asszondják az okosok hogy fotósóp....
de ennek ellenére aranyos;) (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 22. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de ennek ellenére aranyos;) (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 22. kedd 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy agyi gondolatbaneti sérülés, melytől beteges, rosszindulatú gondolatok támadnak...
A sérült alat mit értesz?
kezdem bánni, hogy megnyitottam ezt a topicot...
túl sok itt a sérült...
túl sok itt a sérült...
Én totál értettem, tudom, mire gondolsz és igazad van!
Sz.v.sz. is az áldott állapotban lévő nőknek nem azért kellene a kamera előtt pózólni, h. idegen férfiak nemi szervét ingereljék! A művészi fotók persze mások:-)(néha nem árt a szavak mögött olvasni, de hát a legtöbb ember még olvasni sem tud) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sz.v.sz. is az áldott állapotban lévő nőknek nem azért kellene a kamera előtt pózólni, h. idegen férfiak nemi szervét ingereljék! A művészi fotók persze mások:-)(néha nem árt a szavak mögött olvasni, de hát a legtöbb ember még olvasni sem tud) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 08. 21. hétfő 22:19
hát jó, reészemről értelmetlennek tartom ezt ha nem tudjátok megérteni, viszlát
Hát te egy állat vagy
és ha felnö a gyerek mit mondasz neki:
- Nem gyermekem nem tudom mitöl lettek pénisz alakú horpadások a koponyádon, biztos anyád ágáról örökölted...
- Nem gyermekem nem tudom mitöl lettek pénisz alakú horpadások a koponyádon, biztos anyád ágáról örökölted...
Meg néztem és tetszenek jól néznek ki a hölgyek, de a 84 az elég furcsa. Grat a képekért.
végig nézted a képeket?
Nők ebben az áldott 9 hónapban teljesen meg szépülnek főleg az arcuk elragadó. A többiről ne is beszéljünk.
Pontosan :-)
Gyönyörű az a terhes nő, aki nem hízik el, megtartja az (alakját) és csak a kerek pocija lesz és a tejtől dagadó mellei.
köszi, de sajna nem én készítettem őket
Nagyon szép képek
miért jelentkezni szeretnél? :-DDDD
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 22. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 12:53
Márminthogy: mire jelentkezzenek a terhes nők, kedves törpil..ö...ö...árpilla?
Márminthogy: mire jelentkezzenek a terhes nők, kedves törpil..ö...ö...árpilla?
Őszintén szólva nem igazán a szexuális vonzoságuk inkább a testük esztétikája, ill a kisugárzásuk fog meg, de kinek a pap...kinek a paplan :-)
Szerintem bátran, természetesen, csak ha a párod nem ellenzi, szívesen látom itt :-)
sajna nincs, de lehet, hogy összehozok valamit.:)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 11:08
Ez érdekes, pedig szerintem az anyaság naagyon is megszépíti a nőket...
Ha lehet egy pofátlan kérdésem,van róla fotód?
Ha lehet egy pofátlan kérdésem,van róla fotód?