Keresünk pasit mi is szeretkük
De jó lenne egy párhoz csatlakozni és ki próbálni ezt a fel állást!
Évekkel ezelőtt volt szerencsénk egy jó méretű bi úrhoz akivel nagyon élveztük! Szívesen átélnénk újra!
Nekünk volt bennee részünk....
A legjobb!
A legjobb!
Engem a punci+popsis szendvics érdekel,nem volt még részem ilyenben.Szívesen fogadnék jó tanácsot,tapasztalatot ilyen témában,főleg női oldalról,hogy mit szeret benne,hogy csinálja a pasi stb..Úgy néz ki hogy lesz ilyen lehetőségem,és szeretném ha a hölgy partner öröme maximális lenne
Előre is köszi annak, aki szán nekem időt megosztani a tapasztalatát.

Megmondom őszintén, én is örömmel benne(d)lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 04. csütörtök 03:23

Törölt felhasználó (2584052)

Nagyon izgatna, akár a puncimban, akár a popsimban, hogy milyen, ha duplán feszítenek...
Szerintem későn kezdtétek el ezt vagy a ti korosztályotokban nehéz erre találni,én eddig ezt három párral is csináltam,csinálhattam,,,,aki mer talizni azt izgatja ez is....Ja és az hülyeség ,hogy egyszerre élvezünk el pasik,ki hogy,szerintem az a pasi aki felül van 1 mert az jobban tud mozogni 2 a látvány is jobb neki.És 3 féle póz is van rá amit én ,mi csináltunk......Moletteknek nem ajànlott szerintem,vagy csak ha a pasiknak nagy a cerka...
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon nehéz találni meg felelő partnert sajnos
Szívesen beszállnék harmadiknak punciba vagy popsiba!
Szeretjük

Azt azért szívesen látnám akár csak egy képen is ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon izgatna, akár a puncimban, akár a popsimban, hogy milyen, ha duplán feszítenek...
Benned lennék én is, ajajjj, de nekem is csak egy van. Neked kell összehozni és megszervezni. Aztán fotókat s videót készíteni, hogy más is lássa, élvezze.

Én is benned lennék szívesen.
Jó lenne közösen megtölteni téged valakivel! Pl kisjankoval. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne közösen megtölteni téged valakivel! Pl kisjankoval. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez így van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 21:19
Törölt felhasználó (3902222)

Isteni érezni ahogy egy másik farok mellett feszül a punciban a farkam. Nehéz összehozni, megfelelő partnert találni, de ennél izgalmasabb nem sok van. Mikor 3 ember igazán egybeolvad a kék közben. Tapasztalataim szerint ha egy élvez, akkor magával rántja a többieket is

Istennő vagy ! Benne(d)
lennék vágyaid megvalósításában! Hmmmmm.... Szuper lenne egyszerre elélvezni benned valakivel. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
lennék vágyaid megvalósításában! Hmmmmm.... Szuper lenne egyszerre elélvezni benned valakivel. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen lennék az egyik fél... nem is lakunk messze egymástól
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 03. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 03. szerda 20:11
Törölt felhasználó (3806512)

én is szívesen kipróbálnám isteni lehet amikor szétfeszít de sajnos partnert azt nem lehet találni hozzá

Bár én heteró vagyok,de az utolsó mondatoddal 100%-osan egyet értek.Amikor a partner srác elkezdett élvezni,éreztem a farka pulzálását és ahogyan bele spriccelt a nejembe,én is a csúcson voltam és elkezdődött az orgazmusom!A nejem hüvelye még síkosabb lett.Annyira megtöltöttük ondóval,hogy már nem fért bele és a farkunk mellett kezdett kifolyni.Ő már előttünk elélvezett.A partnerem meg a nyöszörgésétől és a csípője mozgásától indult be.Percekig mozdulatlanok voltunk,ill.egymásra "estünk" és csak lihegtünk rajta.Isteni volt....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 23. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 23. vasárnap 21:19

Törölt felhasználó (3902222)

Isteni érezni ahogy egy másik farok mellett feszül a punciban a farkam. Nehéz összehozni, megfelelő partnert találni, de ennél izgalmasabb nem sok van. Mikor 3 ember igazán egybeolvad a kék közben. Tapasztalataim szerint ha egy élvez, akkor magával rántja a többieket is

Ezt most komolyan irtad? Én lehetnék mondjuk az egyik
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 03. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 03. szerda 20:11

Törölt felhasználó (3806512)

én is szívesen kipróbálnám isteni lehet amikor szétfeszít de sajnos partnert azt nem lehet találni hozzá

Szivesen ki próbálnám , de nejem nem akarja . Pedig nagyon izgató lehet .