Műfasz plusz az én farkam már volt a csajomban. Izgatna, ha 2igazi fasszal basznánk őt. Egyszer voltunk egy nagyfaszú sráccal hármasban, viccesen meg is jegyezte a barátnőm a kettőt az egyben.....utána jöttem rá, hogy nagyon szerette volna.
Belül brutálisra tud tágulni, a bejárat lehet az elején kissé szűkös....kb 1 percig
Belül brutálisra tud tágulni, a bejárat lehet az elején kissé szűkös....kb 1 percig

Következő alkalommal az orgazmusa után próbalom meg. Olyankor befogadóbb a puncija. Talán utánna egy farkat kíván a vibri helyett
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 09:09
Törölt felhasználó (750607)

Erre rá kell hangolódni! Én is azt hittem nem sikerül,de már gyakoroljuk rendszeresen. Most már Ő kéri!
Nagyon izgalmas mikor ketten feszitjuk a Párom puncikajat. Olyankor igen nagyot tud elvezni
Nálunk simán befér.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 07:32

Törölt felhasználó (3918502)

Nállunk szex közben mondta párom hogy tegyem be a farkam mellé a vibrátort. De sajnos nem ment be, túl szűk hozzá.
Erre rá kell hangolódni! Én is azt hittem nem sikerül,de már gyakoroljuk rendszeresen. Most már Ő kéri!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 30. csütörtök 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 30. csütörtök 07:32
Törölt felhasználó (3918502)

Nállunk szex közben mondta párom hogy tegyem be a farkam mellé a vibrátort. De sajnos nem ment be, túl szűk hozzá.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem próbáltam még élesben, de nagyon szeretném!
Nálunk egy műpénisz meg a farkam szokott a feleségem puncijába menni és mindkettőnknek nagyo szuper érzés. Alapból nem tág a puncija, nem is gondoltuk, hogy esetleg lehetséges, de kipróbáltuk és szuper döntés volt

Szépen óvatosan, be lopakodni. (Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2019. 04. 26. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
... deee, férnének, higgy nekem(ünk)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 25. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 25. csütörtök 12:24

Törölt felhasználó (4068992)

Bár izgi belegondolni de...Belém egyszerre....Ráadásul ugyanolda:P tuti nem férnének... xd
)

Sziasztok!
Már volt benne részem isteni mikor a punciba 2 farok van,bár nehéz normális párt találni hozzá.
Már volt benne részem isteni mikor a punciba 2 farok van,bár nehéz normális párt találni hozzá.
Nagyon jó csak megfelelő partnerbe van hiány
Minden lehetséges. Kellő odafigyelés, finom érzékiség és megy az magától.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 25. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár izgi belegondolni de...Belém egyszerre....Ráadásul ugyanolda:P tuti nem férnének... xd
)

Soha ne mondd, hogy soha
Van egy sportos, normális haverom, ha szeretnéd kipróbálni

Van egy sportos, normális haverom, ha szeretnéd kipróbálni

)

Proba cseresznye...

)

)

Nem semmi!!
Királyul hangzik!!!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 04. 23. kedd 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 23. kedd 06:46
Királyul hangzik!!!

Imádom mikor egyszerre ketten vagyunk a Párom puncijaban... Ő is nagyon élvezi ha két farok van puncikajaban. A farkamnak meg annyira finom érzés ahogy a lucskos pinában egy óriási farok hozzadorgolozik az én farkamhoz. Imádom mikor a hatalmas makkja masszírozza az én farkamat. A Párom meg igényli is a két farkat egyszerre, mert elég tág a puncija. Ha épp nem tud jönni a család barátunk, akkor egy jó nagy vibrit tolok be a farkammal együtt
Imádom mikor egyszerre ketten vagyunk a Párom puncijaban... Ő is nagyon élvezi ha két farok van puncikajaban. A farkamnak meg annyira finom érzés ahogy a lucskos pinában egy óriási farok hozzadorgolozik az én farkamhoz. Imádom mikor a hatalmas makkja masszírozza az én farkamat. A Párom meg igényli is a két farkat egyszerre, mert elég tág a puncija. Ha épp nem tud jönni a család barátunk, akkor egy jó nagy vibrit tolok be a farkammal együtt