Voltam már olyan párral akivel ezt összehoztuk, földön túli élmény!!! Jó lenne újra átélni!
Szívesen ki próbálnám , de sajnos nejem nem tudom rávenni a többes szex-re !
Szivessen benne lennèk ilyen felállásban
Boldog Karácsonyt Mindekinek!
Nálam helyzettől függ mennyire vagyok pihent, milyen rég volt sex, stb. Van amikor kevésbé tudom irányítani (ez ritkább) de többnyire eléggé el tudom húzni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 04:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 04:32
Törölt felhasználó (3055042)

Kérdés:mi is szoktuk ezt játszani,viszont felmerült egy érdekes dolog:Aki hátulról jön srác, nagyon hamar élvezesközeli helyzetbe kerül.És ez mindegy ,melyikünk, aki a lányba hátulról hatol, az felpörög.Úgyhogy -barmennyire is kedves ez a dupla behatolás - nálunk a játék végét jelenti.Másnál is így van?
Ilyenben még nem voltunk. Nem is tudom, anya szeretné e, meg a nálunk lévő srácok akarták volna e.
Mondjuk én nem szeretném hogy a farkam egy másik farokkal érintkezzen, de ez az én véleményem.
Mondjuk én nem szeretném hogy a farkam egy másik farokkal érintkezzen, de ez az én véleményem.
Nekem is volt benne részem. Szerintem sem egyszerű dolog összehozni! De ha összejön, és a két farok, egyszerre lüktet a punciba, az valami csodálatos. De én is úgy tapasztaltam, ha meg van az öszhang, hamar mind a három fél a csúcsra jut! De felethetetlen.
A hármas nem alkalmi nálunk sem.Bár nem gyakran, de rendszeresen vagyunk már együtt.És mindig a hátsó fiú, múltkor már röhögtünk miatta...Igaz, mi közben sokat röhögünk (leszakadt ágy, hátsó pasi izgalmi foka, punciból tocsogó cucc, ez csak az utolsó együttlét)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 07:52
Törölt felhasználó (3105422)

Elég sokszor voltam hátulról "második" behatoló. Valóban nem egyszerű a fokozott ingerek miatt. Maga a "helyzet", a szorító punci, és a másik farok érzete nem kis megpróbáltatás. Amikor minden a helyén van, akkor célszerű várni kicsit, aztán nagyon lassan elindulni. Volt már 15 perces menet így,és a végén egyszerre hárman élveztünk. Mai napig nem felejtem el! Alkalmi partnerrel nem nagyon működik...
Elég sokszor voltam hátulról "második" behatoló. Valóban nem egyszerű a fokozott ingerek miatt. Maga a "helyzet", a szorító punci, és a másik farok érzete nem kis megpróbáltatás. Amikor minden a helyén van, akkor célszerű várni kicsit, aztán nagyon lassan elindulni. Volt már 15 perces menet így,és a végén egyszerre hárman élveztünk. Mai napig nem felejtem el! Alkalmi partnerrel nem nagyon működik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 04:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 04:32
Törölt felhasználó (3055042)

Kérdés:mi is szoktuk ezt játszani,viszont felmerült egy érdekes dolog:Aki hátulról jön srác, nagyon hamar élvezesközeli helyzetbe kerül.És ez mindegy ,melyikünk, aki a lányba hátulról hatol, az felpörög.Úgyhogy -barmennyire is kedves ez a dupla behatolás - nálunk a játék végét jelenti.Másnál is így van?
Imádom ezt a felállást.... sajnos már nem hiszem, hogy lesz benne részem....

Mi is imádjuk mindketten

Kar hogy messze vagy !
Mi is szeretjük, igazán kifinomult szexuális élmény. Kár,hogy kevesen elég "bátrak" ahhoz, hogy átéljék
Saját kép, alul nyomulok

Nagyon nagy élmény már próbáltam de kevesen ismerkednek.
Jó nagy pinája lehetett a nőnek ha két ekkora fasszal befértetek
Miért csak álom? Biztos lenne jelentkező!
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2017. 12. 09. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A páromnak is régi álma !!!
Állok rendelkezésedre !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 06. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 08:09
Törölt felhasználó (3202812)

Imádom.... :P
Én is szeretem!
Aki csak teheti próbálja ki! Nagyon nagy élmény mind 3omnak!
Saját kép:
Felsővel vagyok!

Saját kép:
Felsővel vagyok!