Na rajta pédául nincs bakancs...se
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 24. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 24. szerda 17:33

Törölt felhasználó (3482)

Ooooooh Neeeeee! Kár volt ez a kép ide, most meg aztán szerelmes lettem
off
Egyébként ja, sajnos a régi csavaros, fabetétes Getta már megszünt létezni sajna... Én évek óta őrizgetek egy eredetit (sajna csak félcipő) , már vagy 2-3 éve nem volt a lábamon, de nincs szívem kidobni :S
on

off
Egyébként ja, sajnos a régi csavaros, fabetétes Getta már megszünt létezni sajna... Én évek óta őrizgetek egy eredetit (sajna csak félcipő) , már vagy 2-3 éve nem volt a lábamon, de nincs szívem kidobni :S
on
Ooooooh Neeeeee! Kár volt ez a kép ide, most meg aztán szerelmes lettem
off
on

off
on

Akkor mindent bele!
de amennyiben helyszintipp kell szólj bátran!
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 05. 22. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 22. péntek 07:45

Köszi az ötleteket, megpróbálunk eleget tenni nekik
Bár úgy tudjuk a Getta-t már nem is gyártják... de azért van a repertoárban több dögös rocker cucc is

Köszi az ötleteket, megpróbálunk eleget tenni nekik
Bár úgy tudjuk a Getta-t már nem is gyártják... de azért van a repertoárban több dögös rocker cucc is

Én egy Westerncsizmára szavaznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 17. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 17. vasárnap 07:46

Törölt felhasználó (3482)

Grat a képekhez!!!!
De azért egy kicsit kritizálok is: kedvesed azért jobban mutatna egy 20 soros fényes-fekete Getta-ban
(bocs)

Grat a képekhez!!!!
De azért egy kicsit kritizálok is: kedvesed azért jobban mutatna egy 20 soros fényes-fekete Getta-ban
(bocs)
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 29. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 29. szerda 22:50

Tervezünk még egy párat, ne aggódj
Lehet, hogy egy kissé jobban ráállunk a rockeres témára...

Helyes, ha valami segítséget tudok adni, bátran szólj!
Pl: díszletnek elektromos gitár
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 29. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 29. szerda 22:50

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Űrjó képek, remélem lessznek még ilyenek
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 04. 27. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 27. hétfő 09:42

Köszi Joe! linkelni nem linkelem ide, akit érdekel megtalálja jópár sorozatunkat ha ránk keres itt. Ajánlom figyelmetekbe a "Metál az ész!" munkacím alatt futót!

Köszi Joe! linkelni nem linkelem ide, akit érdekel megtalálja jópár sorozatunkat ha ránk keres itt. Ajánlom figyelmetekbe a "Metál az ész!" munkacím alatt futót!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2009. 04. 25. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Linkeld be ide a képeit, aki itt fikázza, kimoderáltatjuk
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2009. 03. 08. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 08. vasárnap 21:20

Mi itt vagyunk, és mindketten rockerek
A párom bakancsos képeit páldául (ami fantasztikusan szexi egy fekete babydollal) nagyon sokan lefikázták, de hát ez van. a "népnek" a kikent-kifent szilikonpicsák kellenek, mit lehet tenni?

hát ez e téma nagyon lefagyott :( am az én asszonkám is rockeros, meg én is...

Mi itt vagyunk, és mindketten rockerek
A párom bakancsos képeit páldául (ami fantasztikusan szexi egy fekete babydollal) nagyon sokan lefikázták, de hát ez van. a "népnek" a kikent-kifent szilikonpicsák kellenek, mit lehet tenni?

Én nőből vagyok és a köznép szerint rocker is
hát nemtudom, kedvencem a death metál, de meghallgatom én örömmel a progresszív goát is és kifejezetten bejön Pink néhány száma. Általában senki nem mondaná meg rólam a kinézetem alapján mit hallgatok, de alkalomhoz illően fel tudok öltözni goth-osan is, motorosan is, "szakadt rocker"esen is..utóbbira nemigen volt példa mostanság
Valóban nem kellene általalánosítani abból a pár igénytelen emberféléből akiket látni csoportosan fűben fetrengeni zsíros hajjal koszos izzadt ruhában, cigit tarhálva a járókelőktől. És az sem igaz hogy csúnyák a "rockerlányok". Sok szép van köztük csak nem öltözködnek úgy, hogy kiemeljék vele. Szar esetben akinek szép arca van még el is csúnyítja egy kis halálsminkkel meg szembelógó fekete hajjal. Aki meg alapból csúnya az nem segít magán a rockerséggel. A nőiesebb csajok közt is sok csúnya van csak ők kísérleteznek feldobni sminkkel és rajtuk tökéletesen nevetségesen álló, ámde másokon menő ruhákkal. És a legrosszabb hogy nemcsak ők tartják szépnek magukat hanem sokan mások is. De legalább zsák a foltját találja meg..általában.
Na hát mind1 ízlések és pofonok. Minden stílusban meg lehet találni azt az öltözéket ami tükrözi egyben a stílust is de mellette vmilyen szinten nőies...mint ahogy szerintem egy acélbetétes is lehet az egy rövid szoknyával és kis felsővel.
Na álmodjatok DaniFilthhel

Valóban nem kellene általalánosítani abból a pár igénytelen emberféléből akiket látni csoportosan fűben fetrengeni zsíros hajjal koszos izzadt ruhában, cigit tarhálva a járókelőktől. És az sem igaz hogy csúnyák a "rockerlányok". Sok szép van köztük csak nem öltözködnek úgy, hogy kiemeljék vele. Szar esetben akinek szép arca van még el is csúnyítja egy kis halálsminkkel meg szembelógó fekete hajjal. Aki meg alapból csúnya az nem segít magán a rockerséggel. A nőiesebb csajok közt is sok csúnya van csak ők kísérleteznek feldobni sminkkel és rajtuk tökéletesen nevetségesen álló, ámde másokon menő ruhákkal. És a legrosszabb hogy nemcsak ők tartják szépnek magukat hanem sokan mások is. De legalább zsák a foltját találja meg..általában.
Na hát mind1 ízlések és pofonok. Minden stílusban meg lehet találni azt az öltözéket ami tükrözi egyben a stílust is de mellette vmilyen szinten nőies...mint ahogy szerintem egy acélbetétes is lehet az egy rövid szoknyával és kis felsővel.
Na álmodjatok DaniFilthhel

Ha maradtak itt még Rocker csajok, örülnék, ha feldobnák a topicot

hol van már az a régi szép idő,mikor 1 lord koncert alatt 3 szép lánnyal smaciztam, és jó volt mindahányunknak! erre itt a jmb!ébredj miskolc!
Akár hiszed, akár nem, ismertemvegy rocker csajt,akinek olyan kisugárzása volt, hogy bármit elért bármelyik srácnál, amit akart.(nálam is) Pedig nem volt egy szépség....
(Ez egy válasz didus8 üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 18:54

Hmm.. szerintem meg a kisugárzás nem elég. Szerintem kedves hazugság az hogy nem a külsőt nézi valaki. A kisugárzás az én szememben nem elég. Kinek hogy...
"kriptaszökevény vámpírnak látszó lányok" - emost mondtam. Örülök ha tetszenek.
A goth, meg emo nem ugyanaz, így fura volt hoyg párhuzamot vontál a kettő közt.
Bár ha jobban meggondolom nekem nem csak a goth babák tetszenek, hanem az emo-s csajszik. Nem, nem a mentalitásuk, attól falnak megyek. Csak a külsejük. egyik másik olyan mintha most léptek volna le egy japó anime filmből.
De ez már az én japánba való belebuzulásom, és már messze nem rocker csajok.
(Ez egy válasz didus8 üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 18:54
Bár ha jobban meggondolom nekem nem csak a goth babák tetszenek, hanem az emo-s csajszik. Nem, nem a mentalitásuk, attól falnak megyek. Csak a külsejük. egyik másik olyan mintha most léptek volna le egy japó anime filmből.

Hmm.. szerintem meg a kisugárzás nem elég. Szerintem kedves hazugság az hogy nem a külsőt nézi valaki. A kisugárzás az én szememben nem elég. Kinek hogy...