Kedves Szomszéd, jóreggelt! Meg mindenkinek!

Törölt felhasználó (26894)

Az lehet, de mindenesetre, függetlenül attól, hogy Téged ábrázol e a kép vagy sem, nagyon szép. Ha Téged, akkor meg lehetsz elégedve az alakoddal, első osztály az biztos. Ha nem, akkor nagyon jó képeid vannak. Ha van még szívesen látnánk (gondolom többen is) még belőle.
ilyennek kepzelem el az optimalis nyarat!habar most nem panaszkodhatom, 17°C van kinn-az is optimalis!
a kepek meg tökeletesek!
a kepek meg tökeletesek!

En is kirandulni szeretnek:-(((Meg egy ilyen selejt nyaram sose volt, se sex, se buli, se sok strandolas, semmi. Tanuljak a vizsgamra...Imadok diak lenni, mindenkinek csak ajanlani tudom, mert aki nem tud mit kezdeni az idejevel, annak idealis. Egesz nyar erre ment el,ahelyett hogy elveznem az elet szep dolgait, es esetleg hasznossa tennem magam. :-(
Es parom is olyan reg lattam, hogy orulni fogok ha megismer....na jo, ez tulzas.
Na jo, nem nyafogok...
Na jo, nem nyafogok...
Hat meg ha szepek lennenek ezek az evek, akkor nem is nyafognek, bar igy hogy a nyaram ezzel ment el es nem a parommal, azert sokkal rosszabb, de sajna ott ahol en tanulok nem olyan legkor amit kellemesnek, illetve szepnek lehetne nevezni. Igy varom a csodat, hatha sulit valthatok:-I
Jobbat! :-)
Jó reggelt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csucsforgalom van ma a felvideken.Ejnye, kihal a nep...
Valamivel fel kéne dobni. Vagy az a baj, hogy kevesen vagyunk?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Szomszéd, hát a szex-szel!!!! A meglepetés erejével hat!

Nagyon jó. Az hiszem e téren (képek felrakása) Te vagy itt a legjobb (a legaktívabb is). Kár, hogy nem árultad el melyek azok, amelyeken Te vagy látható (tudom, hamar megöregszek). Viszont ezen a képen a hölgyikét szerintem inkább a méret lephette meg mint maga a szex ténye
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Innen is egy pár jó hsz-et át lehetne "emelni"!
SZLOVÁKIA - FELVIDÉK
SZLOVÁKIA - FELVIDÉK
Hát igen. De szerintem Te nagyon gazdag anyaggal rendelkezel, illetve jó forrásod van. De néha valahogy jelezhetnéd, melyek a Téged ábrázoló képek. Nem leszek hálátlan.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 08:27

Innen is egy pár jó hsz-et át lehetne "emelni"!
SZLOVÁKIA - FELVIDÉK
SZLOVÁKIA - FELVIDÉK
Hat most elment minden eletkedvem, en mar azt se tudom hogyan kell csinalni, erre bedobol ilyen jo kepeket.Ejnye:-)
Azt a pasit elfogadnam, ugy nez ki jok a meretei:-DDD (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt a pasit elfogadnam, ugy nez ki jok a meretei:-DDD (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért a méretektől eltekintve az sem mindegy, hogy hány nyelvet "beszél"!

Hat most elment minden eletkedvem, en mar azt se tudom hogyan kell csinalni, erre bedobol ilyen jo kepeket.Ejnye:-)
Azt a pasit elfogadnam, ugy nez ki jok a meretei:-DDD
Azt a pasit elfogadnam, ugy nez ki jok a meretei:-DDD
Jó reggelt Felvidékiek!
Nem voltam egy hétig (nyaraltam), s Ti -nem tudom miért,de - hanyagoljátok ezt a topikot!
Ébresztő!!!
Nem voltam egy hétig (nyaraltam), s Ti -nem tudom miért,de - hanyagoljátok ezt a topikot!
Ébresztő!!!
Helloka kihalt felvidek...
joejszakat Felvidek!

Jóreggelt, Doktorbalu!

Sziasztok, itt tényleg elég nagy a nyugi. Esetleg valaki elmesélhetné legfrissebb szexuális élményét...