BigJoe23!
Jók a képeid, de NE a kép direkt netes linkjét tedd be! Használj képfeltöltőt!
A képek nem jelentek meg, de javítottam.

Mod.: DrAnthony
Jók a képeid, de NE a kép direkt netes linkjét tedd be! Használj képfeltöltőt!
A képek nem jelentek meg, de javítottam.

Mod.: DrAnthony

na mégegyet találtam róla

Tényleg, szerintetek beteges, ha valaki vággyal telítve közeledik terhes asszonyához?
Nem.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 18:53

Tényleg, szerintetek beteges, ha valaki vággyal telítve közeledik terhes asszonyához?
Szerintem abszolult nem az,a Nők istenien néznek ki ilyenkor,mindenük teltebb ,látszik rajtuk az élet.Én kfejezetten imádom öket.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 18:53

köszi mind kettőtöknek, ez velamenyire nyugtat, hogy nem csak én látom kiteljesedettnek, és a leggyönyörűbbnek a terhes nőket

szia Joe! fel szeretném venni veled a kapcsolatot, de a GG üzenet küldöje még mindíg használhatatlan...
ha vennéd a fáratságot, a sorozatainknál lévő boritékra kattintva megirád a a mail címedet, meg köszönném! üdv.: Tora
mindenkitől elnézést az offért!!
ha vennéd a fáratságot, a sorozatainknál lévő boritékra kattintva megirád a a mail címedet, meg köszönném! üdv.: Tora
mindenkitől elnézést az offért!!
Na ő szerintem kifejezetten szép. Nagyon kellemes, szép arca van, és nagyon jó alakja. De szeretnék egyszer én is ilyen szép kismama lenni...
Bocsánat, hogy megjegyeztem, de ő nyerte el a tetszésem

Lennék a szerencsés apuka!
Lindy-nek meg igazat kell adni.
Hey a korábbi havi bontású sorozat nbagyon jó!

Lindy-nek meg igazat kell adni.
Hey a korábbi havi bontású sorozat nbagyon jó!

Szerintem te ennél még szebb kismama is lehetsz
Remélem ha eljön az ideje, megosztod velünk a rólad szólóképeket
(Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 09. vasárnap 21:33

Na ő szerintem kifejezetten szép. Nagyon kellemes, szép arca van, és nagyon jó alakja. De szeretnék egyszer én is ilyen szép kismama lenni...

Majd az a kedves papától függ
De majd megfűzöm
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 03. 28. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 13:51

De majd megfűzöm

Szerintem te ennél még szebb kismama is lehetsz