tehát nem is az a baj, hogy "messze", hanem az, hogy.. öhm...
szóval érted...
de maga a záróizom is nagyon érzékeny. (Ez egy válasz rakija üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 19:10
szóval érted...
de maga a záróizom is nagyon érzékeny. (Ez egy válasz rakija üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

A kéj érdekében még ki is próbálnám.De nekem valahogy nem sikerül beadni az agyamnak hogy engedje hogy a seggembebefelé nyomuljon valami.Miért nincs a prosztata vmi jól elérhető helyen...mondjuk a homlokunkon??:))))
A záróizom azért érzékeny, mert valószínű, hogy zavar a hátsó bejárat piszkossága.
Ezt meg lehe oldani egy kis mosakodással. A zuhanycsovet odateszed a bejárathoz és nagyon langyos vizet engedsz be. Az kimossa. De ezt lehet spéci szerkentyűkkel is. ami talán bizonságosabb is.
Után garantált az ellazulás. S megér mindent...:)
Ezt meg lehe oldani egy kis mosakodással. A zuhanycsovet odateszed a bejárathoz és nagyon langyos vizet engedsz be. Az kimossa. De ezt lehet spéci szerkentyűkkel is. ami talán bizonságosabb is.
Után garantált az ellazulás. S megér mindent...:)

kicsit elaludt a téma...
Nemreg kezdtem el a mufajt is uzni! Nem egyszeru, de megeri! Az adag mintha duplazodna es ha raszanja az ember az idot akkor nagyon jo tudni lenni!
sziasztok sztem saját magamnek nem lenne olyan nagy élvezet, vagyis én úgy vagyok vele, hogy a párommal jooo ilyet csinálni, de mindenki maga tudja, én úgy sztem jobban

Törölt felhasználó (24620)

mert akkor elélveznél, ha lefejelnének a kocsmában
Amikor ez kicsit illumináltan egy buliban szóbakerült, kijelentettem, és most is tartom ehhez magam: az én kakilómba senki ne nyúlkáljon!!!
Magamnak meg????.... ÁÁÁÁ, inkább hagyjuk...

Én kellemesen csalódtam . Hitetlenkedve fogadtam a párom ötletét, de nagyon jól sikerült.
Pedig pajtás megérheti.
Nem mondom, hogy végig kellemes élmény, de amekkorát lőni fogsz... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 22:21
Nem mondom, hogy végig kellemes élmény, de amekkorát lőni fogsz... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Amikor ez kicsit illumináltan egy buliban szóbakerült, kijelentettem, és most is tartom ehhez magam: az én kakilómba senki ne nyúlkáljon!!!
Magamnak meg????.... ÁÁÁÁ, inkább hagyjuk...

hali... én még nem tudom igazán mi az a prosztata orgazmus, viszont a napokban kicsit eljátszadoztam esténként... találtam répát itthon a hűtőbe, elég vastag volt és felizgatott a gondolat... megmostam, napraforgóolajjba belemártottam, így megtörtént a síkosítás, a fenekemet is bekentem olajjal, és elkezdtem befelé tolni... amikor eléggé kitágultam kibe húzogattam picit, a farkam állt mint az állat, húztam rajta párat miközben a répát mozgattam, és óriásit élveztem... (de tövig benyomtam a répát) ha valaki félne a "kosz"tól, annak ajánlom, a "házi" beöntést... én úgy csinálom, hogy a zuhanyrózsát lecsavarom a csőről, odaszorítom az ánuszomhoz, és a víz m1 befelé... amikor már elég víz bement akkor ürítési érzés támad, és kijön aminek ki kell...
Ezt a tisztitási módszert a párommal mi is rendszeresen csináljuk.S ami utánna következik minden pénzt megér.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 01:16
Törölt felhasználó (23775)

hali... én még nem tudom igazán mi az a prosztata orgazmus, viszont a napokban kicsit eljátszadoztam esténként... találtam répát itthon a hűtőbe, elég vastag volt és felizgatott a gondolat... megmostam, napraforgóolajjba belemártottam, így megtörtént a síkosítás, a fenekemet is bekentem olajjal, és elkezdtem befelé tolni... amikor eléggé kitágultam kibe húzogattam picit, a farkam állt mint az állat, húztam rajta párat miközben a répát mozgattam, és óriásit élveztem... (de tövig benyomtam a répát) ha valaki félne a "kosz"tól, annak ajánlom, a "házi" beöntést... én úgy csinálom, hogy a zuhanyrózsát lecsavarom a csőről, odaszorítom az ánuszomhoz, és a víz m1 befelé... amikor már elég víz bement akkor ürítési érzés támad, és kijön aminek ki kell...
Ahamm, és nem dugul el a fürdőkád? Meg nem veszélyes az , ha telenyomatod a picsád vízzel?
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 09:36

Ezt a tisztitási módszert a párommal mi is rendszeresen csináljuk.S ami utánna következik minden pénzt megér.
csá szerintem jó dolog nem szégyen ha foglalkozol magadal még a vibrátor se ciki
ma sikerült először így orgazmust elérnem, magamnak csináltam, csak egy kis síkosító és 2 ujj
megéri próbálkozni
5 percig remgett utána a lábam
megéri próbálkozni

5 percig remgett utána a lábam
Mindenkinek ajánlott a Cool Túra című film idevonatkozódó része, aki nem látta....
Az nem káros az egészségre ha a fenekedet napraforgó olajjal kened be?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 01:16
Törölt felhasználó (23775)

Tetszik ahogy meglátod a lényeget... én inkább a répától tartanék
(Ez egy válasz giggy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:09

Az nem káros az egészségre ha a fenekedet napraforgó olajjal kened be?
Nem tudom, mifelénk minden zuhanyrózsához van csap, az azért elég megbízható...