Van két autós térképem. Az északi város rész megnevezése mindkettőn a következő: szlovák nevén Komarno, magyarul Komárom... nade mindegy! Itt Komárom-Esztergom megyében van sok város, ahol kint van pl. nématül is (a svábok miatt) a település neve.
"Mostantol csak sex...meg minden egyeb ami ide illik" TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK, Témát lezárjuk :) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 19:25
"Mostantol csak sex...meg minden egyeb ami ide illik" TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK, Témát lezárjuk :) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 04. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is arrol van szo, de itt mindenki mindent igyekszik elszlovakositani, na ezert most biztos kapok,es igy azert igyekszik az ember megtartani itt minden magyar nevet ami meg a telepuleseinket illeti. En akiket eddig hallottam, mindenki a Komaromot hasznalja, mert hat a Komarno nem epp szep magyar neve a varosnak. De ha mindenkinek a Komárnó jon be hat legyen.
Es mielott valaki letiltana ezt a temat vagy ilyesmi, nem lesz tobb hozzaszolasom,csak ezt el kellett meg mondanom. Bocsesz...Mostantol csak sex...meg minden egyeb ami ide illik
Es mielott valaki letiltana ezt a temat vagy ilyesmi, nem lesz tobb hozzaszolasom,csak ezt el kellett meg mondanom. Bocsesz...Mostantol csak sex...meg minden egyeb ami ide illik
Sziasztok! Gorgho a minap bejártam a környéket. Szeretnék egy jó hétvégét eltőlteni a párommal tudsz valamit ajánlani? Látnivaló,romantikázás,szerelmeskedés a szabadban?
látom velem együtt a felvidék is kihalt:(( tehát szexre fel emberek:))

Krasznahorka büszke vára,
ráborul az éj homálya.
Tornyos ormán az őszi szél
régmúlt dicsőségről mesél.
Rákóczinak dicső kora
nem jön vissza többé soha.
Harcosai mind pihennek
bújdosó fejedelemnek.
A toronyból késő este
tárogató nem sír messze.
Olyan kihalt, olyan árva
Krasznahorka büszke vára.
HAJRÁ FELVIDÉK !

Előre hozom....

Éljenek a felvidéki magarok !!!!!
Nyaaaj, a kedvenc varam itt draga szep felvideken, ami kvazi egyesek szerint nem is letezik. Na mindegy. De en nem tennem ra kezem hogy kihalt a var, ki tudja, nem e kisert ott a Zsofia szelleme keresve leesett orrat.

Szep kep, csak azoka franya szorok. En muveszi erotikaval kapcsolatban szorellenes vagyok. Olyan kep ahol valami tobb is van nem akadna?Vagy ez csak szimplan a noi es ferfi testnek szol?
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 25. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt tudtad, hogy egy látogató nyomta be szegény Serédy Zsófia - a lőcsei fehér asszony - orrocskáját ?
Valóban, ez az egyik legszebb felvidéki vár.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 17:00

Nyaaaj, a kedvenc varam itt draga szep felvideken, ami kvazi egyesek szerint nem is letezik. Na mindegy. De en nem tennem ra kezem hogy kihalt a var, ki tudja, nem e kisert ott a Zsofia szelleme keresve leesett orrat.

Találtam neked egy kevésbé szőröset... jó lesz?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 17:04

Szep kep, csak azoka franya szorok. En muveszi erotikaval kapcsolatban szorellenes vagyok. Olyan kep ahol valami tobb is van nem akadna?Vagy ez csak szimplan a noi es ferfi testnek szol?
Jaaaj a szegeny Zsofi.De hogy tortenhetett ilyen?Merthat uvegkoporsoban van, bar nem kifejeztten egy Hofeherke alkat. Na lenyegtelen. Ami pedig a varat illeti, hat szerintem is egyike a legszebb varaknak. Ha tehetnem evente megneznem.
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 08:30

Azt tudtad, hogy egy látogató nyomta be szegény Serédy Zsófia - a lőcsei fehér asszony - orrocskáját ?

Nyuj, koszi a kepet, es magaban a muveszi erteke jo, de en a nagy massziv mackokat szeretem.
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nah,ugy látszik a felvidéki magyarok kihaltak,nem élnek szexuális életet vagy elmentek tüntetni....???:))) kb azota nincs itt senki:))
valóban! elég gyakran eltűntök :(
pedig tudtommal igenis élnek! mm szexuális életet! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 21:17
pedig tudtommal igenis élnek! mm szexuális életet! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

nah,ugy látszik a felvidéki magyarok kihaltak,nem élnek szexuális életet vagy elmentek tüntetni....???:))) kb azota nincs itt senki:))
kicsit előrehozom magunkat....bár én épp pesti lettem,de attol még a gyökerek

sajnos itt volt olyan ADMIN aki gunyt üzött abbol ,hogy egyszer azt írtam ,hogy felvidéki. erre gukyosan ugy válaszolt hogy ö pedig ALVIDéKI . igy nem csoda ha oly kevesen írnak .lehet ,hogy öket is megbántották itt.
sziasztok

sziasztok..

Én fordítva!!pesti vagyok de sokat tartózkodom felvidéken..
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 10. 21. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 18:38

kicsit előrehozom magunkat....bár én épp pesti lettem,de attol még a gyökerek