Múltkor néztem itt az oldalon egy ilyen amatőr videót és megmondom őszintén, nagyon felizgatott! Magam sem gondoltam volna, de azóta nagyon kipróbálnám ezt a témát!
Szívesen résztvennénk Szílveszteri buliban! Párok, lányok, fiúk akár

Szegedi nőket lányokat keresek sex re
Szivesen megbasználak punci a is és Popsiba is
(Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2018. 10. 19. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 19. péntek 10:10

De jó lenne egy párhoz csatlakozni és ki próbálni ezt a fel állást!
Érdekes..
nekem össze szokott jönni ha ez a kérés..
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2018. 11. 29. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem össze szokott jönni ha ez a kérés..

Szívből kívánom,hogy minél hamarább étáljétek szexuális életetek egyik igazán izgalmas részét!!Olyan gyönyörű és tüzes "orchideát",mint amilyen te vagy,nem lehet hagyni kiszáradni!
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2018. 11. 29. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem úgy szoktuk!
(Ez egy válasz szirticápa üzenetére (2018. 11. 29. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne lankadt farokkal csináljátok!!!
Mi is szeretjük,de ritkán jön össze!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 29. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 29. csütörtök 13:12
Törölt felhasználó (1241192)

Amikor jön a barátunk akkor mi rendszeresen csináljuk. De a jó méret és rutin elengedhetetlen. Imádjuk.
Amikor jön a barátunk akkor mi rendszeresen csináljuk. De a jó méret és rutin elengedhetetlen. Imádjuk.
Mi is keresnenk kb 18-20 cm farkat 3diknak ?
Sziasztok. Tud valaki valamit a 2pasi felhasználókról .
Nagyon fontos lenne!
Nagyon fontos lenne!
"Ha rovid a kardod, toldd meg egy lepessel" Bocs. Nem tudtam kihagyni :P
Keresünk pasit mi is szeretkük
De jó lenne egy párhoz csatlakozni és ki próbálni ezt a fel állást!
Évekkel ezelőtt volt szerencsénk egy jó méretű bi úrhoz akivel nagyon élveztük! Szívesen átélnénk újra!
Nekünk volt bennee részünk....
A legjobb!
A legjobb!
Engem a punci+popsis szendvics érdekel,nem volt még részem ilyenben.Szívesen fogadnék jó tanácsot,tapasztalatot ilyen témában,főleg női oldalról,hogy mit szeret benne,hogy csinálja a pasi stb..Úgy néz ki hogy lesz ilyen lehetőségem,és szeretném ha a hölgy partner öröme maximális lenne
Előre is köszi annak, aki szán nekem időt megosztani a tapasztalatát.

Megmondom őszintén, én is örömmel benne(d)lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 04. csütörtök 03:23

Törölt felhasználó (2584052)

Nagyon izgatna, akár a puncimban, akár a popsimban, hogy milyen, ha duplán feszítenek...
Szerintem későn kezdtétek el ezt vagy a ti korosztályotokban nehéz erre találni,én eddig ezt három párral is csináltam,csinálhattam,,,,aki mer talizni azt izgatja ez is....Ja és az hülyeség ,hogy egyszerre élvezünk el pasik,ki hogy,szerintem az a pasi aki felül van 1 mert az jobban tud mozogni 2 a látvány is jobb neki.És 3 féle póz is van rá amit én ,mi csináltunk......Moletteknek nem ajànlott szerintem,vagy csak ha a pasiknak nagy a cerka...
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)