helyes
(Ez egy válasz Tea28 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 08:18

Szia!
A számból egy csepp se megy mellé, a popsiból - hát ott igen. Punciba nem szeretem.
A számból egy csepp se megy mellé, a popsiból - hát ott igen. Punciba nem szeretem.
Este szexnél a párom vibrivel masztizott, miközben dugtam. már nagyon hangosan nyögdécseltem
a párom ilyenkor tudja hogy nemsokára el fogok élvezni. Megkért, hogy "Élvezz a puncimra" ahogy kimondta, elment a vibrijétől csiklón. Hát nekem sem kellett több, kirántottam a farkam és verni kezdtem. Pár másodperc perc múlva olyat élveztem.... Beteritettem a punciját, hasát, cickóit
nagyon durván sok jött. Élvezés közben belém nyomta kicsit a vibrijét is. Sajnos a póz miatt csak pár centit tudott betolni, de csodás volt

Lassan már bárhová
Punciba viszont tényleg nem szabad

Mindenhol jó.
Gyönyörű a puncid
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2024. 11. 15. péntek 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, ez a teljes szexuális gyönyörű "megadás" és kapituláció a párod felé ... Oda mehet a spricc, ahová csak szeretné! ( meg persze, ahová engeded! ) ...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs is jobb mikor lassan kihuzom és még mindig jön és szétfolyik
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2024. 11. 15. péntek 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Annácskának van kedvenc helye, és azt az érzést nem lehet elfelejteni
(Ez egy válasz mr.tom1973 üzenetére (2024. 12. 17. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 17. kedd 14:18

Igen, ez a teljes szexuális gyönyörű "megadás" és kapituláció a párod felé ... Oda mehet a spricc, ahová csak szeretné! ( meg persze, ahová engeded! ) ...