De jó nektek mi nem találunk rá meg felelő partnert , A párom régi vágy nem Buzis egy kicsit mikor két farok egymáshoz dörgölődik ? Mivel én heteró vagyok 100% ban
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2019. 04. 05. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 06:46

Mi szeretjük. Volt egy barátunk akivel egy idő után annyira összhangban voltunk hogy mindhárman egyszerre élveztünk el. A legutóbbi duplafarkas felállásnak csak nézője voltam, drágám egy vastag kifli, és egy 20cm szerszámot szívott magába.
Mi szeretjük. Volt egy barátunk akivel egy idő után annyira összhangban voltunk hogy mindhárman egyszerre élveztünk el. A legutóbbi duplafarkas felállásnak csak nézője voltam, drágám egy vastag kifli, és egy 20cm szerszámot szívott magába.
Nekem volt szerencsém mind a két lyukban dupla farokkal.Engem mindegyik izgat ,szuper volt,szuper csajok párok.Az a lényeg,hogy a nő élvezze,igaz aki ilyet csinál az élvezi, az biztos és extázisba is esik

Hát igen ez is jó dolog de én jobban szeretem a szendvicset .Nem a pasi zavart mellettem igaz én minden esetben vendég voltam hanem nem ért olyan extra élvezet sőt a hölgynek sem volt extázis.De nem vagyunk egyformák,
Mi is próbáltuk és nagyon jó volt!
Kevés ennyire izgató dolog van a világon. Kár, hogy rég volt részem benne...
Az egyik legjobb dolog. Régebben egy barátunkkal rendszeresen dugtuk egyszerre párom punciját. Annyira szerette, hogy az együtt töltött idő 50%-ában már rendesen követelte, hogy egyszerre ketten legyünk benne. Engem is nagyon izgatott amikor ketten töltöttük be a szűk puncit. Sajnos már régóta nem találtuk meg az igazit aki ebben segíthetne nekünk. Újra gyakorolni érezni szeretnénk. Aztán ha igazán megbízható partnerre akadnánk az egyszerre beleélvezést is nagyon ki szeretnénk próbálni.
csak kevésszer volt hozzá lehetőségem, de örök élmény
Nem kell hozzá extra-tág punci, mert meglepő módon az átlagos normál punci is simán befogad kettőt, de persze nem ezzel kell kezdődjön az aznapi játszadozás.

Szupi
Mi is nagyon szívesen kipróbálnánk már
szeretjük

.
Halihó!
Már kipróbáltuk. Felejthető élmény volt
De a látvány az fantasztikus
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2019. 03. 19. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Már kipróbáltuk. Felejthető élmény volt

Király!!!!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 06:38

Imádom mikor ketten dugjuk a Párom puncijat egyszerre... Az az érzés ahogy a lucskos puncijaban egy másik makk masszírozza a makkomat.... Közben a Párom olyan hangosan sikít, hogy volt már hogy atkopogott a szomszéd
Dupla punci=Dupla gyönyör

Imádom mikor ketten dugjuk a Párom puncijat egyszerre... Az az érzés ahogy a lucskos puncijaban egy másik makk masszírozza a makkomat.... Közben a Párom olyan hangosan sikít, hogy volt már hogy atkopogott a szomszéd
Ez így van és aki fiatal tiltva lesz
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 03. 18. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem. Legközelebb megoldjuk.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 13:05
Törölt felhasználó (86984)

Mi is várnánk a jelentkezőket, de nem akad, mert mindenki az asszony mellett csinálja.
A te párod igen vonzó,kipróbálnám..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 13:05

Törölt felhasználó (86984)

Mi is várnánk a jelentkezőket, de nem akad, mert mindenki az asszony mellett csinálja.
Szívesen csatlakoznék párhoz méretem 18/7
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 15. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 15. péntek 18:56
Törölt felhasználó (3856862)

Én örömmel csatlakoznék