én testre nem, punciba vagy popsiba

Ez nálunk is így van,szereti ha az arcára,szájába élvezünk,minél több,annál izgatóbb.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
és szájba???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 06:55
Törölt felhasználó (4737667)

én testre nem, punciba vagy popsiba

Gyógyszert nem szed a párom, így punciba nem játszik. Szájba szereti nagyon, meg én is. Olyankor nem kell zuhanyozni, lepedőt cserélni, falat festeni
viccet félretéve tényleg baromi sokat szoktam élvezni... 1p éve vagyunk együtt, végre bedobtam neki hogy szeretnék az arcára élvezni, örömmel belement
csodás volt szex végén ráverni az arcára... Mindketten nagyon élveztük. Ennek ellenére még csak egyszer volt ilyen, nem akarjuk hétköznapivá tenni. Maradjon csak a különleges alkalmakra. Dugás közben sokszor kirantom és a cickóira, puncijára verem rá. Azt is imádom

A párom popsiba, szájba,punciba csak azért nem mert nem szed fogamzásgátlót.
A feleségem punciba,cicire,és arcra szereti.
Rengeteg pasi álma egy ilyen nó
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok locsolót minden kedves hölgynek :* Akárhová is kéri

Én a számba szeretem leginkább, vagy ha a testemet összespricceli egy pasi.
Szàj,punci de ahová szeretné a partnerem bàrhovà mehet.
Feleségem punciba szereti... Van hogy hamarabb el élvezek de még utána tudunk dugni és van hogy ő utána megy el gecis puncival
Bárhová csak legyen sűrűn
Puncira, popsira

Én is szeretek dugni de s nő szájában szeretek elmenni. Ha szereti akkor utána csók is mehet.
Csodálatos hozzáállás és remek Név választas!
(Ez egy válasz 91analfun üzenetére (2024. 08. 10. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 22:03

Én a számba szeretem leginkább, vagy ha a testemet összespricceli egy pasi.
Csodás csaj vagy!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép vagy! Puszi
(Ez egy válasz AsszisztensPetra üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem ha a számba, vagy a popsimba élvez a férjem.
Nekem a kedvencem ha belém élvez. De ebben leginkább ő dönt hogy épp hol esik jól neki.

Nálunk cs a punciba szereti.... Főleg ha ketten egyszerre!