Engem is érdekel, hogy hogyan lehet saját részre csinálni.
Ritkán, de van hogy megmasszirozom magam kicsit belülről
párszor már sikerült is csúcsra juttatni magam ilyen módon. Nekem nagyon sok idő kellett hozzá, hogy el is élvezzek. KB 40-40 perc kellett az orgazmusig. Viszont ilyenkor a farkamat nem is érintem. A feleségem is néha hátulról kényeztet szopás közben. Van hogy az ujjaival, van hogy vibrivel.

Gratulálok, nagyon jól csinálod, ha úgy is el tudsz élvezni, hogy hozzáérnél a farkadhoz. Nekem a végén mindig be kell egy kicsit segíteni, de hosszú az orgazmus és jó mélyről jön
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 10. 28. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 28. szerda 08:17

Ritkán, de van hogy megmasszirozom magam kicsit belülről
párszor már sikerült is csúcsra juttatni magam ilyen módon. Nekem nagyon sok idő kellett hozzá, hogy el is élvezzek. KB 40-40 perc kellett az orgazmusig. Viszont ilyenkor a farkamat nem is érintem. A feleségem is néha hátulról kényeztet szopás közben. Van hogy az ujjaival, van hogy vibrivel.

Igen, teljesen más érzés, de keményen meg kell dolgozni érte. Van hogy belefáradok, és olyankor simán kiverem a végén.
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 19:00

Gratulálok, nagyon jól csinálod, ha úgy is el tudsz élvezni, hogy hozzáérnél a farkadhoz. Nekem a végén mindig be kell egy kicsit segíteni, de hosszú az orgazmus és jó mélyről jön
Nálam is ez a leggyakrabban előforduló eset.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 03. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 03. kedd 07:35

Igen, teljesen más érzés, de keményen meg kell dolgozni érte. Van hogy belefáradok, és olyankor simán kiverem a végén.
Kipróbáltam a prosztata
masszást, sajnos nem tudtam elélvezni.
Nagyon jó érzés volt, de az élvezésig nem jutottam el. Ha van valakinek jótanácsa,kipróbálnám.
Nagyon jó érzés volt, de az élvezésig nem jutottam el. Ha van valakinek jótanácsa,kipróbálnám.
Legyél sokkal kitartóbb, illetve próbáld meg, hogy amikor betolod az eszközt, feszíts rá 5-10 másodpercig, és amég kifelé húzod, szintén legyen megfeszítve. Mikor bedugod, engedd el az izomzatot. Azt is próbáld meg, hogy kicsit szögben tolod be, a hasfalad irányában. Még annyi, hogy nekem a nagyobb méret jött be (20-22cm).
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 11. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 07. szombat 18:31

Kipróbáltam a prosztata
Egyetértek az előttem szólóval, kitartás és rengeteg sikosító
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 06:42

Legyél sokkal kitartóbb, illetve próbáld meg, hogy amikor betolod az eszközt, feszíts rá 5-10 másodpercig, és amég kifelé húzod, szintén legyen megfeszítve. Mikor bedugod, engedd el az izomzatot. Azt is próbáld meg, hogy kicsit szögben tolod be, a hasfalad irányában. Még annyi, hogy nekem a nagyobb méret jött be (20-22cm).
Köszi a jó tanácsokat.
Kipróbálom, majd beszámolok róla. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 06:42
Kipróbálom, majd beszámolok róla. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs mit, ha van még kérdésed kérdezz bátran, ebben a témában nagyon otthon vagyok
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)

OK.Biztosan fogok még kérdezni.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 06:56

Nincs mit, ha van még kérdésed kérdezz bátran, ebben a témában nagyon otthon vagyok

Sziasztok! Van itt valaki aki csinálna prosztata maszázst?
Ok, kérdezz nyugodtan, én szívesen adok tanácsot. Csak bíztatni tudlak. Ha egyszer átéled a prosztata orgazmust, onnantól kezdve nem lesz megállás
teljesen más mint egy sima orgazmus. Csak hát nagyon meg kell dolgozni érte. Igazából, ha sikerül megtalálni a megfelelő méretű és formájú vibrátort, az nagyon sokat segít. Emlékszem, az elején nagyon sokat szenvedtem egy kisebb, 16centis vibrivel. Majdnem 2 óra volt vele az orgazmus elérése. Aztán váltottam egy nagyobb darabra (22cm) aminek a makkja is szép nagy. Azzal sokkal-sokkal gyorsabban elmegyek
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy gondolnom fog ez mennyi.
Már majdnem elélveztem, alig kellett használni a másik kezemet. Egy kicsit rásegítettem. Nagyon jó volt. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 10. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 10. kedd 07:04
Már majdnem elélveztem, alig kellett használni a másik kezemet. Egy kicsit rásegítettem. Nagyon jó volt. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 10. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ok, kérdezz nyugodtan, én szívesen adok tanácsot. Csak bíztatni tudlak. Ha egyszer átéled a prosztata orgazmust, onnantól kezdve nem lesz megállás
teljesen más mint egy sima orgazmus. Csak hát nagyon meg kell dolgozni érte. Igazából, ha sikerül megtalálni a megfelelő méretű és formájú vibrátort, az nagyon sokat segít. Emlékszem, az elején nagyon sokat szenvedtem egy kisebb, 16centis vibrivel. Majdnem 2 óra volt vele az orgazmus elérése. Aztán váltottam egy nagyobb darabra (22cm) aminek a makkja is szép nagy. Azzal sokkal-sokkal gyorsabban elmegyek

Örülök
érdemes kitartónak lenni
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 11. 10. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 10. kedd 22:07

Úgy gondolnom fog ez mennyi.
Már majdnem elélveztem, alig kellett használni a másik kezemet. Egy kicsit rásegítettem. Nagyon jó volt.
Már majdnem elélveztem, alig kellett használni a másik kezemet. Egy kicsit rásegítettem. Nagyon jó volt.
jo par eve probalkozok vele... vegre sikerult ra segites nelkul is... es ami a leg jobb benne hogy tobbszor egymas utan is mukodik... akinek sikerult mire ekuszik? mennyi idő kell huzza es hamyszor szoktatok elmenni?
Sziasztok tudnátok tanácsot adni? Rendszeresen használok plugot és közepes méretű vibrit. Nagyon jó érzés imádok velük látszani de valahogy nem sikerül elérnem a prosztata orgazmust
A plug és a vibrátor ad egyfajta élményt, de nem feltétlenül prosztata orgazmust. Persze mindíg vannak kivételek. Én a kézzel végzett masszázsra esküszöm, amivel el lehet érni az orgazmust. Itt a lehet- en van a hangsúly! Egyénen múlik, hogy ki milyen módon éri el a prosztata orgazmust. Nem vagyunk egyformák, így ebben is különbözünk. Ki kell próbálni mindent!
Hi esetleg én ,de ez bió rud !
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 11. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 07. szombat 18:31

Kipróbáltam a prosztata
Egy ideje már kényeztetem magam a prosztata izgatásával, néha a párom is szokta stimulálni a prosztatámat miközben orálisan is kényeztet. Beszereztem egy kifejezetten prosztata izgatására szolgáló gyöngyös masszírozót, ami nagyon kellemes élményt nyújt. Nincs meg túl régen, s még nem sikerült elérnem az orgazmust általa, ha hosszabb ideig benn van, folyamatosan ingerel, s olyan érzésem van mintha mindig szivárogna a váladék. Mi a tapasztaltotok a hosszabb ideig tartó használatról?