Ez így igaz . Már eleve a többesben nem kevés logisztika van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 27. szombat 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 07:22
Törölt felhasználó (4708629)

Valóban nagyon jó tud lenni, de azért nyilván a valóság más mint amit itt sokan írnak.
Az a tapasztalatom, hogy azért maga a logisztikája ennek nem egyszerű, megtalálni a tökéletes szöget.
Illetve annak a pasinak aki alul van szerintem sokkal kellemesebb az élmény.
A női oldalról nem tudok nyilatkozni
Az a tapasztalatom, hogy azért maga a logisztikája ennek nem egyszerű, megtalálni a tökéletes szöget.

Minden alkalommal amikor csak kehet! Imádjuk!
A legjobb!!!!!
Valóban nagyon jó tud lenni, de azért nyilván a valóság más mint amit itt sokan írnak.

Fenomenális a dupla a punciba .Nagyon régen kipróbáltuk , azóta igényli a nejem. Végig remeg és nagyon be tud vadulni tőle. Imádjuk.
Egyszer már sikerült egy ilyet összehozni de szeretném még még
Kétségkívül nagy élmény ! Aki egyszer kipróbálta az mindig vágyni fog rá ! Ugyanez análban is fenomenális ! De az egy ide, egy oda sem utolsó !
Jó érzés, volt már benne részem.....a legjobb a behatoláskor, mikor a hölgy élvezni kezdi nagyon

Volt bent részünk jó volt
Nekünk 2 évig volt egy házi barátunk, volt ilyenbe részünk sokszor. Sajnos nem találunk ilyenre megfelelő partnert. Iszonyatosan jó érzés, semmihez sem hasonlítható.
Ezt szeretném én is kipróbálni. Bakancs lista egyik pontja
Ez azért nem igaz. Erre lehet találni, sőt...
Mi minden alkalommal élünk ezzel a felállással. Volt szerencsénk úgy is, hogy én csak néző voltm, amikor a feleségem puncijában két farok mozgott (vagy az egyik a popsijában, a másik a punciban) (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 05. 16. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 13:17
Mi minden alkalommal élünk ezzel a felállással. Volt szerencsénk úgy is, hogy én csak néző voltm, amikor a feleségem puncijában két farok mozgott (vagy az egyik a popsijában, a másik a punciban) (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 05. 16. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt az élményt már mi is szeretnénk átélni ,de egyenlőre úgy néz ki lehetetlen partnert találni hozzá...
Ezt az élményt már mi is szeretnénk átélni ,de egyenlőre úgy néz ki lehetetlen partnert találni hozzá...
Így igaz. Mi is nagyon szeretjük és élvezzük.Csodálatos élmény.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2023. 03. 07. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 21:29

A legjobb !Imádja amikor két fasszal dugjuk ,főleg ha mind a ketten külön mozgunk a szétfeszitett pinájában,megveszik érte.
De nekünk pasiknak is fenomenális.
Igen így igaz amit a hozzászólásod első felében leírsz!
Át kell élni ,szinte nincsenek rá szavak milyen érzés látni ahogy más farkát, farkától évez a párod!
A második felére, nálunk még nem jött össze, a dupla fasz a punciba.De rajta vagyok, meg a sógorral is dumáltunk róla.
Szerencsére nálunk a nejem ha élvez kitágul annyira,hogy óvatosan kettőnk 15/5 17/4 farka be csusszanna neki.
De még nem hoztuk össze.Igaz 3 alkalommal voltunk 3 asba! (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 11:35
Át kell élni ,szinte nincsenek rá szavak milyen érzés látni ahogy más farkát, farkától évez a párod!
A második felére, nálunk még nem jött össze, a dupla fasz a punciba.De rajta vagyok, meg a sógorral is dumáltunk róla.
Szerencsére nálunk a nejem ha élvez kitágul annyira,hogy óvatosan kettőnk 15/5 17/4 farka be csusszanna neki.
De még nem hoztuk össze.Igaz 3 alkalommal voltunk 3 asba! (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Férfi szemszögből nézve csodálatos. Amikor kicsit külső szemmel látod a párodat ahogy nagyokat nyög, vagy simán tövig bekapja a másik pasi farkát. Igazából elmondani nem lehet olyan jól. Átkell élni legalább 2-3szor. Nálunk egy közös barát volt a beszálló és 5 alkalommal csináltuk. Csodálatos volt. Sajnos a közös barátunk már nem akarja mert kapcsolatba lett.
Próbáltuk már. Isteni érzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 07. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 15:48
Törölt felhasználó (4653503)

Én azt próbálnám ki hogy seggbe rakom a baratnőm és közbe valaki a punciját basssza.De sajnos sok neki még az ujjam amikor a seggébe vagyok, szóval majd nekem kell csatlakozni másokhoz hogy elérjem a vágyam
Mi is megtalálhatnánk már azt a barátot !
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2023. 03. 07. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 21:29

A legjobb !Imádja amikor két fasszal dugjuk ,főleg ha mind a ketten külön mozgunk a szétfeszitett pinájában,megveszik érte.
Én azt próbálnám ki hogy seggbe rakom a baratnőm és közbe valaki a punciját basssza.De sajnos sok neki még az ujjam amikor a seggébe vagyok, szóval majd nekem kell csatlakozni másokhoz hogy elérjem a vágyam
Izgalmas lehetne. De csak a párommal csinálom hármasban, az ő örömére. Egyébként szimpatikusnak tűnsz/tűntök.