Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#39   2010. 04. 21. szerda 14:29
s.loeb s.loeb
Én 2* bántam meg szexet. És sohasem a normál felfogás szerint. Hanem mind 2* azért mert annyira jó volt. Azt nehezen tudnám egyértelműen megfogalmazni,hogy a hölgyek személye vagy "tudása" miatt de mind 2 életem 5 legjobb szexuális aktusában benne van. És sznte 100%ig biztosan tudtam mind a kettőnél,hogy egyszeri és megismételhetetlen alkalom.
#38   2010. 04. 21. szerda 12:33
X Törölt felhasználó (733802)
Hát nem tudom, nálam ez erőszek !!! Nem könyvelő, vagy gazdaságtan vagy efféle tanár volt ? Egyik lány ismerősömet ugyan így akarták vizsgáztatni ,de szólt nekünk,, és a végén mi vizsgáztattuk a tanárt. Ki is rugattuk a végén,de jó pár sallert kapott a kurva anyát !!! Ilyen egy tetűt ! Mindet agyon kéne verni.

Neked is azt kellett volna ,amikor előveszi elkapni a tojásokat ,csavarni rajta egyet és kényszeríteni,hogy na akkor most írd az 5-s ember ,vagy leszakad a golyód.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 04. 21. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 21. szerda 12:07
Le is lassult és elég mélyre betolta, amitől öklendezni kezdtem. Nem nagyon izgatta, pedig toltam el magam. Fogta a fejemet és éreztem megint, ahogy ellő. Egy darabig lüktetett még és nem engedett el. Mikor elengedett odamentem a sarokban lévő csaphoz és beleköptem. Kimostam a számat. Felöltöztem és a kezébe adtam az indexet. Beírta. Kinyitottam az ajtót és elmentem. Még a koli szobába sem mentem fel. Úgy, ahogy voltam elmentem a pályaudvarra a vonathoz. Vettem egy csomag negrót. A vonaton elaludtam. Mindenféle zavaros álmaim voltak. Émelyegtem is.
Volt még egy vizsgám nála fél év múlva. Két dolgozatomra megajánlotta az ötöst.

Azt az esetet sosem fogom elfelejteni. Utább hallottam ezt azt. Volt olyan lány, aki maga ajánlkozott fel neki az ötösért. Volt aki már elsőre és volt aki pótvizsgán. Állítólag volt aki többször járt a lakásán is. Hát ennyit a megbánásról és bizonyos tanárok etikai érzékéről.
#37   2010. 04. 21. szerda 12:22
X Törölt felhasználó (438114)
még ilyen köcsög tanárt
#36   2010. 04. 21. szerda 12:07
Lillus Lillus
Le is lassult és elég mélyre betolta, amitől öklendezni kezdtem. Nem nagyon izgatta, pedig toltam el magam. Fogta a fejemet és éreztem megint, ahogy ellő. Egy darabig lüktetett még és nem engedett el. Mikor elengedett odamentem a sarokban lévő csaphoz és beleköptem. Kimostam a számat. Felöltöztem és a kezébe adtam az indexet. Beírta. Kinyitottam az ajtót és elmentem. Még a koli szobába sem mentem fel. Úgy, ahogy voltam elmentem a pályaudvarra a vonathoz. Vettem egy csomag negrót. A vonaton elaludtam. Mindenféle zavaros álmaim voltak. Émelyegtem is.
Volt még egy vizsgám nála fél év múlva. Két dolgozatomra megajánlotta az ötöst.

Azt az esetet sosem fogom elfelejteni. Utább hallottam ezt azt. Volt olyan lány, aki maga ajánlkozott fel neki az ötösért. Volt aki már elsőre és volt aki pótvizsgán. Állítólag volt aki többször járt a lakásán is. Hát ennyit a megbánásról és bizonyos tanárok etikai érzékéről.
#35   2010. 04. 21. szerda 11:53
Lillus Lillus
Ilyen sajna több is van. Én is azt bántam, amikor olyannak adtam oda magam, aki baromira nem érdemelte meg.
Fősulin rendszeresen sexeltem két pasival egyszerre. Ennek valószínűleg híre mehetett, bár én sosem hallottam vissza, viszont ha mégis híre ment, akkor az részben magyarázza a mostani történetet.
Fősulin volt egy tárgy, amiből nem volt könnyű átmenni. Nem a tárgy nehézsége, hanem a tanár miatt. Egy egyébként is visszataszító figura tanította és ezt csak súlyosbította a modora. Sokakkal packázott vizsgán. Kiváltképp a szemrevalóbb lányokkal. Engem többször is kivágott. Olyanokat kérdezett, hogy a fülem ketté állt. Még csak köze sem volt a tárgyhoz. Meg ha nem tudtam az idióta vicc/találóskérdéseire a választ, már el sem jutottunk odáig, hogy egyáltalán kérdezzen. Mindenféle tanácsokra már öltöztem apácának és megtért ábrázattal próbálkoztam, utána miniben kihívóan, hátha az kell neki. Egyik sem segített. Szóval már mindenféle kérelmeket kellett írnom, hogy tehessek újabb pótvizsgát. Ki voltam teljesen bukva. Aznap már csak én vizsgáztam délután 4 körül. Kijött a teremhez és mondta, hogy menjünk be a tanszékre mert egy emberért nem nyittat termet. Bementem vele. Miután beértünk közölte, hogy adhatna nekem akár ötöst is és jelentőségteljesen ráfordította a kulcsot. Erre én idegesen, félig kiabálva azt kérdeztem: "Mit akar, szopjam le?" . Na ezt nem kellett volna. Ha ezt nem mondom, lehet hogy megúsztam volna egy előrehajlással és egy gumis behatolással. De nem így lett. Közölte, hogy igen. Arra gondoltam, hogy azonnal tövig beleharapok, ha előveszi. Azt mondta attól függően ad jegyet, hogy hogy csinálom. Mondtam, hogy írja be előbb az öttöst és akkor rendben van. Gondoltam öt perc alatt túl leszek rajta. Azt mondta, ha úgy csinálom, ahogy mondja, akkor ok. Közölte, hogy elsőre 3 perc alatt el fog élvezni és nyeljem le. Utána pihenő nélkül szopjam tovább az sem lesz 10 percnél több. És lágyan szopjam.
Kinéztem az ablakon és vártam, hogy hátha leszakad az ég vagy valami, de nem történt semi. Álltam és néztem kifelé. Odajött és kigombolta a fehér ingemet. Aztán lehúzta szoknyámat is bugyistól. Tapizott. Aztán lenyomta a vállamat, hogy térdeljek le. Elém állt, kivette a meredező farkát és a számba tolta. Én nem csináltam semmit ő mozgott. Fogta a fejemet és ritmikusan tolta be. Vártam, hogy legyen vége. Nem tartott három percig sem és már éreztem a forró nedvet. Kötelességtudóan lenyeltem pedig forgott a gyomrom. Állt egy darabig, aztán hátra lépett és leült egy nagy kopott kagyló fotelbe. Intett, hogy menjek oda és térdre húzott megint és a fejemet rátolta. Ekkor némileg meglepett, hogy éreztem egy kis sexuális vágyat. Lüktette a puncim. Nem miatta, inkább csak a helyzet miatt. Megint megfogta a fejemet és elkezdett mozogni. Nyikorgott a fotel buck Furcsa volt, de élveztem egy kicsit a kiszolgáltatott helyzetet. Elkezdtem neki rendesen szopni. Ő meg még gyorsabban mozgott. A légzéséből hallottam, hogy mindjárt elélvez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 26. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273) VIP
2006. 08. 26. szombat 23:03
Nem azt bántam meg, ha néha bevadultam!:-))))
Viszont azt igen, amikor olyannak adtam magam, aki még annyit sem érdemelt volna, hogy ránézzek...De erre mindig utólag jön rá az ember.
#34   2010. 04. 17. szombat 21:41
dzivka dzivka
a k-va eletbe altalaba csak ugy teszek mintha nem vennek semmit eszre,de errol tenyleg halvany gozom se volt eddig most masra se tudok gondolni mint "csak egyszer vagy tobbszor,"
#33   2010. 04. 16. péntek 07:52
X Törölt felhasználó (388655) VIP
Nekem olyan nem nagyon volt amit megbántam. Inkább azt bántam meg, hogy nem tettem meg, vagy hogy még egyszer nem tettem meg nyes
#32   2010. 04. 16. péntek 07:43
X Törölt felhasználó (745787)
Miért kellett, hogy kiderüljön? Mi a bánatnak erőlködsz a megbocsátásért? Ha rossz a kapcsolatotok miért nem lépsz ki?

Lelkiismeret furdalás? No hát az egy ritka nagy ökörség. Nézd meg dzivkánét! smile
(Ez egy válasz molyszi66 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 18:25
5 évvel ezelőtt félreléptem.Persze, hogy kiderült és azóta nem kapok megbocsátást, bármennyire is bizonyítok.
Szeretem a párom, de azóta nem olyan a kapcsolatunk.
Az a félrelépés volt életem legrosszabb döntése
#31   2010. 04. 15. csütörtök 01:41
dzivka dzivka
dzivkane a ferjem occsenek a lakodalmaba keszultunk,anyosom meg a ferjem a helyszinen tevekenykedtek.aposom volt itthon ejszakas volt igy meg aludt egy kicsit.at akartam oltozni de felakadt a cipzar a ruhamon,sokaig kinlodtam(nem akartam aposom felkelteni)orommel hallottam ahogy kiment a furdoszobaba,ahogy vissza ment a szobajaba utanna mentem hogy segitsen.persze hogy segitett,de amikor vegre sikerult le huzni a ruham (a cipzarral ketten se boldogultunk)es ott alltam egyszal attetszo bugyiba kombineba lattam hogy egyre jobban kidudorodik a pizsamaja,fel izgultam es egy ravasz mosoly kisereteben megsimogattam a dudort, aposom elo tiltakozott hogy nem szabad de en nem hagytam abba,legugoltam mintha a foldon hevero ruhat akarnam felvenni,es egy gyors mozdulattal kivettem a kemeny dakot,es bekaptam.aposom meg egyszer megprobalt lebeszelni mondvan hogy nem szabad,de en valasz helyett tele szajjal szoptam majd a bugyit meg a kombinet levetve bele ultem meglovagoltam aposom farkat,nemsokara a puncimba elvezett megtoroltem a nagy faszt a bugyimba, s hat ez rovid volt mondtam.mire aposom hanyat fektetett es a labam koze allva ujra a puncimba hatolt hosszan alaposan baszott s ujra telegecizte a pinamat.ujra megtoroltem a bugyimmala farkat s felvettem a bugyit nehogy ossze kenjem a pinambol kifolyo gecivel az agyat,s nehogy szegyenbe maradjak ujra bekaptam, szopni kezdtem az aposom faszat mar fajt a szam mire megint elelvezett ep idobe mert nyilt az utcaajto ilyedtemben kicsuszott a szambol a fasz s mire ujra bekaptam ossze gecizte az arcom nyakam mellem,ugy ahogy voltam egyszal gecitol at itatott bugyiba probaltam kiszaladni a furdoszobaba,de a ferjem mar beert es meltatlankodva kerdezte hat ti meg nemvagytok kesz.idegesen probaltam megmagyarazni hogy elromlott a cipzar a ruhamon.mire o vegyel fel mast vagy nem hoztal de van dadogtam majd az elozoleg kikeszitett harisnyat kezdtem felvenni.kozben aposom kiment a furdoszobaba en meg atmentem es felvettem a kombinem.majd a bluzt meg egy szoknyat aposom is feloltozott es elindultunk az eskuvore.egesz ejjel a gecis bugyiba kombineba voltam.nem vette eszre vagy csak ugytett mintha nem vette volna eszre,a ferjem meg ma se tudom.isteni volt de azert banom hogy megesett,anyosom valoszinu megsejtett valamit mert azota olya hideg rideg lett.
#30   2006. 09. 28. csütörtök 18:25
molyszi66 molyszi66
5 évvel ezelőtt félreléptem.Persze, hogy kiderült és azóta nem kapok megbocsátást, bármennyire is bizonyítok.
Szeretem a párom, de azóta nem olyan a kapcsolatunk.
Az a félrelépés volt életem legrosszabb döntése
#29   2006. 08. 26. szombat 23:03
X Törölt felhasználó (368273) VIP
Nem azt bántam meg, ha néha bevadultam!:-))))
Viszont azt igen, amikor olyannak adtam magam, aki még annyit sem érdemelt volna, hogy ránézzek...De erre mindig utólag jön rá az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 25. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)
2006. 08. 25. péntek 17:31
Honnan tudnám hogy mire vagy képes hisz nem ismerlek?Pont ezzel a sejtelmességgel tettél kiváncsivá.Érdekelne hogy mi az amit megbántál.
#28   2006. 08. 25. péntek 17:31
X Törölt felhasználó (33059)
Honnan tudnám hogy mire vagy képes hisz nem ismerlek?Pont ezzel a sejtelmességgel tettél kiváncsivá.Érdekelne hogy mi az amit megbántál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 25. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273) VIP
2006. 08. 25. péntek 14:04
Na ne mondd, hogy ne tudod, miről beszélek, mert még el is hiszem:-)
#27   2006. 08. 25. péntek 14:04
X Törölt felhasználó (368273) VIP
Na ne mondd, hogy ne tudod, miről beszélek, mert még el is hiszem:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 25. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)
2006. 08. 25. péntek 11:03
Az mit takar a vadállat mód nálad?
#26   2006. 08. 25. péntek 11:03
X Törölt felhasználó (33059)
Az mit takar a vadállat mód nálad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273) VIP
2006. 08. 24. csütörtök 20:41
Én sem...Ezért szilveszterkor ki is nevetnek, de nem érdekel, gyerekpezsgővel koccantok..már, ha van kivel....
Nem attól leszek menő csaj, ha iszok! anélkül is sikerült már párszor vadállat módjára viselkednem:-)
#25   2006. 08. 25. péntek 10:59
BlackKnight BlackKnight
Ez Dícséretes! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273) VIP
2006. 08. 24. csütörtök 20:41
Én sem...Ezért szilveszterkor ki is nevetnek, de nem érdekel, gyerekpezsgővel koccantok..már, ha van kivel....
Nem attól leszek menő csaj, ha iszok! anélkül is sikerült már párszor vadállat módjára viselkednem:-)
#24   2006. 08. 24. csütörtök 20:41
X Törölt felhasználó (368273) VIP
Én sem...Ezért szilveszterkor ki is nevetnek, de nem érdekel, gyerekpezsgővel koccantok..már, ha van kivel....
Nem attól leszek menő csaj, ha iszok! anélkül is sikerült már párszor vadállat módjára viselkednem:-)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 08:42
Én még soha az életemben nem rugtam be, pedig már 24 év mögöttem van. Még szilveszterkor sem iszom és meg vagyok nélküle.
#23   2006. 08. 24. csütörtök 20:02
BigJoe23 BigJoe23 VIP
még csak nem is sejtette?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)
2006. 08. 24. csütörtök 20:00
Szerencsére nem!
#22   2006. 08. 24. csütörtök 20:00
X Törölt felhasználó (33059)
Szerencsére nem!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 19:50
Tényleg, a haver megtudta?
#21   2006. 08. 24. csütörtök 19:50
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Tényleg, a haver megtudta?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)
2006. 08. 24. csütörtök 19:49
A haver felesége az mégis csak tabu, legalább is az én megitélésem alapján.Régen megtörtént ,hogy a haveréknál buliztunk, persze mindenki piált és hajnalban míg a haverom aludt az ágyon mi a másikon dugtunk a feleségével.Másnap már mind a ketten bántuk és nekem nagyon sokáig lelkiismeret furdalásom volt.De ennek már legalább 20 éve és azóta figyelek erre hogy ne ismétlődjön meg még piásan sem.
#20   2006. 08. 24. csütörtök 19:49
X Törölt felhasználó (33059)
A haver felesége az mégis csak tabu, legalább is az én megitélésem alapján.Régen megtörtént ,hogy a haveréknál buliztunk, persze mindenki piált és hajnalban míg a haverom aludt az ágyon mi a másikon dugtunk a feleségével.Másnap már mind a ketten bántuk és nekem nagyon sokáig lelkiismeret furdalásom volt.De ennek már legalább 20 éve és azóta figyelek erre hogy ne ismétlődjön meg még piásan sem.
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 08. 23. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 22:10
Az miért egy minősített eset, ha az ember a haverja feleségét dugja meg? Különösen a megbánást tekintve.
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2006. 08. 23. szerda
Üzenetek: 59db
Utolsó üzenet: 2017. 03. 07. kedd
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!