Vannak errefele Rocker csajok, pasik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Rocker klub
Gyere, ülj be mellém egy sörre

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#385   2006. 10. 21. szombat 11:40
Mr.Enigma Mr.Enigma
"Te mi a F*szt keresel itt?????"
Azthiszem rájöttem: Hát rocker csajt! nyes mf1 nyes
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 10:07
Nyugi már, ennek atopicnak a címe : "Vannak errefele Rocker csajok?"

Te mi a F*szt keresel itt?????
#384   2006. 10. 21. szombat 11:39
Mr.Enigma Mr.Enigma
A vélemény egy dolog, de lehet azt tálalni megfelelő formában is. A vascsöves témát még mindig nem tartom poénosnak. Most mondhatod, hoyg mert biztos nekem ingem a dolog és ezért "fáj azigazság".
De nem. Csak nem szeretem, hoyg azértmert a hajam hosszú (ami egyébként véletlenül sokal jobban áll mint a régi rövid...) rögtön bunkónak tartanak, iskolázatlannak, mosdatlannak nem tudnak mert nem adok rá okot. :D
Én az ilyen jellegű sztereotípiáktól tudok kiakadni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 21. szombat 11:31
és te "mi a F*szt keresel itt???"
Ne legyél már agresszívke.
Nyugodjon meg mindenki.
Mondtam egy véleményt, ti meg rávetettétek magatokat. Ha nem tudjátok kezelni, hát sajnálom.
#383   2006. 10. 21. szombat 11:36
Mr.Enigma Mr.Enigma
"fürödni kéne nekik és nem drogozni"
A drogfogyasztás sokkal inkább jellemző az ápolt fejbőrű, zselézett kefehajú feszes ruhákban feszítő fiatalokra. Ex, Speed, I por, LSD, Kokain, ezek mind mind partydrogok amikkel egy rockkoncerten nem találkozol. Max a kokóval az előadók részéről, de az más téma. A dolog megértéshez ajánlom a Rocksztár c. filmet! :)

"És van egy jó maréknyi belőlük, akiket bírik, aikkel le tudok ülni beszélni stb..."
Ha van a baráti körödben jónéhány akkor a vascsöves dolgot talán hagyhattad volna, meg a klisék felhánytorgatását, amelyek egyébként sem jellemzőek általánosságban. Mert gyanítom azon ismerőseidre/barátaidra sem jellemző.
#382   2006. 10. 21. szombat 11:31
X Törölt felhasználó (24620)
és te "mi a F*szt keresel itt???"
Ne legyél már agresszívke.
Nyugodjon meg mindenki.
Mondtam egy véleményt, ti meg rávetettétek magatokat. Ha nem tudjátok kezelni, hát sajnálom.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 10:07

#381   2006. 10. 21. szombat 11:27
Mr.Enigma Mr.Enigma
"akiket igazán megvetek azok a "divatrokkerek"... pffffffff..."
Jáááj, már megint eza hülye szó! Hányok tőle. Ezt a stíluson belül találta ki párhülyegyerek aki ha már a zenéjével nem tud kitűnni a saját társaságában mert indenki ugyanazt hallgatja leszól valamit, hogy ettől legyen egyedibb.
Pl: manapság szidjéák a csapdát, mert popzenekar lett. Hát nem tudom. Kidobták a Baj van albumot remasterelve és hatalmasat szólt, vitték mint a cukrot, pedig az még a kőkemény Punk időszakvból való. Az Agyarország az Élni vagy égni igaz kevésbé punkos inkább sima tökös hard rock cucc, de olyan mint az Ember Tervez, csak mások a szövegek és a zenék. De sokaknak ez nem jó. BLEEEH! Az, meg hogy népszerű miért baj? Akkor a Black Sabbath is Divatrock mert megtudnak töletni egy több tezezres csarnokot?

A másik a Green Day.Ők voltak nekem az első. Miattuk hallgatok ma metált gitározok és egyáltaáln velük kezdődött nekem minden. Ma meg ők a pop-punk, mert sokan felfedezték maguknak. Ja a szövegek finomodtak a jobb eladhatóság miatt. Szerintem nincs ezzel baj. A Fuck, Shit szavakon kívül mást is el kéne sajátítani. Amiről meg énekelnek még mindig hiteles. Egy Diummu Borgirban meg nem tudom mi a populáris. :D Azért mert nem Gorgoroth féle láncfűrészt kereszteztem hordópüfüléssel, hanem zenélek is, az már baj? Nabaszki... mf3

OK tudom itt ez a Tokio Hotel. Ha nem tetszik nem kell hallgatni. De lesznek az őket hallgató 14 éves gyerekek közül akik előbb utóbb rátalálnak a Nirvanara. És ezzel előbb utóbb elindulnak olyan zenék irányába ami nem a énzről az eladhatóságról szól. De ehhez egy kicsit fel kell nőni, hogy befogdajuk. Ha azt vesszük azt is lehetne EMO zenének nevezni, mert Kurt pakolt gondolatokat érzelmeket a szövegekbe rendesen! Szóval nem tudom mi a baj ezekkel. OK mondom én is lilát hányok a TH-tól és hasonló őrületektől, de épp ezért nem hallgatom ha meg ez megy a TV-ben rádióban elkapcsolok. Azt kereszt.
Valahol el kell kezdeni. Én pl 10 éves korom előtt meg akörül még javában East 17-t meg Ace of Base-t meg 2Unlimitedet hallgattam, és mégis 10-12 évesen jött a Green Day a csapda a Toten Hosen aztán mostanra már főleg HammerFallt, Nocturnal Rites-ot Rhapsodyt, Dio-t, Black Sabbath-ot, Black Label Society-t, Sireniat hallgatok (sorolhatnám tovább de hosszú lenne, nagyon, meg sok más egyéb nem rock/metál zenei stílus is szóba jön amiben valós munka zenei érték van).
Szóval ez a Divatrockerezés baromság. Lefoikázás helyett ha lehet mutatni kell nekik mást, hátha rákap. Ha nem, az az ő baja.
#380   2006. 10. 21. szombat 10:07
BigJoe23 BigJoe23 VIP

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 00:22
Nna, borjúbőgéses szép éjszakát nektek.
Mellesleg Enigma úr.. rengeteg dolgo van amiben egyet tudunk érteni... csak be kéne ismerned magad előtt... :)
Nna, lelgyetek jók.
#379   2006. 10. 21. szombat 00:22
Nna, borjúbőgéses szép éjszakát nektek.
Mellesleg Enigma úr.. rengeteg dolgo van amiben egyet tudunk érteni... csak be kéne ismerned magad előtt... :)
Nna, lelgyetek jók.
#378   2006. 10. 21. szombat 00:21
komolyan, valaki elolvasta a hozzászólásomat, vagy csak válaszolt valamit a kulcsszavakat kiragadva...
Mondtam, hogy van egy-pár, akit már ránézésből nem csípek...
És van egy jó maréknyi belőlük, akiket bírik, aikkel le tudok ülni beszélni stb...
De ha valakit nagyon ki akartok oktatni, hát élvezkedjetek...

Jaj, ezt a "csak be kéne ismerned magad előtt" hülyeséget, meg hagyjuk már a p_csába, annyira unom... miből gondolod, hogy ez bennem így van? Talán mert te így csinálod? Vagy honnan jön?
Hadd tudjam már, hogy mit akarok, és mit nem.
#377   2006. 10. 20. péntek 20:23
X Törölt felhasználó (32523)
hajaj, pedig megfogadtam, hogy nem írok...de ez a fürdős-drogozós dolog kicsit kemény asszem. külön kellene választani a hajléktalanságot (a 80as évek csöveseit) a rockerségtől, nemde? én is jártam kockás ingben, puma cipőben és mégsem voltam sem ápolatlan, büdi meg pláne nem. mindennek meg lehet adni a módját szerintem. a drog meg nem attól függ, hogy valaki rocker-e vagy sem. kissé beszűkültnek érzem ezt a fajta meglátást, dehát ugye nem vagyunk egyformák :]
jah, és mielőtt jönne a kérdés...lány vagyok és voltam rammstein koncerten még 98ban a szigeten ;]
(Ez egy válasz moderator 107 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 17:04
Nekem semmi bajom a rockerekkel csak fürödni kéne nekik és nem drogozni csak ennyi...amúgy én is szeretem a jó kemény rockot de nem vagyok rocker
#376   2006. 10. 20. péntek 19:06
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Hányszor hangsúlyozzam még, hogy rockernek lenni életforma és az ápoltság nem ettől függő, mellesleg akik nylon divatzenét hallgatnak, és minden évben más a kedvencük, a tavaji meg lejárt, az takarodjon messze a topicomtól.
egyéb megjegyzés: a drogozás az teljesen rock-tólfüggetlen(mint az ivás is)... rengeteg zseléshajú divatidiótát ismerek sajna hidegkútról, akiknek az a hétvégi buli, hogy betépnek, ráisznak, és elmennek egy discoba, ahol valami tumtum-ra rázzák magukat...akinek ez a buli azt már sajnálni se tudom....
Aki meg azt cikizi aki saját érzései szerint öltözik és nem hajlandó divatmajom módjára rázni magát valami pasztelszinű okádékban, az először azon gondolkozzon el, hogy van e egyáltalán saját stílusa, és meri e vállalni önmagát mások előttis őszintén... na nem hinnám, hogy erre ilyenekből sokat találok (tiszteletem a kivételek előtt)
Aki meg önmagát elfolytja, csak mert mások szerint ciki valami az ki se mozduljon otthonról.
Szóval, akinek nem tetszik az amit én itt felvetettem, és rockerként megélek őszintén, az menjen a saját topicjába, és hagyjon engem/minket, akik nem hajlandók se másnak, se önmaguknak hazudni, békén!!!!!!!
(Ez egy válasz moderator 107 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem semmi bajom a rockerekkel csak fürödni kéne nekik és nem drogozni csak ennyi...amúgy én is szeretem a jó kemény rockot de nem vagyok rocker
#375   2006. 10. 20. péntek 17:58
X Törölt felhasználó (21812)
Inkább nem mondok semmit...
#374   2006. 10. 20. péntek 17:04
moderator 107 moderator 107 VIP
#373   2006. 10. 20. péntek 15:23
Ja, azt kihagytam, hogy ennél a pasinál jámborabb, bújósabb pasim sose volt. Ennyit a marcona külsőről...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 20. péntek 15:21
Pontosan tudom, hogy miért utálod az ilyen szövegeket. Amikor hazavittem bemutatni életem első komoly pasiját (17 voltam), anyám kiakadt. Hosszú haj, szakáll, fülbevaló, basszusgitár - sok volt neki.
Azóta utálom, ha valakire csak azért néznek csúnyán, mert rocker.
#372   2006. 10. 20. péntek 15:22
Helyes! Nem vagyunk egyformák.
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 20. péntek 15:21
Az kár. Én külön a német nyelv miatt szeretem... Annyira jó. :D
#371   2006. 10. 20. péntek 15:21
Pontosan tudom, hogy miért utálod az ilyen szövegeket. Amikor hazavittem bemutatni életem első komoly pasiját (17 voltam), anyám kiakadt. Hosszú haj, szakáll, fülbevaló, basszusgitár - sok volt neki.
Azóta utálom, ha valakire csak azért néznek csúnyán, mert rocker.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 20. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 10:40
Sujti. Amiről te beszélsz az már a Black metál. Nem rock!
Északról Norvégiából ered. Ott nyáron sincs olyan dög meleg mint itt nálunk. :D
Neked mint laikusnak ennyi elég is.

willy87
"Azt, hogy a piálás szervesen része a szórakozásuknak (nemigazán láttam még olyan rockert, aki ne szeretett volna "beb_szni mint állat"), azt mondjuk mocsokmód utálom"
Na ba.meg ez tipikus sztereotípia.
Osbourne, Axl Rose, Billy Idol, Billie Joe...
sorolhatnám, ezek egy dolog.
De a rock zne nem csak erről szól.
Vannak olyan rockzenészek is akik nem verik szét a szállodai szobájukat, nem fuladnak bele a saját hányásukba: Dio, Petrucci, Portnoy...
Na ők nem a balhékról a drogokról a piálásról híresültek el. Őket a zenéjük, tehetségük miatt ismerik sokan. Míg egy Ozzy nem más mint az élő ellenpélda, hogy milyen ne akarj lenni.
És nem csak az előadókról van szó.
Jómagam pl, utálok lerészegedni, néha megesett de az elmúlt 15 év berúgásait még mindig meg tudom számolni max. két kezemen, de nem kell hozzá az összes ujjam. És ha nem is rockernek (mert nem is tudom már mit jelent ez a szó... :S) tartom magam, de egy két klisének én is megfelelek. a hajam hosszú, van gitárom (nem is egy), zenélek aktívan is (már amikor időm engedi :D), és van acélbetétes bakancsom, fekete nadrágom, fekete pólóm/pulóverem (igaz már évek óta inkább színesen öltözködöm, meg sosem volt full fekete korszakom), de mégsem vagyok a kialakult sztereotípiának megfelelő, mikozben a rockzene a blues a metál (minden alfajával együtt) a legkedveltebb zenei irányzataim. De az ilyen kliséket amik a "rockerekre" (büdös, koszos, szakadt a ruházata, piás, nincs melója, nem tanul, stb...)lettek ráaggatva, azokat mind azon 14-16 éves hülyegyerekeknek köszönhetjük akik 90%-a punk zenén nő fel (mielőtt rájön hogy van más is). Pl egy Kispál (akit egyébkjént ki nem állhatok .I..) koncerten egy lassú számra ki az aki még mindig pogózik rugdalja az embereket és lökdösődik? Igen az a pár láncos tarajos (bár ez utóbbi egyre inkább nem jellemző) fiatalember (magyarul 14 éves takonyszájú hülyegyerek) akik 2 sörtől lerészegedve nem tudják merre hány méter.
A vascsöves tockosra meg szívesen válaszolnék. Első lendületből én is egy tockossal, melyet minimum egy láncos szögekkel kivert buzogánnyal követnék el, de lehetőség szerint pallossal. :)
De szerencsére nem vagyok ilyen. Ellenben a sok ápolt fejbőrrel rendelkező szteroidoktól, fehérjétől dagadó fiatalemberrel ellentétben...
#370   2006. 10. 20. péntek 15:21
X Törölt felhasználó (39340)
Az kár. Én külön a német nyelv miatt szeretem... Annyira jó. :D
#369   2006. 10. 20. péntek 15:19
Egy-két számát. Sajnos a hideg ráz a német nyelvtől :-x
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 20. péntek 15:12
Te szereted Rammsteint??? Bocsi, de ezt mindenkitől megkérdezem :))))
#368   2006. 10. 20. péntek 15:12
Te szereted Rammsteint??? Bocsi, de ezt mindenkitől megkérdezem :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 20. péntek 15:11
Willy, erre most én is azt mondom, hogy úgy ítélted meg a rockereket, hogy életedben nem voltál rockkoncerten v. rockkocsmában. Én voltam. Sokszor. Józanul élveztük végig a legtöbb koncertet, ahol voltam. Vagy legalábbis nem ittuk magunkat kottarészegre.
Diszkó előtt ugyanannyi részeg hülyegyerek fetreng a földön, mint rockkoncerten. Ez nem függ a zenétől, életmódtól.
#367   2006. 10. 20. péntek 15:11
Willy, erre most én is azt mondom, hogy úgy ítélted meg a rockereket, hogy életedben nem voltál rockkoncerten v. rockkocsmában. Én voltam. Sokszor. Józanul élveztük végig a legtöbb koncertet, ahol voltam. Vagy legalábbis nem ittuk magunkat kottarészegre.
Diszkó előtt ugyanannyi részeg hülyegyerek fetreng a földön, mint rockkoncerten. Ez nem függ a zenétől, életmódtól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 23:05
RÉgen én sem bírtam őket..
Manapság is ki tudnék osztani néhány tocskost némelyiküknek (vascsővel), mikor látom az utcán...

Vannak köztük jófejek is.
Azt, hogy a piálás szervesen része a szórakozásuknak (nemigazán láttam még olyan rockert, aki ne szeretett volna "beb_szni mint állat"), azt mondjuk mocsokmód utálom, de hát...
De azért vannak köztük jófejek is.. amelyik nem igánytelen... A hosszúhajú nyugodt fajtáját bírom is...
#366   2006. 10. 20. péntek 13:37
Hát, willy-baba, le lettél olva rendesen. Bár igazából nem teljesen ellened irányultak a mondatok (kivéve egyes részeket pl. megnyalnád a sót...), hanem egy olyan ember véleményét hallhatuk, aki elég tájékozott és kialakult képe van az úgynevezett "rokkerekről". Néhány pontban még egyet is tudok vele érteni. Én sem kedvelem "büdös, koszos, szakadt a ruházata, piás, nincs melója, nem tanul" embereket, kaik rokkernek vallják magukat, de akiket igazán megvetek azok a "divatrokkerek"... pffffffff...

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: BigJoe23 BigJoe23
Nyitás ideje: 2006. 08. 16. szerda
Üzenetek: 865db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 14. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!