paksi pár vagyunk keresünk fiut
Sziasztok!
Ezt én is egyre izgatóbbnak tartom, de lehetőségem nem volt rá sajnos. Nem könnyű ilyen párt találni aki ezt szeretné megvalósítani. Sőt! Legyünk őszinték! Még egyszerűen párt is nehéz találni, aki nem az ország másik felében élnek, és a szimpátia is megvan kölcsönösen.
Ezt én is egyre izgatóbbnak tartom, de lehetőségem nem volt rá sajnos. Nem könnyű ilyen párt találni aki ezt szeretné megvalósítani. Sőt! Legyünk őszinték! Még egyszerűen párt is nehéz találni, aki nem az ország másik felében élnek, és a szimpátia is megvan kölcsönösen.
Sziasztok. Én is szeretném kipróbálni de ezidáig nem sikerült párt találnom hozzá!
Feleségem is szereti
Volt már példa rá! Az egy rendkívül fura érzés volt az első alkalommal,ahogy a férj farka is becsúszott az enyém mellé. Ha nem spontán jött volna a dolog, és nem vagyok felizgulva tuti nemet mondok rá. De így utólag belegondolva nagyon jó buli volt.
Ilyen sajnos rég volt nálunk. A normál szendvics, hogy egy a popsiban, egy a punciban, az relatív sűrű. KB havonta két havonta van rá alkalom. Viszont vibrit elég sűrűn használunk egy hogy bent van a farkam a punciban és mellé toljuk. Azt mindketten imádjuk.
hmmmmm
Ez nálunk is tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 08. szombat 21:47
Törölt felhasználó (3913162)

kibaszott jo mikor két fasz kurja a puncim egyszerre!!!4
Hát ilyen nőhöz én is beszállnék ! Nekem csak a műfarok + saját volt ilyen szituban ! Illetve volt próbálkozás házibarátként , csak ott nem jött össze . De tényleg csodás érzés egyszerre !
(Ez egy válasz Zolta74 üzenetére (2018. 12. 14. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Bármikor...uhh csodás nő vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is szeretnénk csak nehéz találni meg felelő partnert !!
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2018. 12. 12. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretjük nagyon jó

pesti duci pár ismerkedne veletek
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2018. 12. 10. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek párokat, vagy fiú társat a ketten egy lyukba akciókhoz. Privátbankár írj!

Törölt felhasználó (877483)

Egy régi vágyam hogy kipróbáljam, de a legtöbb pár aki ehhez keres partnert nem válaszol a levelemre vagy abbamarad a beszélgetés valahol. Nem tudom mit csinálok rosszul. :(
Egy régi vágyam hogy kipróbáljam, de a legtöbb pár aki ehhez keres partnert nem válaszol a levelemre vagy abbamarad a beszélgetés valahol. Nem tudom mit csinálok rosszul. :(
Benned lennék szívesen!

Párokhoz csatlakoznék akár ma
Jól állnék benned édes!