Mi is szeretnénk csak nehéz találni meg felelő partnert !!
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2018. 12. 12. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Bármikor...uhh csodás nő vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 08. szombat 21:47
Törölt felhasználó (3913162)

kibaszott jo mikor két fasz kurja a puncim egyszerre!!!4
Hát ilyen nőhöz én is beszállnék ! Nekem csak a műfarok + saját volt ilyen szituban ! Illetve volt próbálkozás házibarátként , csak ott nem jött össze . De tényleg csodás érzés egyszerre !
(Ez egy válasz Zolta74 üzenetére (2018. 12. 14. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nálunk is tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 08. szombat 21:47
Törölt felhasználó (3913162)

kibaszott jo mikor két fasz kurja a puncim egyszerre!!!4
hmmmmm
Ilyen sajnos rég volt nálunk. A normál szendvics, hogy egy a popsiban, egy a punciban, az relatív sűrű. KB havonta két havonta van rá alkalom. Viszont vibrit elég sűrűn használunk egy hogy bent van a farkam a punciban és mellé toljuk. Azt mindketten imádjuk.
Volt már példa rá! Az egy rendkívül fura érzés volt az első alkalommal,ahogy a férj farka is becsúszott az enyém mellé. Ha nem spontán jött volna a dolog, és nem vagyok felizgulva tuti nemet mondok rá. De így utólag belegondolva nagyon jó buli volt.
Feleségem is szereti
Sziasztok. Én is szeretném kipróbálni de ezidáig nem sikerült párt találnom hozzá!
Sziasztok!
Ezt én is egyre izgatóbbnak tartom, de lehetőségem nem volt rá sajnos. Nem könnyű ilyen párt találni aki ezt szeretné megvalósítani. Sőt! Legyünk őszinték! Még egyszerűen párt is nehéz találni, aki nem az ország másik felében élnek, és a szimpátia is megvan kölcsönösen.
Ezt én is egyre izgatóbbnak tartom, de lehetőségem nem volt rá sajnos. Nem könnyű ilyen párt találni aki ezt szeretné megvalósítani. Sőt! Legyünk őszinték! Még egyszerűen párt is nehéz találni, aki nem az ország másik felében élnek, és a szimpátia is megvan kölcsönösen.
paksi pár vagyunk keresünk fiut
Na és ilyen női taggal nem találtok???
(Ez egy válasz virágalex1999 üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi nemrég próbáltuk. Nem működött a dolog. Párom nem élvezte. Ezért az én farkam ment a popóba,barátunké maradt a punciba. Az már működött.
Élvezetes nagyon! föleg ha egyszerre robban a farok a punciban. csak valos partner kell hozzá
Mi hármasban még nem próbáltuk! Egy játékszerrel igen, eleinte kicsit kényelmetlen volt, de aztán.....

sziasztok mi is csak vibrátorral próbáltuk de így is nagyon jó volt hát még két igazi fasz feszülne bent isteni, kicsit fura biztos heterónak !
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 29. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 10:56
Törölt felhasználó (1568852)

Mi hármasban még nem próbáltuk! Egy játékszerrel igen, eleinte kicsit kényelmetlen volt, de aztán.....

Nincs is izgatobb a tobbes gabalyodasnal.

Akkor ideje ossze hozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 29. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 10:56

Törölt felhasználó (1568852)

Egyenlőre ez nem opció! Talán ha hosszú távon lenne egy barátunk, abban megbiznánk, de így egy-egy alkalommal biztosan nem!
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2018. 12. 29. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)