én meg dugnám a hölgyet
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 19:04

mi is szeretjük folyamatosan keresünk 40 es pasit hellyel de hiába
Nagyon szívesen kipróbálnám én is csak még nem találtam meg a párt aki vevő lenne a dologra!!
Ami szép, az szép!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 18:20
Törölt felhasználó (1110782)

Mi is imádjuk! Egyik kedven pózunk! Nálunk így zajlik ez!

Ne lennétek olyan messze...
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 19:04

Finom is az.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 31. vasárnap 18:20

mi is néha csinálunk ilyet 4esben a fiuk szeretik, de nekünk ugy nehéz mozogni
sok a rizsa
Sziasztok!
Engem kifejezetten érdekelne ez téma. Beszélgetnék olyanokkal, akiknek volt ilyenben részük vagy szeretnék, hogy legyen.
Engem kifejezetten érdekelne ez téma. Beszélgetnék olyanokkal, akiknek volt ilyenben részük vagy szeretnék, hogy legyen.
holgypartnerunk,szerintem,jobban elvezte a punci +popsi szendvicset,mint a dupla puncit,mivel mi fiuk tul vastagok lettunk ketten,hogy az kelloen kitaguljon akarta a holgy igy 'eroltettuk'de nekem jobb a hagyomanyos szendvics szex(anal+punci)....(szereny velemenyem volt!)
tegnap volt egy fergeteges elmenyem ,isteni erzes,de elhiszem mostmar hogy a holgyeknek nem minegyike szereti........megertemoket is!!!
mi is szeretjük csak kevés a megfelelő partner

Multhetenn. volt benn reszunk .ha van jelenkezo akkor mais lehetne ?!
2 kemény hímvessző egymáshoz feszülve cuppog a szűk forró nedves punciban, egymáson csúszkálva juttatják a nőt az orgazmusok orgazmusaihoz. ha szex, ha hármas, ha élvezet, akkor ez a csúcsok csúcsa!!!
Szerdán találkozom egy párral, ahol elvileg lesz duplapuncizás is. Már alig várom
Ha összejön, mindenképp megírom itt!

Sziasztok.
Semmi gond! Nagyon sok kellemes élményt kívánok nektek akkor, ha szabad hozzá! (Ez egy válasz Tuti parti üzenetére (2016. 01. 16. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi gond! Nagyon sok kellemes élményt kívánok nektek akkor, ha szabad hozzá! (Ez egy válasz Tuti parti üzenetére (2016. 01. 16. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm, de jól is esne ez most...