. Szóval vannak ilyen nők.
Hát nem tudom.... Tényleg lehet, hogy inkább a generációk közt van a különbség. Nálam, illetve a korosztályomnál, barátnőimnél, stb. fel sem vetődik, hogy valaki ne szopna, hiszen ez is szerves része egy szeretkezésnek. Az idősebb nők között akad olyan akinek ez megalázó, a mai tizenéveseknél viszont már csókolózás helyett is inkább szopnak a lányok....
Diszkóban megismer egy srácot és 10 perc múlva már a szájában van a farka... Na ez meg a másik véglet, amit mondjuk kicsit már durvának találok.