Hol is kezdjem.....engem ez a téma nagyon izgat.....
Mi a parommal a dupla végu dildot szoktuk használni...mind a két vege benn van meg a farkam......
A drágám attol elvez hogy rendesen tele van...én meg attol hogy ilyenkor arra gondolok hogy jo lenne egy házibarát........ha ketten dughatnánk a kedvesem....
Imadom látni amikor elvez.........
Mi a parommal a dupla végu dildot szoktuk használni...mind a két vege benn van meg a farkam......
A drágám attol elvez hogy rendesen tele van...én meg attol hogy ilyenkor arra gondolok hogy jo lenne egy házibarát........ha ketten dughatnánk a kedvesem....
Imadom látni amikor elvez.........

Uh jo lehet,képeket nem akartok készíteni és megosztani velünk a látványt!?
Én nagyon szeretem!
Imádom nézni a feleségem kéjes arcát amikor ketten vagyunk benne egyszerre....na és a fiúknak sem semmi érzés már ha vkit nem zavarja hogy összeér a két farok.

szép estét

Én szeretem a fölső az enyém. Csak nincs rá jelétkező.

hogy hogy?
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2011. 07. 02. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Rég volt. Jó volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 02. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 15:41
Rég volt. Jó volt!

Törölt felhasználó (111129)

hogy hogy?

ღ°•.♥.•°ღ T & E & T ღ°•.♥.•°ღ ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 02. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 15:41
Törölt felhasználó (111129)

hogy hogy?

én pasikkal még nem próbáltam egy lukban.
eddig csak úgy volt élményem, h pasi+ vibri.... de az aztán fergeteg!
nem azt mondom, nem vagyok rá képes mindig, de amikor jól fel vagyok izgulva, igazán megkoronázza a szexet!
nem azt mondom, nem vagyok rá képes mindig, de amikor jól fel vagyok izgulva, igazán megkoronázza a szexet!
Ha jól be van izgatva és nedvesítve minden nőnek megy a befogadás.
Nagyon lehet élvezni!Csak ügyes fiú kell hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 02. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 17:06

Törölt felhasználó (33028)
VIP

én pasikkal még nem próbáltam egy lukban.
nagyon jó lehet

tuti lehet vibrivel már csináltuk
Bizony-bizony
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2011. 07. 02. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 17:58

Ha jól be van izgatva és nedvesítve minden nőnek megy a befogadás.

Nagyon vágyom én is már ,hogy ketten legyünk egyszerre az asszony puncijába!
Ha élvez nagyon jól tágul!
Sziasztok.
Mi rendszeresen játszuk ezt,hol vibrivel hol műfarokkal.A műfarok talán azért jobb mert én tovább bírom.Hatalmasakat élvezünk.A nejem visít az élvezettöl amikor az enyém mellett van egy műfarok is.Talán ennek köszönhető.hogy sikerült rábeszélnem arra,hogy vegyünk be egy pasit harmadiknak.Reméljük hamarosan összejön.
Mi rendszeresen játszuk ezt,hol vibrivel hol műfarokkal.A műfarok talán azért jobb mert én tovább bírom.Hatalmasakat élvezünk.A nejem visít az élvezettöl amikor az enyém mellett van egy műfarok is.Talán ennek köszönhető.hogy sikerült rábeszélnem arra,hogy vegyünk be egy pasit harmadiknak.Reméljük hamarosan összejön.
Barátom,egy szavadba kerül.Nagyon kellemes a hölgy,benne lennék.Sőt még nagyon jó videó filmet is készitek.szuper kamerával.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 13:45

Nagyon vágyom én is már ,hogy ketten legyünk egyszerre az asszony puncijába!
Nem unod még remélem örökre tiltanak mert tele baszod az összes topikot !!!!!!!!!!!!!!!!!
hali!én leptem meg így már a csajom,áthívtam a havert és megdöngettük... istenes felállás ,űberelhetős egy harmadikkal?! minden új csajomal megjátszom ugyanezt de nem mind élvezi
idióta romantika párti bulák
!
idióta romantika párti bulák