Szia!
Miért lenne káros?
Ha melegek is döfködik a másik prosztatáját mégsem lesz semmi bajuk, (vagy nemtok róla)
Kitágulni meg tuti nem tágul ki végérvényesen.
Persze ha ésszerű keretek közt maradsz. Használd az előző válaszomban belinkelt vibrit. Nekem bejött, nem vastag még is könnyen kezelhető és érezhető. (Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 10. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 10. szombat 07:43
Miért lenne káros?
Ha melegek is döfködik a másik prosztatáját mégsem lesz semmi bajuk, (vagy nemtok róla)
Kitágulni meg tuti nem tágul ki végérvényesen.
Persze ha ésszerű keretek közt maradsz. Használd az előző válaszomban belinkelt vibrit. Nekem bejött, nem vastag még is könnyen kezelhető és érezhető. (Ez egy válasz redgut üzenetére (2017. 06. 10. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugye, ha normál dilidóval csinálom, akkor, nem káros maga a masszázs?
hosszan tudnék mesélni ezekröl ha érdekel valakit nem eröltetem
Szia. Engem érdekelne a téma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 02. vasárnap 00:09
Törölt felhasználó (1360472)

hosszan tudnék mesélni ezekröl ha érdekel valakit nem eröltetem
Erről mi a véleményetek?
https://shop.goldengate.hu/picobong-tano-2-szilikon-prosztata-- masszirozo-lila-18541
https://shop.goldengate.hu/picobong-tano-2-szilikon-prosztata-- masszirozo-lila-18541
Sziasztok vettünk az asszonykámal egy felcsatolhatóst sajnos csak kétszer használtuk mert amióta gyerek van hallani sem akar ròla de nem is ez a lényeg az első kicsit fájdalmas volt viszont a másodiknál lovagoltam az asszonykámon és egy hatalmasat élveztem anélkül,hogy hozzá értem volna én vagy ő a farkamhoz.
Az komoly lehetett!
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 12:46

Sziasztok vettünk az asszonykámal egy felcsatolhatóst sajnos csak kétszer használtuk mert amióta gyerek van hallani sem akar ròla de nem is ez a lényeg az első kicsit fájdalmas volt viszont a másodiknál lovagoltam az asszonykámon és egy hatalmasat élveztem anélkül,hogy hozzá értem volna én vagy ő a farkamhoz.
Isteni érzés volt még soha nem élveztem olyan nagyot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 13:04
Törölt felhasználó (1330552)

Az komoly lehetett!
nekünk is van és tényleg isteni érzés hatalmasat élvezni igy.következöt lehet hogy igazival kéne próbálni
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Már jó lenne egy igazit meglovagolni.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 09. 01. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 01. péntek 06:50

nekünk is van és tényleg isteni érzés hatalmasat élvezni igy.következöt lehet hogy igazival kéne próbálni
Nagyon jó ráülök egy 22cm-re és nagyokat élvezek,jó lenne igazival is de nem mer senki ismerkedni.
Mert a gyereknek ehhez mi köze van? Talán fél hogy te is teherbe esel? Viccet félretéve, ha kedveled a dolgot akkor beszéld meg vele, mert ha leszokik róla a büdös életben nem kezdi újra.

Nem lehet hogy nem jön be neki a dolog, megpróbálta egyszer kétszer csak nem jön át neki ez a dolog. De megbántani sem akar vele hogy elutasítson. Megbeszéltétek?

Sziasztok már beszéltünk róla és azt,hogy anyaként már ilyet nem tud csinálni sajnos.
bocsi lemaradt:mondta
Sajna nálunk is ez van lett régen imádta nézni ahogy élvezkedem a felcsatolhatón ,ma már szinte könyörögni kell érte.
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 02. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
én is így vagyok vele
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 01. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem többen is vagyunk így..))
a játékszerek után jó lenne igazit is érezni magunkban....
ahogy óvatosan nekinyomul síkosított ánusznak , behatol.... kezdetben lassan mozog amíg hozzászoksz, majd mikor már tövig benned van ütemesen elkezd dugni..... és belédélvez.....
a játékszerek után jó lenne igazit is érezni magunkban....
ahogy óvatosan nekinyomul síkosított ánusznak , behatol.... kezdetben lassan mozog amíg hozzászoksz, majd mikor már tövig benned van ütemesen elkezd dugni..... és belédélvez.....
igazán jó érzés lenne...)))
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 01. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
A gyerek a legjobb kifogás, ez semmi más. Valószínűleg amúgy sem szerette csinálni, mert az egymásnak való örömszerzéshez vajmi kevés köze van a gyerek születésének. Ez pont olyan, mikor már nem igazán akar szexelni sem a feleség, mert -anya vagyok-, vagy a másik véglet mikor a "kedves" férj nem közeledik a feleségéhez, -mert te már anya vagy- dumával. Szülés után pár hónapig teljesen normális, ha nem úgy, nem annyira intenzíven éli egy nő a szexuális életét, de ha nem bír visszabillenni, akkor ott más is van. Aztán idővel majd jön a viccből ismert sor: " egymással szeretkezünk: én is egy mással, te is egy mással".
Mi a párommal pont azt szerettük mindkét gyerek születése után, máshová kerültek "érző" pontok, máshogyan, máshol lett jobb mint azelőtt, és ezeket újra felfedezni, kiismerni, használni.....
De a témától ez már nagyon eltér. (Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 02. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 02. szombat 08:20
Mi a párommal pont azt szerettük mindkét gyerek születése után, máshová kerültek "érző" pontok, máshogyan, máshol lett jobb mint azelőtt, és ezeket újra felfedezni, kiismerni, használni.....
De a témától ez már nagyon eltér. (Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 09. 02. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok már beszéltünk róla és azt,hogy anyaként már ilyet nem tud csinálni sajnos.
Lehet,hogy csak kifogás nem tudom de rossz,hogy nem akar már ilyet csinálni.