Fontos! Legyen először hova betenni a farkunkat!
(Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 25. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
pàr vagyunk, szoval van hovà!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 10. 26. szombat 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
örömmel lennék vendég nálatok. (Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 26. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
örömmel lennék vendég nálatok. (Ez egy válasz szexamindenemff üzenetére (2019. 10. 26. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszik a felállás.
Az én párom puncija nagyon szűk. Mégis ki tudtuk annyira tágítani, hogy belefértünk ketten. Az igazi puncinak az a tulajdonsága, hogy felveszi a bele dugott dolgok méretét. viszont utána újra össze tud szűkülni.
Imádom ha ketten vagyunk benne. A legjobban azt szeretném kipróbálni mikor egyszerre durranunk el és talán ő is akkor élvez el.
Imádom ha ketten vagyunk benne. A legjobban azt szeretném kipróbálni mikor egyszerre durranunk el és talán ő is akkor élvez el.
Szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:24

Törölt felhasználó (2292052)

Az én párom puncija nagyon szűk. Mégis ki tudtuk annyira tágítani, hogy belefértünk ketten. Az igazi puncinak az a tulajdonsága, hogy felveszi a bele dugott dolgok méretét. viszont utána újra össze tud szűkülni.
Én nagyon izginek tartom és a fiúkat is "felhúzza" a lehetőség... :P

Törölt felhasználó (4222642)
VIP

nàlunk is ilyen a punci elöször szük
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:24
Törölt felhasználó (2292052)

Vágyok egy ilyen lehetőségre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 06:04

VIP

Az biztos !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 06:04

VIP

Ez jó volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 21:35

Törölt felhasználó (4217142)

Hát nem tudom fiuk,én sajnálnám a párom szoros punciját széttágitani.
És ha rászokik beköltözik a haverom is?
És ha rászokik beköltözik a haverom is?

Nagyon izgató képek....
jó lenne ha nekem is összejönne egy ilyen buli. (Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2019. 08. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 21. szerda 17:51
jó lenne ha nekem is összejönne egy ilyen buli. (Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2019. 08. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon szeretem pasi létemre!
1-2 régebbi saját kép hogy lássátok ti is!

1-2 régebbi saját kép hogy lássátok ti is!

Engem mind a kettő izgat!Szívesen hatolok be egy lucskos pinába és izgat a másik pénisz érintése is!
Engem főleg az izgat ebben, hogy milyen jó lehet a nőnek!!
(Ez egy válasz labtool üzenetére (2019. 11. 01. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 01. péntek 18:04

Nagyon izgató képek....
jó lenne ha nekem is összejönne egy ilyen buli.
Minden partnerünkkel megcsináltuk a duplán punciba dugást. Volt aki elsőre, voltak akik későbbiekben álltak kőkeményen a pózban. De mindenki csak áradozott a szex után, hogy milyen szuper a duplába dugás.
Szívesen lennék társ szép mellű párod finom puncijában!
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (2019. 11. 02. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 02. szombat 11:31

Minden partnerünkkel megcsináltuk a duplán punciba dugást. Volt aki elsőre, voltak akik későbbiekben álltak kőkeményen a pózban. De mindenki csak áradozott a szex után, hogy milyen szuper a duplába dugás.
Furcsa de valahogy engem is nagyon izgat, hogy három ember egy helyen érintkezik. Majd ha mindenki élvez akkor keveredik össze a cucc amiben aztán tocsoghatnak mindhárman!
Pedig nem csípem a homo dolgokat, a férfiakkal szexuálisan érintkezést de ez az egy kivétel. Egy nagyokat élvező méretes faszt bevállalnék az enyém mellé egy fincsi punciba!

Nagyon izgat engem is a téma. Sajnos még nem találtam hozzá megfelelő partnert.
Egyszer viszont, az akkori barátnőmmel egy hármas során beleélvezett a vendégünk, majd ezután az ölembe ült, és meglovagolt. Sosem gondoltam volna, hogy mindkettőnket ennyire izgatni fog.
Talán egyszer egy Csongrád vagy Bácsmegyei párral a dupla behatolás is összejönne egyszer...
Egyszer viszont, az akkori barátnőmmel egy hármas során beleélvezett a vendégünk, majd ezután az ölembe ült, és meglovagolt. Sosem gondoltam volna, hogy mindkettőnket ennyire izgatni fog.
Talán egyszer egy Csongrád vagy Bácsmegyei párral a dupla behatolás is összejönne egyszer...

Nagyon izgató képek....