Vannak errefele Rocker csajok, pasik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Rocker klub
Gyere, ülj be mellém egy sörre

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#565   2009. 04. 27. hétfő 19:03
BigJoe23 BigJoe23
Űrjó képek, remélem lessznek még ilyenek nyes
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 27. hétfő 09:42
Köszi Joe! linkelni nem linkelem ide, akit érdekel megtalálja jópár sorozatunkat ha ránk keres itt. Ajánlom figyelmetekbe a "Metál az ész!" munkacím alatt futót! vigyor1
#564   2009. 04. 27. hétfő 09:42
tala69 tala69
Köszi Joe! linkelni nem linkelem ide, akit érdekel megtalálja jópár sorozatunkat ha ránk keres itt. Ajánlom figyelmetekbe a "Metál az ész!" munkacím alatt futót! vigyor1
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 04. 25. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 19:16
Linkeld be ide a képeit, aki itt fikázza, kimoderáltatjuk smile
#563   2009. 04. 25. szombat 19:16
BigJoe23 BigJoe23
Linkeld be ide a képeit, aki itt fikázza, kimoderáltatjuk smile
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 08. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 08. vasárnap 21:20
Mi itt vagyunk, és mindketten rockerek smile A párom bakancsos képeit páldául (ami fantasztikusan szexi egy fekete babydollal) nagyon sokan lefikázták, de hát ez van. a "népnek" a kikent-kifent szilikonpicsák kellenek, mit lehet tenni?
#562   2009. 03. 24. kedd 15:16
bucisajt bucisajt
hát ez e téma nagyon lefagyott :( am az én asszonkám is rockeros, meg én is... nyes
#561   2009. 03. 08. vasárnap 21:20
tala69 tala69 VIP
Mi itt vagyunk, és mindketten rockerek smile A párom bakancsos képeit páldául (ami fantasztikusan szexi egy fekete babydollal) nagyon sokan lefikázták, de hát ez van. a "népnek" a kikent-kifent szilikonpicsák kellenek, mit lehet tenni?
#560   2009. 03. 03. kedd 23:42
flash_ flash_
Én nőből vagyok és a köznép szerint rocker is smile hát nemtudom, kedvencem a death metál, de meghallgatom én örömmel a progresszív goát is és kifejezetten bejön Pink néhány száma. Általában senki nem mondaná meg rólam a kinézetem alapján mit hallgatok, de alkalomhoz illően fel tudok öltözni goth-osan is, motorosan is, "szakadt rocker"esen is..utóbbira nemigen volt példa mostanság smile
Valóban nem kellene általalánosítani abból a pár igénytelen emberféléből akiket látni csoportosan fűben fetrengeni zsíros hajjal koszos izzadt ruhában, cigit tarhálva a járókelőktől. És az sem igaz hogy csúnyák a "rockerlányok". Sok szép van köztük csak nem öltözködnek úgy, hogy kiemeljék vele. Szar esetben akinek szép arca van még el is csúnyítja egy kis halálsminkkel meg szembelógó fekete hajjal. Aki meg alapból csúnya az nem segít magán a rockerséggel. A nőiesebb csajok közt is sok csúnya van csak ők kísérleteznek feldobni sminkkel és rajtuk tökéletesen nevetségesen álló, ámde másokon menő ruhákkal. És a legrosszabb hogy nemcsak ők tartják szépnek magukat hanem sokan mások is. De legalább zsák a foltját találja meg..általában.
Na hát mind1 ízlések és pofonok. Minden stílusban meg lehet találni azt az öltözéket ami tükrözi egyben a stílust is de mellette vmilyen szinten nőies...mint ahogy szerintem egy acélbetétes is lehet az egy rövid szoknyával és kis felsővel.

Na álmodjatok DaniFilthhel nyes
#559   2008. 12. 20. szombat 12:42
BigJoe23 BigJoe23
Ha maradtak itt még Rocker csajok, örülnék, ha feldobnák a topicot smile
#558   2008. 06. 24. kedd 22:54
walaki33 walaki33
hol van már az a régi szép idő,mikor 1 lord koncert alatt 3 szép lánnyal smaciztam, és jó volt mindahányunknak! erre itt a jmb!ébredj miskolc!
#557   2008. 06. 24. kedd 10:23
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Akár hiszed, akár nem, ismertemvegy rocker csajt,akinek olyan kisugárzása volt, hogy bármit elért bármelyik srácnál, amit akart.(nálam is) Pedig nem volt egy szépség....
(Ez egy válasz didus8 üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 18:54
Hmm.. szerintem meg a kisugárzás nem elég. Szerintem kedves hazugság az hogy nem a külsőt nézi valaki. A kisugárzás az én szememben nem elég. Kinek hogy...

"kriptaszökevény vámpírnak látszó lányok" - emost mondtam. Örülök ha tetszenek.
#556   2008. 04. 16. szerda 19:38
MrEnigma MrEnigma
A goth, meg emo nem ugyanaz, így fura volt hoyg párhuzamot vontál a kettő közt.
Bár ha jobban meggondolom nekem nem csak a goth babák tetszenek, hanem az emo-s csajszik. Nem, nem a mentalitásuk, attól falnak megyek. Csak a külsejük. egyik másik olyan mintha most léptek volna le egy japó anime filmből. smile De ez már az én japánba való belebuzulásom, és már messze nem rocker csajok.
(Ez egy válasz didus8 üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 18:54
Hmm.. szerintem meg a kisugárzás nem elég. Szerintem kedves hazugság az hogy nem a külsőt nézi valaki. A kisugárzás az én szememben nem elég. Kinek hogy...

#555   2008. 04. 15. kedd 18:54
didus8 didus8

#554   2008. 04. 13. vasárnap 23:25
MrEnigma MrEnigma
Ezesetben ajánlom figyelmedbe a FeZen fesztivált - korábbi nevén Fehérvári Zeneinapok.
Lesz itt Europe (It's the final countdown!), meg Alice Cooper, meg még Slayer is (az én örömömre). smile
Aki tud jöjjön.
És főleg te Zelli, természeresen ruhátlanul. Majd palástollak és örizem szemérmed. nyes

A reményteljes utánpótlás
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 13:26
Igen Drága Joe!

Nálam ez életérzés marad örökké, és ruhában (tökmindegy milyen), ruhátlanul megyek a következő koncertre! wink eljen
#553   2008. 04. 13. vasárnap 23:19
MrEnigma MrEnigma
Most a lelkembe gázoltál. Azok a kriptaszökevény vámpírnak látszó lányok nekem igenis tetszenek. Ízlés dolga és nekem ilyen kitekert ízlésem van. nyes
(Ez egy válasz didus8 üzenetére (2008. 04. 12. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 17:27
Sziasztok Srácok!VOlt alkalmam végig olvasni mit írtok a rokkerlánykákról és elég elgondolkodtató véleménykre bukkantam smile
Tényleg nem valami csábító ha egy lányon bakancs van, de nagyon jó érzés tud az lenne néha( ha anyám megengedné hogy felvegyek egy olyat még élvezni is tudnám), bár én tornacipőben nyomulok.
Én személy szerint nem szeretem azokat a goth csajokat, mert inkákbb emlékeztetnek egy kriptaszökevény emosra mint egy rokkerre.... smile
#552   2008. 04. 13. vasárnap 13:26
zelli zelli
Igen Drága Joe!

Nálam ez életérzés marad örökké, és ruhában (tökmindegy milyen), ruhátlanul megyek a következő koncertre! wink eljen
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 13:05
Kedves Didus: Számomra ami egy lányon csábító, az a kisugárzása, a ruházata mellékes
#551   2008. 04. 13. vasárnap 13:05
BigJoe23 BigJoe23
Kedves Didus: Számomra ami egy lányon csábító, az a kisugárzása, a ruházata mellékes
(Ez egy válasz didus8 üzenetére (2008. 04. 12. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 17:27
Sziasztok Srácok!VOlt alkalmam végig olvasni mit írtok a rokkerlánykákról és elég elgondolkodtató véleménykre bukkantam smile
Tényleg nem valami csábító ha egy lányon bakancs van, de nagyon jó érzés tud az lenne néha( ha anyám megengedné hogy felvegyek egy olyat még élvezni is tudnám), bár én tornacipőben nyomulok.
Én személy szerint nem szeretem azokat a goth csajokat, mert inkákbb emlékeztetnek egy kriptaszökevény emosra mint egy rokkerre.... smile
#550   2008. 04. 12. szombat 17:27
didus8 didus8
#549   2008. 01. 09. szerda 09:26
MrEnigma MrEnigma
Big és indian Joe-k.
Gitár:
Én is későn álltam neki, sőt egy haver ismerőse huszon párévesen kezdett gitározni tanulni (előtte ráadásul vér disco-s muki volt), most 30-hoz közeledve 6-7 év gitározás után már 2 éve van egy rockegyüttese, és ha nem is országos szupersztárok, de már játszottak pár példakép előtt (Vikidál, Deák Bill, Bikini...), ami megint nem mindegy.
Nem lehet elég későn kezdeni... wink
#548   2008. 01. 08. kedd 12:53
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Előre is üdvözlöm smile
(Ez egy válasz indian_joe üzenetére (2008. 01. 08. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 12:43
Igen. Egyetértek.
Egy tündéri rocker banya ismerősöm olvasgatja az oldalt. Megdumálom, hogy szólogasson hozzá. smile Legaláb lesz itt egy rocker csaj is.
#547   2008. 01. 08. kedd 12:43
indian_joe indian_joe
Igen. Egyetértek.
Egy tündéri rocker banya ismerősöm olvasgatja az oldalt. Megdumálom, hogy szólogasson hozzá. smile Legaláb lesz itt egy rocker csaj is.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 11:10
de ne offoljuk a topicot, maradjunk meg a Rocker csajok témánál!
#546   2008. 01. 08. kedd 11:10
BigJoe23 BigJoe23 VIP
de ne offoljuk a topicot, maradjunk meg a Rocker csajok témánál!
(Ez egy válasz indian_joe üzenetére (2008. 01. 08. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 09:59
Hát bár az én családom lett volna zeneszeretőbb. Talán jobb gitáros is lehetnék.

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: BigJoe23 BigJoe23
Nyitás ideje: 2006. 08. 16. szerda
Üzenetek: 865db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 14. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!