hát nem tudom a fiataok most milyenek de ez a csaj 24 éves, tehát nem az idősebb korosztályhoz tartozik. De mikor felhozódik a téma rögtön ideges lesz tőle.
Ritka kivétel ...
Remélem
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2009. 08. 07. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 16:16

hát nem tudom a fiataok most milyenek de ez a csaj 24 éves, tehát nem az idősebb korosztályhoz tartozik. De mikor felhozódik a téma rögtön ideges lesz tőle.
Ez a téma korosztálytól független. (szerintem). Minden korosztályban van aki imád szopni és van aki egyenesen utálja. Ez az egyén természetén mulik. Ha nem akarja szerintem felesleges kényszeriteni rá.
Igazából most nem vagyok okos amúgy sem nem emlékszem olyanra ,hogy valaki ne akart volna szopni.Pedig nem tologattam a fejét senkinek se lefelé volt ,hogy nem is igényeltem aztán jött.Deee elgondolkodtam ,hogy bizony van olyan csaj akire azt mondom megdugnám de a nyalásban már nem vagyok biztos gondolom a lányok is igy vannak ezzel.Teszem azt ülünk valahol elszaladok hugyozni és már nyomnám is a szájába lehet ,hogy nem fogja kivánni és ez nem finnyásság kérdése akit ismerek nyugodtan pisilhet kinyalom de róluk tudom tiszták.Így ezt nem igazán lehet értelmezni de aki már tolt le szaros bugyit egy bombázoról és megdöbbent talán megérti.
Öröm olvasni az írásod.
Felteszel egy kérdést és meg is válaszolod magadnak, ezzel ez a topik ki is van pipálva
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 08. 07. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 21:32
Felteszel egy kérdést és meg is válaszolod magadnak, ezzel ez a topik ki is van pipálva

Igazából most nem vagyok okos amúgy sem nem emlékszem olyanra ,hogy valaki ne akart volna szopni.Pedig nem tologattam a fejét senkinek se lefelé volt ,hogy nem is igényeltem aztán jött.Deee elgondolkodtam ,hogy bizony van olyan csaj akire azt mondom megdugnám de a nyalásban már nem vagyok biztos gondolom a lányok is igy vannak ezzel.Teszem azt ülünk valahol elszaladok hugyozni és már nyomnám is a szájába lehet ,hogy nem fogja kivánni és ez nem finnyásság kérdése akit ismerek nyugodtan pisilhet kinyalom de róluk tudom tiszták.Így ezt nem igazán lehet értelmezni de aki már tolt le szaros bugyit egy bombázoról és megdöbbent talán megérti.
Van egy 40 éves "menyecském" aki imád szopni! Vele ellentétben a 25 éves kisleány nem nagyon akarta! Ennyit a korosztályokról... Amelyik nő nem cumizik, azzal nem kell foglalkozni! Szerintem...
Erre inkább nem írnék semmit ..az utolsó sorod csak téged minősit
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 07. péntek 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 23:45

Törölt felhasználó (127310)

Van egy 40 éves "menyecském" aki imád szopni! Vele ellentétben a 25 éves kisleány nem nagyon akarta! Ennyit a korosztályokról... Amelyik nő nem cumizik, azzal nem kell foglalkozni! Szerintem...
Ez olyan mint Pl...: ha egy nő nem szereti az orált attől még nem kell megszabadulni (egyrészt az erőltetés nem kifizetődő a másik meg lehet az, hogy lehet késöbb a komolyodik a kapcsolat lehet meg fogja tenni... "Portu felteszem a kérdést mit szólnál ha egy számodra megfelelő istennő azért dobna meg ejtene téged mert nem vagy hajlandó pl.térdelve nyalni neki a pináját...

Én 31 vagyok nagyon imádok szopni!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 07. péntek 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 23:45

Törölt felhasználó (127310)

Az orális szex hozzá tartozik a mai szexuális kultúrához, úgy gondolom. Ezt nem szabad erőltetni, esetleg finoman rávezetni. De én sem találkoztam még olyan nővel aki nem lett volna hajlandó erre. Esetleg higiéniai okai lehetnek, vagy az erőltetés miatt, okoz problémát számukra.

szia! és van pasid? ha nem én rádmozdulnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 12. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 18:34

Törölt felhasználó (119038)

Én 31 vagyok nagyon imádok szopni!!!!!

az én feleségem hallani sem akart 11 évig a szopásról!nem is erőltettem!és a 13, évben egyszercsak magától elkezdett szopni!és most ott tart hogy egyszerűen imád szopni!le nem nyeli de egyszer csak az is bekövetkezik!
Lassan érő típus. De jobb így hogy nem erőltetted
(Ez egy válasz ERGABESZ üzenetére (2009. 08. 12. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 21:04

az én feleségem hallani sem akart 11 évig a szopásról!nem is erőltettem!és a 13, évben egyszercsak magától elkezdett szopni!és most ott tart hogy egyszerűen imád szopni!le nem nyeli de egyszer csak az is bekövetkezik!
Igen , erről van szó. Az öregek is megmondták: ami nem megy azt nem szabad erőltetni. de a mai világ kiegészítette: próbálkozni azért lehet/szabad/kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 12. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 19:22
Törölt felhasználó (401458)

Az orális szex hozzá tartozik a mai szexuális kultúrához, úgy gondolom. Ezt nem szabad erőltetni, esetleg finoman rávezetni. De én sem találkoztam még olyan nővel aki nem lett volna hajlandó erre. Esetleg higiéniai okai lehetnek, vagy az erőltetés miatt, okoz problémát számukra.

Lehet magadbanis kellene keresni,no nem hibát hanem valami mást. Beszélgettetek erről egyáltalán?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 07. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 14:04
Törölt felhasználó (95774)
VIP

Nekem régebben volt egy csajom aki még a kapcsolatunk elején úgy szopott, mintha az élete múlna rajta, aztán 2 év után szépen fokozatosan egyre kevesebbszer csinálta, majd egyáltalán nem akarta. Sőt akkor már nyalni sem hagyta magát, csak kézzel csinálhattam neki. De szerette, ha vibrátorral izgattam a punciját. Még mielőtt valaki beszólna, hogy a vibrátort jobban élvezte, mint a nyelvemet, akkor az téved, ugyanis a vibrátort eleinte is használtuk. Szóval vannak ilyen nők.
Az enyém sem, sohasem sikerült rávennem.
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2009. 08. 07. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 13:35

nekem van egy barátnőm ő nemcsak, hogy nem szopik, de még megsem fogja a farkam de nyalatni azt szereti magát
Próbáld meg h párszor kiynalod úgy igazán élvezésig meg úgy megdugod h alig kapjon levegőt utána az élvezettől. Utána szopni fog mint a kisangyal
(Ez egy válasz almodovar üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem volt olyan csajom aki csak akkor ment el, ha kinyaltam. Ez ugye nem egy különleges eset, de cumizni nem igazán volt hajlandó. Egyszerűen szégyellte magát. Nem tudtam vele mit csinálni, pedig nem vagyok egy érzéketlen faszi.
A mostani viszont olyan, hogy van amikor úgy néz végig egy filmet, hogy közben a szájában van a farkam....fekszik a hasamon, szopizik mint egy kismalac (a farkam olyan 70%-os közben). Ja és azt mondja (vagy ezzel szédít), hogy korábban ő nem igazán szeretett szopizni.
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2009. 08. 28. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 11:29
A mostani viszont olyan, hogy van amikor úgy néz végig egy filmet, hogy közben a szájában van a farkam....fekszik a hasamon, szopizik mint egy kismalac (a farkam olyan 70%-os közben). Ja és azt mondja (vagy ezzel szédít), hogy korábban ő nem igazán szeretett szopizni.

Próbáld meg h párszor kiynalod úgy igazán élvezésig meg úgy megdugod h alig kapjon levegőt utána az élvezettől. Utána szopni fog mint a kisangyal
Lehet, hogy ott van elrontva a dolog, hogy rá akartad venni, az ilyet nem lehet eröltetni, volt barátnőm olyan volt, hogy egyszer casj elkezdte nekem csinálni, perszeén minden egyes alkalommal lementem és nyalakodtam, mindíg élveztem kinyalni a csajomat! Jah, filmnézés közben is egyszer csak azt vettem észre, hogy simogat aztán egyre lejjebb megy és a végén lemaradtunk a filmről
! Fantasztikus volt, úúúhh! Szóval szerintem nem kell rávenni, ha nem akarja az az ő baja, ez is akkor kimarad az életéből, ahogy majd sok más dolog is...!
A lányok a lányok a lányok angyalok
! vagy nem!
(Ez egy válasz almodovar üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

A lányok a lányok a lányok angyalok

Jah igen, még lehet egy próbléma, és akinek ez nem inge ne vegye magára! STehát, ha valaki nem mossa meg a pöcsét legalább egy-kétszer egy nap, akkor a csajok nem hiszem, hogy élveznék a dolgot! De lehet, hogy valaki erre bukik...