Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#304   2009. 08. 07. péntek 21:32
zorn zorn
Igazából most nem vagyok okos amúgy sem nem emlékszem olyanra ,hogy valaki ne akart volna szopni.Pedig nem tologattam a fejét senkinek se lefelé volt ,hogy nem is igényeltem aztán jött.Deee elgondolkodtam ,hogy bizony van olyan csaj akire azt mondom megdugnám de a nyalásban már nem vagyok biztos gondolom a lányok is igy vannak ezzel.Teszem azt ülünk valahol elszaladok hugyozni és már nyomnám is a szájába lehet ,hogy nem fogja kivánni és ez nem finnyásság kérdése akit ismerek nyugodtan pisilhet kinyalom de róluk tudom tiszták.Így ezt nem igazán lehet értelmezni de aki már tolt le szaros bugyit egy bombázoról és megdöbbent talán megérti.
#303   2009. 08. 07. péntek 19:55
X Törölt felhasználó (364902)
Ez a téma korosztálytól független. (szerintem). Minden korosztályban van aki imád szopni és van aki egyenesen utálja. Ez az egyén természetén mulik. Ha nem akarja szerintem felesleges kényszeriteni rá.
#302   2009. 08. 07. péntek 16:30
cyane1 cyane1
Ritka kivétel ... smile Remélem szomoru1
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2009. 08. 07. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 16:16
hát nem tudom a fiataok most milyenek de ez a csaj 24 éves, tehát nem az idősebb korosztályhoz tartozik. De mikor felhozódik a téma rögtön ideges lesz tőle.
#301   2009. 08. 07. péntek 16:16
martonolsen martonolsen
hát nem tudom a fiataok most milyenek de ez a csaj 24 éves, tehát nem az idősebb korosztályhoz tartozik. De mikor felhozódik a téma rögtön ideges lesz tőle.
#300   2009. 08. 07. péntek 16:00
cyane1 cyane1
Hát nem tudom.... Tényleg lehet, hogy inkább a generációk közt van a különbség. Nálam, illetve a korosztályomnál, barátnőimnél, stb. fel sem vetődik, hogy valaki ne szopna, hiszen ez is szerves része egy szeretkezésnek. Az idősebb nők között akad olyan akinek ez megalázó, a mai tizenéveseknél viszont már csókolózás helyett is inkább szopnak a lányok.... smile Diszkóban megismer egy srácot és 10 perc múlva már a szájában van a farka... Na ez meg a másik véglet, amit mondjuk kicsit már durvának találok. zavart2
#299   2009. 08. 07. péntek 14:04
X Törölt felhasználó (95774) VIP
Nekem régebben volt egy csajom aki még a kapcsolatunk elején úgy szopott, mintha az élete múlna rajta, aztán 2 év után szépen fokozatosan egyre kevesebbszer csinálta, majd egyáltalán nem akarta. Sőt akkor már nyalni sem hagyta magát, csak kézzel csinálhattam neki. De szerette, ha vibrátorral izgattam a punciját. Még mielőtt valaki beszólna, hogy a vibrátort jobban élvezte, mint a nyelvemet, akkor az téved, ugyanis a vibrátort eleinte is használtuk. Szóval vannak ilyen nők.
#298   2009. 08. 07. péntek 13:49
X Törölt felhasználó (69371)
az ilyen nő az önző! szerintem próbáld kikerülni a nyalást, hogy hagy érezze milyen neked, hogy ő nem szopik.
az ilyen nő nem szeret igazán, ugyanis nem hogy nem tud, de nem is akarja neked megadni azt az örömöt amire vágysz. én tutti elhagynám, az ilyenbe bele se tudnék szeretni, akinek nem vagyok jó úgy ahogy, és nem teszi meg azt amit szeretnék, persze ez fordítva is igaz
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2009. 08. 07. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 13:35
nekem van egy barátnőm ő nemcsak, hogy nem szopik, de még megsem fogja a farkam de nyalatni azt szereti magát
#297   2009. 08. 07. péntek 13:35
martonolsen martonolsen
nekem van egy barátnőm ő nemcsak, hogy nem szopik, de még megsem fogja a farkam de nyalatni azt szereti magát
#296   2009. 08. 07. péntek 12:11
cga cga
hat vannak ilyen lanyok
#295   2009. 08. 07. péntek 09:51
madmaximum madmaximum
nekem volt ilyen...rövid ideig... smile
(Ez egy válasz trotill üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 09:19
hallotam olyan csajról aki kiköveteli magának hogy nyalják ki de szopni nem akar,ez azért durva
#294   2009. 08. 07. péntek 09:20
andrew87 andrew87
Én is így vagyok vele. Orális szex nélkül el sem tudom képzelni a szexet.
Szerintem a gond az h a legtöbb esetben először kellene szopni a lánynak és utána lenne csak ő kielégítve. Elsőre jól "helyben kell hagyni" a hölgyet és utána már szopni is fog mint a kisangyal.
(Ez egy válasz éva21 üzenetére (2009. 08. 07. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 08:34
hát nemtudom. szerintem az orális kielégités hozzá taartozik a sex-hez. én nem ockodok töle, és szeretem is csinálni.
#293   2009. 08. 07. péntek 08:34
éva21 éva21
hát nemtudom. szerintem az orális kielégités hozzá taartozik a sex-hez. én nem ockodok töle, és szeretem is csinálni.
#292   2009. 08. 07. péntek 07:37
lan5 lan5
Ez érdekes dolog.
PL: Az én feleségem mindenre hajlandó szó szerint mindenre.De orálisan nem elégitt ki,mert megalázónak tartja.
#291   2009. 08. 03. hétfő 09:19
trotill trotill
hallotam olyan csajról aki kiköveteli magának hogy nyalják ki de szopni nem akar,ez azért durva
#290   2009. 08. 03. hétfő 08:29
Lencsy Lencsy
smile Ha a Nő maga is szeretné dehogy megalázó! A mai világban hozzátartozik a szexhez ,de nem volt ez mindig így ..és pontosan ezért írtam hogy az " idősebb" korosztályban vannak azok a Nők akik nem hajlandóak ..nekik még más a szexről a felfogásuk. A barátodra visszatérve ..nem tudja mit hagy ki smile
(Ez egy válasz familyguy üzenetére (2009. 08. 02. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 02. vasárnap 21:23
Én még szerencsére nem találkoztam ilyennel....max oylan volt h szaszenolt elötte de az is percek kérdése volt szerencsére. Viszont van egy haverom aki kimondta, hogy ő nem szopat csajt.... na ezen kiakadtam. MErt h nem alázza meg ezzel. Miért megalázó? nem tudtam megmagyarázni.
#289   2009. 08. 02. vasárnap 21:23
familyguy familyguy
Én még szerencsére nem találkoztam ilyennel....max oylan volt h szaszenolt elötte de az is percek kérdése volt szerencsére. Viszont van egy haverom aki kimondta, hogy ő nem szopat csajt.... na ezen kiakadtam. MErt h nem alázza meg ezzel. Miért megalázó? nem tudtam megmagyarázni.
#288   2009. 08. 02. vasárnap 14:12
Lencsy Lencsy
Hidd el Maci nem kell,hogy a férfi legyen az oka az undornak , sajnos tényleg van olyan nő aki nem veszi a szájába a kukit . A végtermékről meg aztán ne is beszéljünk . Ismerek olyan NŐ-t aki nem hajlandó,és ezen az IDŐ sem valószinű,hogy változtat. Nagy általában a kissé idősebb (ha szabad így mondani) korosztály véleményénél tapasztalom. Valóban nem vagyunk egyformák és mint az élet bármely területén itt is vannak kivételek amit el kell fogadni . A férfi két dolgot tehet ..belenyugszik (nem fog) vagy keres másik Nőt (ez igen valószinű) smile szóval van ilyen még akkor is ha te még nem találkoztál vele smile
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 08. 01. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 01. szombat 15:40
Szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Undorodik? - lehet, de nem magától.
Az is kialakult valahogy.
Erőltetni? Azt meg végképp nem - a nagybetűs Nő fogalma alapban nem engedi meg az erőltetést..
Imádni kell és kényeztetni.
A többi IDŐVEL megy magától - ha előtte néhány gyökér egy életre nem gondoskodott az undorról....
Ha meg már irreverzibilis a folyamat - el kell fogadni, ha igazán fontos számunkra...
#287   2009. 08. 01. szombat 15:40
GUMMIMACI GUMMIMACI
Szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Undorodik? - lehet, de nem magától.
Az is kialakult valahogy.
Erőltetni? Azt meg végképp nem - a nagybetűs Nő fogalma alapban nem engedi meg az erőltetést..
Imádni kell és kényeztetni.
A többi IDŐVEL megy magától - ha előtte néhány gyökér egy életre nem gondoskodott az undorról....
Ha meg már irreverzibilis a folyamat - el kell fogadni, ha igazán fontos számunkra...
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 14:03
Nem minden Nő hajlandó rá ..ugyanis van olyan is aki undorodik, mert nem esik neki jól ..ilyen is van ezt is el kell fogadni . Az orális szexet ugyanúgy nem lehet és szabad erőltetni , mint az anál szexet !
#286   2009. 08. 01. szombat 14:24
X Törölt felhasználó (314412)
Egy fontos kérdés:

Mindenki tudja, hogy a nemi betegségek némelyike, bizonyos körülmények között orális szex útján is terjed. Mi gumival dugunk ismerőssel és idegennel egyaránt. Na de a szopás???

Van, aki azért nem szop, mert fél a nemi betegségtől???

Lehet, hogy igazuk van?

Vagy van olyan aki gumiban szop????

Szerintem ez csak legenda. Én még sosem hallottam olyan párcserés szexben járatos pártól, hogy gumiban szopnának... Qrvákról már hallottam, hogy a biztonság miatt gumiban van az alapszolgáltatás, de +2-3 ezer forintért állítólag le is nyelik. Ez nem arra utal, hogy igazán a betegségektől félnének, mert ezért az összegért nem kockáztatnék. Szerintem csak az árakat akarják így feljebb tornászni.
#285   2009. 07. 27. hétfő 14:03
Lencsy Lencsy VIP
Nem minden Nő hajlandó rá ..ugyanis van olyan is aki undorodik, mert nem esik neki jól ..ilyen is van ezt is el kell fogadni . Az orális szexet ugyanúgy nem lehet és szabad erőltetni , mint az anál szexet !
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 07:13
Nem tudom, nem volt még ilyen tapasztalatom vigyor2 -* szerintem minden Lány - vagy Nő - hajlandó az orális szexre...
Csak nem kell szopásnak hívni - ja, és nem árt szóban is "nagybetűvel írni" a Nőt és a Te-t....

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!