Igen! Ez az oldal arról szól
De nem rád gondoltunk! Szori! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 01. 16. szombat 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)

De nem rád gondoltunk! Szori! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 01. 16. szombat 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Veszprém megye és környékèn valós pàrhoz beszàllnék...
Veszprém megye és környékèn valós pàrhoz beszàllnék...

A dupla puncit?
(Ez egy válasz Tuti parti üzenetére (2016. 01. 15. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves párt ,hölgyet kényeztetnék,szenvedélyes szexre vágyik jelentkezzen.
Leveleket privátban,szeretnél többet megtudni kérdez!
Leveleket privátban,szeretnél többet megtudni kérdez!
Nálunk kiprobálhatnád?
(Ez egy válasz stanover30 üzenetére (2015. 11. 23. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 23. hétfő 14:25

Ez is egy régi vágyam a szendvics mellett
Egyszer úgyis kipróbálom.

Egyszer úgyis kipróbálom.
biztoSan egy s, kérem, könyörgöm
sziasztok szívessen betársulnék 17/6 faszomal ha valakit érdekel kérem keressen meg priviben biztossan válaszolok előre is köszönöm

Duplapunci a legjobb élvezet a nőnek, orgazmuskánaán. egy hasonló érdeklődésű párnak komolyan lennék házibarátja, ha rendszeresen ezzel a tevékenységgel koronáznánk meg a találkozókat.
(28, 185, 70, 19cm)
(28, 185, 70, 19cm)
Az én feleségemnek is tetszik igaz csak vibri meg én voltam benne egyszerre de hatalmassat tud élvezni. Már töbször felvetettem neki hogy probáljuk ki igazival de nem meri. Azt tudni kell rola hogy eddig csak én voltam az életében de szetintem izgatja öt is mert mikor kérdeztem töle hogy mit probálna ki inkább a 2nő vagy a2ffi felálást és akkor a 2ffi-t mondta. De nem meri, peddig szex közben mikor felhozom neki nagyot élvez. Szerintem nem biztos magába. De mindig nem merem felhozni neki nehogy azt higye hogy rá akarom eröltetni. Valakinek van valami hasonlo, és tovább tudtak lépni e kérdésben.
Eltévesztettél valamit, ez nem a Golden Gay!
(Ez egy válasz nagyravagyo üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 17:42

Férfias pasiként már volt jó néhányszor benne részem amikor két nős pasi volt egyszerre a popombam. Mennyei érzés! Mindenki élvezi, orgazmusok sorozatát éltük át. Jó lenne gyakrabban akár rendszeresen átélni e gyönyöröket

Férfias pasiként már volt jó néhányszor benne részem amikor két nős pasi volt egyszerre a popombam. Mennyei érzés! Mindenki élvezi, orgazmusok sorozatát éltük át. Jó lenne gyakrabban akár rendszeresen átélni e gyönyöröket

Gondolom nem nekem akartad?
(Ez egy válasz feri_mare üzenetére (2015. 12. 11. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmmmm, mi is szoktuk, de az enyém nem 18-20 hosszú, és remekül megy így is. Persze mindenki máshogy csinálja...

23 cm 7 cm vastag eleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 11. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 11. péntek 15:25
Törölt felhasználó (1086932)

Sziasztok!Miért nem válaszoltok?
Sziasztok!! Igaz a ma este nem lenne jó, de szívesen ismerkednék veletek...
Sziasztok!Miért nem válaszoltok?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 12. 11. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 11. péntek 13:30

sziasztok igen 90% bann nemjonnek el mert kiderul s merete pedig ehez a felalashoz min 18 cm kell ! 20-22 a legjobb !
sziasztok igen 90% bann nemjonnek el mert kiderul s merete pedig ehez a felalashoz min 18 cm kell ! 20-22 a legjobb !
(Ez egy válasz valospár1976 üzenetére (2015. 12. 11. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 11. péntek 11:24

Az én párom is birja a kettöt egyszerre,de 18cm alatt nem igazán élvezhetö. Találni meg elég nehéz egy harmadikat. Vagy nem jön el a találkozora, vagy 14 cm a 20 helyett, vagy egyáltalán fel sem áll neki. Ezt tapasztalatbol írom!
Az én párom is birja a kettöt egyszerre,de 18cm alatt nem igazán élvezhetö. Találni meg elég nehéz egy harmadikat. Vagy nem jön el a találkozora, vagy 14 cm a 20 helyett, vagy egyáltalán fel sem áll neki. Ezt tapasztalatbol írom!
Jo dolog is a dupla farok . bar ahoz misfarok nemjo mert nemfer oda rendesenn ! tapasztalat . mi most is keresunk min 18 cm es farkat aparom melle hogy joll megtoltsenek . afotomonn latni hogy teletolt 2 farok !