Fantasztikusan hangzik!

Ez ám a jó sex,ketten egy lyukban
Én a feleségem nővérének a férjének akarom épp most pénteken megmutatni a feleségem képei!
kíváncsi leszek mi lesz a reakciója
én örülnék ha rá gerjedne akkor kipróbálnánk a ketten egy punciba felállást
kíváncsi leszek mi lesz a reakciója
én örülnék ha rá gerjedne akkor kipróbálnánk a ketten egy punciba felállást
Csatlakoznék az előttem szólóhoz....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 06. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 06. szombat 08:06
Törölt felhasználó (1292612)

Úgy nem egyszerű, ha nem írtok vissza privát levelekre...
Úgy nem egyszerű, ha nem írtok vissza privát levelekre...
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2019. 04. 06. szombat 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Steretjük de sajna nehéz partner talální
Dupla anál meg nem volt nekem, de betenném szivesen másodiknak seggbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 19:35
Törölt felhasználó (2809312)

Nekem volt szerencsém mind a két lyukban dupla farokkal.Engem mindegyik izgat ,szuper volt,szuper csajok párok.Az a lényeg,hogy a nő élvezze,igaz aki ilyet csinál az élvezi, az biztos és extázisba is esik

Szívesen csatlakoznek parokhoz..
Lehet annak tartják mások . De frenetikus az élmény !
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 08:27

De jó nektek mi nem találunk rá meg felelő partnert , A párom régi vágy nem Buzis egy kicsit mikor két farok egymáshoz dörgölődik ? Mivel én heteró vagyok 100% ban

Nah... Az előző hozzászólásomat felülbírálom. Sikerült egy nagyon jó duplapuncit összehozni, kétféle pózban is. Még tanulni kell, de majd alakul

Törölt felhasználó (1292612)

Én már elég sokszor voltam ilyen szituban
eleve 2,5 éven át házibarát voltam egy párnál, ahol eleinte használtunk gumit, majd azt elhagyva is élveztük
amióta náluk gyerekprojekt folyik, egy év alatt 12-13 párral voltam, amiből 9-ben volt ilyen is.
mind tetszett, meg lehet heteroként is szokni a helyzetet
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül...
eleve 2,5 éven át házibarát voltam egy párnál, ahol eleinte használtunk gumit, majd azt elhagyva is élveztük
amióta náluk gyerekprojekt folyik, egy év alatt 12-13 párral voltam, amiből 9-ben volt ilyen is.
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül...
Én már elég sokszor voltam ilyen szituban
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül... (Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ha a hölgy élvezi, egy-két mozdulat alatt el is felejti az agyad tudatalattija, hogy ketten vagytok, nem egyedül... (Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez az te is elsőnek furcsa volt használtatok gumit ??
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2019. 04. 05. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 09:27

Én is hetero vagyok. Nem éreztem buzisnak, bár elsőre kicsit furcsa volt. Az élvezett, élmény kárpótol ahogy rászorulól drágám puncija a két farokra

Én is hetero vagyok. Nem éreztem buzisnak, bár elsőre kicsit furcsa volt. Az élvezett, élmény kárpótol ahogy rászorulól drágám puncija a két farokra
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 08:27

De jó nektek mi nem találunk rá meg felelő partnert , A párom régi vágy nem Buzis egy kicsit mikor két farok egymáshoz dörgölődik ? Mivel én heteró vagyok 100% ban

(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2019. 04. 05. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 06:46

Mi szeretjük. Volt egy barátunk akivel egy idő után annyira összhangban voltunk hogy mindhárman egyszerre élveztünk el. A legutóbbi duplafarkas felállásnak csak nézője voltam, drágám egy vastag kifli, és egy 20cm szerszámot szívott magába.
Mi szeretjük. Volt egy barátunk akivel egy idő után annyira összhangban voltunk hogy mindhárman egyszerre élveztünk el. A legutóbbi duplafarkas felállásnak csak nézője voltam, drágám egy vastag kifli, és egy 20cm szerszámot szívott magába.
Nekem volt szerencsém mind a két lyukban dupla farokkal.Engem mindegyik izgat ,szuper volt,szuper csajok párok.Az a lényeg,hogy a nő élvezze,igaz aki ilyet csinál az élvezi, az biztos és extázisba is esik

Hát igen ez is jó dolog de én jobban szeretem a szendvicset .Nem a pasi zavart mellettem igaz én minden esetben vendég voltam hanem nem ért olyan extra élvezet sőt a hölgynek sem volt extázis.De nem vagyunk egyformák,
Mi is próbáltuk és nagyon jó volt!