szeretjük

Mi is nagyon szívesen kipróbálnánk már
Szupi
csak kevésszer volt hozzá lehetőségem, de örök élmény
Nem kell hozzá extra-tág punci, mert meglepő módon az átlagos normál punci is simán befogad kettőt, de persze nem ezzel kell kezdődjön az aznapi játszadozás.

Az egyik legjobb dolog. Régebben egy barátunkkal rendszeresen dugtuk egyszerre párom punciját. Annyira szerette, hogy az együtt töltött idő 50%-ában már rendesen követelte, hogy egyszerre ketten legyünk benne. Engem is nagyon izgatott amikor ketten töltöttük be a szűk puncit. Sajnos már régóta nem találtuk meg az igazit aki ebben segíthetne nekünk. Újra gyakorolni érezni szeretnénk. Aztán ha igazán megbízható partnerre akadnánk az egyszerre beleélvezést is nagyon ki szeretnénk próbálni.
Kevés ennyire izgató dolog van a világon. Kár, hogy rég volt részem benne...
Mi is próbáltuk és nagyon jó volt!
Hát igen ez is jó dolog de én jobban szeretem a szendvicset .Nem a pasi zavart mellettem igaz én minden esetben vendég voltam hanem nem ért olyan extra élvezet sőt a hölgynek sem volt extázis.De nem vagyunk egyformák,
Nekem volt szerencsém mind a két lyukban dupla farokkal.Engem mindegyik izgat ,szuper volt,szuper csajok párok.Az a lényeg,hogy a nő élvezze,igaz aki ilyet csinál az élvezi, az biztos és extázisba is esik

Mi szeretjük. Volt egy barátunk akivel egy idő után annyira összhangban voltunk hogy mindhárman egyszerre élveztünk el. A legutóbbi duplafarkas felállásnak csak nézője voltam, drágám egy vastag kifli, és egy 20cm szerszámot szívott magába.
De jó nektek mi nem találunk rá meg felelő partnert , A párom régi vágy nem Buzis egy kicsit mikor két farok egymáshoz dörgölődik ? Mivel én heteró vagyok 100% ban
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2019. 04. 05. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 06:46

Mi szeretjük. Volt egy barátunk akivel egy idő után annyira összhangban voltunk hogy mindhárman egyszerre élveztünk el. A legutóbbi duplafarkas felállásnak csak nézője voltam, drágám egy vastag kifli, és egy 20cm szerszámot szívott magába.
Én is hetero vagyok. Nem éreztem buzisnak, bár elsőre kicsit furcsa volt. Az élvezett, élmény kárpótol ahogy rászorulól drágám puncija a két farokra
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 08:27

De jó nektek mi nem találunk rá meg felelő partnert , A párom régi vágy nem Buzis egy kicsit mikor két farok egymáshoz dörgölődik ? Mivel én heteró vagyok 100% ban

Na ez az te is elsőnek furcsa volt használtatok gumit ??
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2019. 04. 05. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 09:27

Én is hetero vagyok. Nem éreztem buzisnak, bár elsőre kicsit furcsa volt. Az élvezett, élmény kárpótol ahogy rászorulól drágám puncija a két farokra

Én már elég sokszor voltam ilyen szituban
eleve 2,5 éven át házibarát voltam egy párnál, ahol eleinte használtunk gumit, majd azt elhagyva is élveztük
amióta náluk gyerekprojekt folyik, egy év alatt 12-13 párral voltam, amiből 9-ben volt ilyen is.
mind tetszett, meg lehet heteroként is szokni a helyzetet
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül... (Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
eleve 2,5 éven át házibarát voltam egy párnál, ahol eleinte használtunk gumit, majd azt elhagyva is élveztük
amióta náluk gyerekprojekt folyik, egy év alatt 12-13 párral voltam, amiből 9-ben volt ilyen is.
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül... (Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1292612)

Én már elég sokszor voltam ilyen szituban
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül...
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül...
Nah... Az előző hozzászólásomat felülbírálom. Sikerült egy nagyon jó duplapuncit összehozni, kétféle pózban is. Még tanulni kell, de majd alakul

Lehet annak tartják mások . De frenetikus az élmény !
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 08:27

Szívesen csatlakoznek parokhoz..
Dupla anál meg nem volt nekem, de betenném szivesen másodiknak seggbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 19:35
Törölt felhasználó (2809312)

Nekem volt szerencsém mind a két lyukban dupla farokkal.Engem mindegyik izgat ,szuper volt,szuper csajok párok.Az a lényeg,hogy a nő élvezze,igaz aki ilyet csinál az élvezi, az biztos és extázisba is esik

Steretjük de sajna nehéz partner talální