Mi is szeretjük szupi.
Isteni és nagyon élvezem ha ketten dugnak.
Vagy csak lehet, hogy te gondolod ezt és nem a páros női tagja....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 12. vasárnap 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 12. vasárnap 01:31
Törölt felhasználó (807667)

ugyan ez jár az én fejeben is! szeretném megdugni a párom valakivel! csak ő sajna elég prüd ehez! pedig tuti nagyon élvezné,ha két farok dörzsölné egymást a punciában!
mi is szeretjük

Kecskeméti párhoz társulnék
Miért nem írsz levelet... fényképpel? Egyszerűbb lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 12. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 12. vasárnap 16:35

Törölt felhasználó (912190)

Szivesen csatlakoznek..
Szivesen csatlakoznek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 07. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 07. kedd 21:20
Törölt felhasználó (1350152)

... de ha valaki benne volna,irjon!!!!!!!!
ugyan ez jár az én fejeben is! szeretném megdugni a párom valakivel! csak ő sajna elég prüd ehez! pedig tuti nagyon élvezné,ha két farok dörzsölné egymást a punciában!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 09. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 09. csütörtök 13:22
Törölt felhasználó (1365932)

100% hetero pasiként először elég extrém volt... Gondolatban is óckodtam hogy össze érjen a farkunk a punciba. De mikor a párom a "barátunk" farkában ült, én popsiba akartam tolni és nem jött pont össze, így belelendülve a hévbe csak betettem mellé
nagyon élvezte az asszony,én meg legjobban a látványát h milyen neki... Azóta ha csatlakozik a pajtás ezt mindig csináljuk és elég Szuper!

Sziasztok párhoz csatlakoznék ez ügybe köszönöm előre is írjatok
Veled bármikor,igazán jó ha egyszerre... imádom veled
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2016. 06. 08. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 08. szerda 06:56

Csodás dolog ha 2lüktető fasz van a pinába, ész szinte egyszerre robbannak fel... igaz kapucsino???
Csak ismételni kellene...

Törölt felhasználó (1365932)

100% hetero pasiként először elég extrém volt... Gondolatban is óckodtam hogy össze érjen a farkunk a punciba. De mikor a párom a "barátunk" farkában ült, én popsiba akartam tolni és nem jött pont össze, így belelendülve a hévbe csak betettem mellé
nagyon élvezte az asszony,én meg legjobban a látványát h milyen neki... Azóta ha csatlakozik a pajtás ezt mindig csináljuk és elég Szuper!

Így már én is próbáltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 08. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 08. szerda 15:05
Törölt felhasználó (849151)

Sziasztok!
Egy punciba 2 farok még nem volt részem.
Viszont egy punciban egy méretes vibrátor + az én farkam az nagyszerű érzés volt....!!!!!!!!!!!!!!!!
Épp ezért is szeretném kipróbálni egy igazi farokkal is.
/ moderálva! /
Viszont egy punciban egy méretes vibrátor + az én farkam az nagyszerű érzés volt....!!!!!!!!!!!!!!!!
/ moderálva! /
Sziasztok!
/ moderálva! /
/ moderálva! /
Csodás dolog ha 2lüktető fasz van a pinába, ész szinte egyszerre robbannak fel... igaz kapucsino???
Nekem tavaly decemberben volt egy 3asom, ahol ezt kipróbálhattam. Remélem, hogy máskor is lesz benne részem.
Az is igen jó volt idáig nem tudtam,hogy ilyen szupi!
Az egyik legnagyobb álmom kipróbálni