Mr. Brown #195 | tegnap 13:52 (2006. szeptember 6.)
ez most annak számít?

mellesleg minden csaj ihat sört :-)
A régi időkben a lányok úgy tudtak főzni, mint az annyuk, napjainkben úgy tudnak inni,mint az apjuk :-D
A régi időkben a lányok úgy tudtak főzni, mint az annyuk, napjainkben úgy tudnak inni,mint az apjuk :-D
"Csak" Epiphone lesz nem Gibson, de végülis Epiphone by Gibson. :)
És lesz hozzá idővel Dunlop Crybaby, meg Marshall "hang". Ha már őrületbe kergetem a szomszédkat kiváló hangminőséggel tehetem meg.
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 06. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 10:32
És lesz hozzá idővel Dunlop Crybaby, meg Marshall "hang". Ha már őrületbe kergetem a szomszédkat kiváló hangminőséggel tehetem meg.

Les is more
Gibson az isten!
Gratula Mr.Enigma hozzá!!
azé az SG sem csúnya! Főleg Angus kezében!
Gibson az isten!

mellesleg minden csaj ihat sört :-)
A régi időkben a lányok úgy tudtak főzni, mint az annyuk, napjainkben úgy tudnak inni,mint az apjuk :-D (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A régi időkben a lányok úgy tudtak főzni, mint az annyuk, napjainkben úgy tudnak inni,mint az apjuk :-D (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
upsz,ezt nem is tudtam
.De kosz a felvilagositast....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

nem attól Rocker egy nő, hogy sört iszik...

http://www.kepfeltoltes.hu/060906/1117218729_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ha látnám, ,egmondanám :-)
(Ez egy válasz Mr. Brown üzenetére (2006. 09. 06. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ez most annak számít?

Les is more
Gibson az isten!
Gibson az isten!

Még rendelés alatt. Azaz még nem jött meg.
De már nagyon várom. :)
De ha lesz kép belinkelhetem. :D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 05. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
De már nagyon várom. :)
De ha lesz kép belinkelhetem. :D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 05. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár én Stratocaster hívő vagyok...
Lássuk :-)
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 05. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 19:26

Ha már rock!
Azt hiszem belinkelem életem szerelmének képét!
Az én gyönyörű Les Paul gitáromat!

Ha már rock!