Hi! Ha a Földet a hülyék tartanák mozgásban, akkor forogna, mint a ringlispiel!
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 09. 12. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 12. kedd 18:35
elég szabad gondolkodásuak vagyunk mind a ketten, ami örömöt okozhat mind a kettőnknek azt kipróbáljuk. egyszerüen megkértem rá, és nem undorodott egyáltalán!
én kedvet kaptam hozzá! izgalmas, érdekes, és ha még jó is a pasinak, akkor miért ne...ami pedig a hülyéket illeti, inkább ők legyenek többen, mint az unalmas, begyepesedett, saját igénytelen vágytalanságukba süppedt, érzéketlen farkak. a ringlispíl pedig szórakoztató.
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 13. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 13. szerda 11:50
Hi! Ha a Földet a hülyék tartanák mozgásban, akkor forogna, mint a ringlispiel!
helyes-helyes!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 13. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 13. szerda 12:09
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 13. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
én kedvet kaptam hozzá! izgalmas, érdekes, és ha még jó is a pasinak, akkor miért ne...ami pedig a hülyéket illeti, inkább ők legyenek többen, mint az unalmas, begyepesedett, saját igénytelen vágytalanságukba süppedt, érzéketlen farkak. a ringlispíl pedig szórakoztató.
Hát mi kipróbáltuk, de valahogyan nem igazán jött össze, legalább is a masszázs miatti orgazmus igencsak elmaradt. Méghogy percekig tart? Vagy ennyire ügyetlenek vagyunk? Játéknak nem rossz, de a lent lírt örömöket meg sem közelíti. Azért mindenkinek fel a fejjel, ezek szerint nem vagyunk egyformák.
Végre összejött egy szinte olyan eset, amire számítottam. Fantasztikus érzés, amikor a barátnőd a prosztatádot masszírozza és láthatóan ő is élvezi.
Még az egyben, egyszerre spricc nem jött össze, de dolgozunk a problémán.
Aki ezt nem próbálja ki megfosztja magát valami csodálatostól.
Még az egyben, egyszerre spricc nem jött össze, de dolgozunk a problémán.
Aki ezt nem próbálja ki megfosztja magát valami csodálatostól.
valakinek bejön, valakinek nem... szerintem fantasztikus érzés!
Csak próbálkozzon mindenki serényen! Nekem se jött még össze most se de nem adom fel és tovább próbálkozok!!!
Bogyókák:D Az emberek anális orális beállítottságúak lehetnek a szexualitás terén:D Attól függ melyik korszak volt nagyobb hatással a fejlődésére. Freudi fejlődés korszaokok. Na most. Szeretem ha nyalogatják a fülem, stb. Cirógatnak, kényeztetnek ect. De ha a seggemben turkálnak az engem nem köt le. Viszon az orális szex ilyen olyanját nagyon szeretem. Nekem ez a beállítottságom. De azt hagyjuk már, hogy nem vagyok nyitott, meg nem teljesedek ki a szexben stb. Nemzedékek férfiai nőttek fel anélkül,hogy egymás seggében nyúlkáltak volna. Én is el leszek e nélkül. Lhet ,hogy nagyon jó, de a mód nem teccik. Ha élvezet lenne csirkebelet enni, akor sem enném, mert áááh. Vagy halat. Vagy mittomén. Az nekem már izgató ,ha bnőm combjai a vállamon vannak, vagy a haja hozzáér a hasamhoz, mert tudom mi lesz és teccik. De a gondolat a picsámba nyúlkálásról:S ÁÁÁÁ. És köszönöm, spíler vagyok az erogén zónákból. De ti nagyon nem kenitek a pszichés részét a szexnek.
Számomra is undoritó,visszataszitó az egész.Ez nem az én stílusom.Akinek hiányzik az csinálja.Hajrá!
így van! akinek nem megy, ne csinálja! én utálom a tojáslevest, de más meg szereti.
Prosztatamasszázs + szopás = ordítottam én is :)
hajjajj...én is!
(Ez egy válasz Makkos75 üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
egy üvőltő vad csacsi....ez durva lehetett
hehe.....
az vót! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
az vót! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
A kéj érdekében még ki is próbálnám.De nekem valahogy nem sikerül beadni az agyamnak hogy engedje hogy a seggembebefelé nyomuljon valami.Miért nincs a prosztata vmi jól elérhető helyen...mondjuk a homlokunkon??:))))
mert akkor elélveznél, ha lefejelnének a
2006. 09. 25. hétfő 19:10
ko
(Ez egy válasz rakija üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
cs alf
má alf
ban
A kéj érdekében még ki is próbálnám.De nekem valahogy nem sikerül beadni az agyamnak hogy engedje hogy a seggembebefelé nyomuljon valami.Miért nincs a prosztata vmi jól elérhető helyen...mondjuk a homlokunkon??:))))
JUJ, és ha homlokon csapnád magad, hogy hoppá, eszembe jutott valami vagy elfelejtettél valamit, mndjárt spricc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 00:03
Törölt felhasználó (24620)
mert akkor elélveznél, ha lefejelnének a
ko
alf
cs alf
má alf
ban
WoW!!!
De király is volna:)
De király is volna:)
Télleg ti akik már kipróbáltátok hogy küzdtetek meg ezzel a problémával.Vagy csak nekem vannak ilyen beidegződéseim?
Nekem inkább az a bajom, hogy nem lehet mindig alaposan *kmh* kimosakodni...
(Ez egy válasz rakija üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 19:10

giggy

kezdoparbs
Tammy