Egy kellemes párral, szerintem nagyon nagy élmény, mindenkinek!
Nagyon bejött

Én is szívesen be szállok
(Ez egy válasz indi11 üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is szeretjük mindketten nagyon jó kitaró és jó méret kell amitkönyü találni
Van pumpäm es jo farkam is
(Ez egy válasz Ganganett üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 11:23

Imádom. Egy jó alapos ujjazásos nyalás vagy punci pumpás tágítás után hatalmas tudok élvezni ha kettő van a puncimban. Tükörben nézni is imádom ahogy járnak bennem a szerszámok.
Szeretnem kiprobalni..... biztos eszéletlen élvezet lehet!
Hát, ez most nagyon jól tudna esni...s a végén telelőni...
Videót!!
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2019. 07. 16. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 16. kedd 09:06

Mi ezt még nem próbáltuk, de már beszéltünk róla.
Most, hogy a párom már engedi a barátunkat a puncijába élvezni, nagyon izgatna minket ha ketten egyszerre spriccelnénk tele a hüvelyét.
Nagyon izgat ahogy elképzelem, hogy érzem ahogy lüktet benne a másik pasi farka.
Talán hétvégén megpróbáljuk.
Most, hogy a párom már engedi a barátunkat a puncijába élvezni, nagyon izgatna minket ha ketten egyszerre spriccelnénk tele a hüvelyét.
Nagyon izgat ahogy elképzelem, hogy érzem ahogy lüktet benne a másik pasi farka.

Mi ezt még nem próbáltuk, de már beszéltünk róla.

Nálunk nagyon bejött. De még soha nem élveztem el benne egyszerre egy másikkal. Ezt lenne jó kipróbálni. Párom imádja ha kettő egyszerre van benne.
Hármasba szerintem nincs is annál jobb dolog!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2019. 07. 09. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretjük mi is.....
Nincs jobb a dagi csajoknál, főleg hármasban egy biszex pasival!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 12:49
Törölt felhasználó (3959702)

Ehez keresünk pasit dagi nejemnek
Imádnivaló dögös csaj vagy mennèk a lyukadra fèrfi társaimmal együtt
(Ez egy válasz Ganganett üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom. Egy jó alapos ujjazásos nyalás vagy punci pumpás tágítás után hatalmas tudok élvezni ha kettő van a puncimban. Tükörben nézni is imádom ahogy járnak bennem a szerszámok.
Szívesen lennék az egyik, aki boldoggá tesz!

Próbáljatok keresi valakit, aki már csinálta. Én párom is félt ettől, amit írtok, de azóta sokkal inkább elfogadja magát, felszabadult és persze élvezi a dupla puncit.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 12:51

Mi is pont így vagyunk mint ti szeretné nagyon de nincs elég önbizalma , Meg utána én mit gondolnák róra hogy milyen nagy ribanc ! Lazán be menne neki 2 tő egyszerre úgy ki tágul a gondolatótól is vibrátorral többször csináltuk de az nem igazi farok !
Mi is pont így vagyunk mint ti szeretné nagyon de nincs elég önbizalma , Meg utána én mit gondolnák róra hogy milyen nagy ribanc ! Lazán be menne neki 2 tő egyszerre úgy ki tágul a gondolatótól is vibrátorral többször csináltuk de az nem igazi farok !
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 30. vasárnap 17:26

Párom semmi másra nem indul úgy be, mint amikor olyan videót néz amelyben két pasi egyszerre kefél egy nőt hogy annak a pinájában vannak. Csupa lucsok lesz attól ahogy a farkak összeérnek és nedvesen dörzsölődnek egymáshoz. Olyankor szinte önkívületbe jön és imádja ha jól megdugom. Sajnos gyakorlatban még nem sikerült megvalósítanom, mert még nem meri bevállalni a duplát.
Párom semmi másra nem indul úgy be, mint amikor olyan videót néz amelyben két pasi egyszerre kefél egy nőt hogy annak a pinájában vannak. Csupa lucsok lesz attól ahogy a farkak összeérnek és nedvesen dörzsölődnek egymáshoz. Olyankor szinte önkívületbe jön és imádja ha jól megdugom. Sajnos gyakorlatban még nem sikerült megvalósítanom, mert még nem meri bevállalni a duplát.
Az eggyik legjobb dolog és utánna kinyalni....