Rózsaszín Pitbull??Elég rockos?
akadnak..:P
miota,leszoktam a piárol,valahogy kiokptak a haverok. Egy öreg mobilos.
Vagyok.
Húú én mennék,de Parkway Drive-ra,és srác vagyok
de kimarad :(
(Ez egy válasz ricso28 üzenetére (2011. 07. 08. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 08. péntek 20:34

Sziasztok megy valaki jövőjét pénteken hegyaja feszivalra ? Slayer koncertre ? Csajok ?
Sziasztok megy valaki jövőjét pénteken hegyaja feszivalra ? Slayer koncertre ? Csajok ?
Sex action!!!!!
Örök klasszikus

Hmmm magyarista zene...nem szeressük...
Én is szeretem a rock zenét,a párom Kárpátiát hallgat,az nagyon be jön nekem,dallamos szép zene!!

SZia mindenkinek.
Régebben volt itt egy olyan fotósorozat, hogy nyilvános meztelenkedés. Nem tudja valaki miért került le, és hol találhatnám meg??
Régebben volt itt egy olyan fotósorozat, hogy nyilvános meztelenkedés. Nem tudja valaki miért került le, és hol találhatnám meg??
Így van !
De mivel a Föld ovális, jó nekünk a Metal is.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 05. 14. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 14. szombat 20:34

"...míg az ég kék, és a föld kerek, mindíg lesznek Rockerek..." de most hol vannak?

Nálam súlyosbítva van némi kétkerekűfüggőséggel

"...míg az ég kék, és a föld kerek, mindíg lesznek Rockerek..." de most hol vannak?

Bp rocker lányokkal ismerkednék 24 éves vagyok !!! hasonló korosztály jelentkezzen
Ismerkednék rocker lányokkal, pesten lakom. Írjatok!

Nem egészen, Rocker, az egy életforma, de számomra inkább lételem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 31. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 31. kedd 16:25
Törölt felhasználó (458225)

aki csak rockot hallgat az már rocker?

aki csak rockot hallgat az már rocker?