prosztata masszázs saját részre (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső téma

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2007. 06. 07. csütörtök 22:15
gazosgyuri gazosgyuri
Wazze,ekkora kamut már rég olwastam!!!!! levele
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 04. 27. péntek 01:16
hali... én még nem tudom igazán mi az a prosztata orgazmus, viszont a napokban kicsit eljátszadoztam esténként... találtam répát itthon a hűtőbe, elég vastag volt és felizgatott a gondolat... megmostam, napraforgóolajjba belemártottam, így megtörtént a síkosítás, a fenekemet is bekentem olajjal, és elkezdtem befelé tolni... amikor eléggé kitágultam kibe húzogattam picit, a farkam állt mint az állat, húztam rajta párat miközben a répát mozgattam, és óriásit élveztem... (de tövig benyomtam a répát) ha valaki félne a "kosz"tól, annak ajánlom, a "házi" beöntést... én úgy csinálom, hogy a zuhanyrózsát lecsavarom a csőről, odaszorítom az ánuszomhoz, és a víz m1 befelé... amikor már elég víz bement akkor ürítési érzés támad, és kijön aminek ki kell...
#62   2007. 06. 22. péntek 23:41
IntelPrescott2,8 IntelPrescott2,8
nemrég kipróbáltam, zuhanyoztam bekentem a fenekem Old Spice-al(később rájöttem nem kellett volna, csíp mint állat) egy újam úgyahogy bement, de nem találtam ezt az izgatni valómat, hol kellenne keresni egyáltalán, meg megéri-e a fáradságot? Fáj útánna egy kicsit... rolleyes
#63   2007. 06. 23. szombat 10:46
X Törölt felhasználó (86984) VIP
A zuhannyal tényleg óvatosan kell bánni, mert komoly baj lehet, mondjuk egy nyomásváltozás kapcsán simán sérülhet a bél.
Vannak erre kifejezetten kifejlesztett dolgok.
#64   2007. 06. 23. szombat 12:42
Nauzika Nauzika
Én rendszeresen maszirozom a pasim prosztatáját és nagyon bejön neki.
#65   2007. 06. 29. péntek 02:18
X Törölt felhasználó (23775)
már csak az a gond hogy nem kamu, de ha akarod küldök róla képeeket !!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 22:15
Wazze,ekkora kamut már rég olwastam!!!!! levele
#66   2007. 08. 02. csütörtök 09:11
pinkyke22 pinkyke22
Sziasztok.
Tegnap kipróbáltuk a pasimmal ezt a zuhanyzós beöntéses dolgot meg a masszázst.
Nagyon nem akart belemenni de meggyőztem smile .
Kellemesen csalódott. Mi úgy csináltuk hogy a letekert zuhanyzóval nagyon kis nyomással beengedtűk a langyos vizet aztán vissza tartotta és irány a wc. Gusztustalan lett volna a kádba engedni ami nem oda való. azt mondta nagyon kellemes érzés amikor megy be a langyos víz. Jó párszor megismételtük. Aztán jött a masszázs. Szerintem megtaláltam a prosztatát mert ennyi "anyag" még sose jött ki belőle. Nem tudom hogy honnan jött de tényleg sokkal több volt mint amugy szokott lenni. Mostmár csak arra kellene rábeszélnem hogy a vibrimet is használhassam. Az nehéz ügy lesz smile .
Én személy szerint ajánlani tudom mindenkinek mert tényleg nem kamu és engem is nagyon izgatott az egész. Nem mindennapi élmény hogy nyulkálhatsz egy pasi fenekében. A végeredmény meg magáért beszél.
#67   2007. 10. 05. péntek 13:22
X Törölt felhasználó (23775)
helyes...
persze még jó hogy kis nyomással ment a víz, mert lehet az már nem lenne jó ha maxon menne smile és én is eljutok a wcig általában...
viszont a prosztatát nem tudom még merre van :(
magamnak is csinálnám akár... de lehet a barátnőm is benne lenne, múltkor feljött a téma..
(Ez egy válasz pinkyke22 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:11
Sziasztok.
Kellemesen csalódott. Mi úgy csináltuk hogy a letekert zuhanyzóval nagyon kis nyomással beengedtűk a langyos vizet aztán vissza tartotta és irány a wc. Gusztustalan lett volna a kádba engedni ami nem oda való. azt mondta nagyon kellemes érzés amikor megy be a langyos víz. Jó párszor megismételtük. Aztán jött a masszázs. Szerintem megtaláltam a prosztatát mert ennyi "anyag" még sose jött ki belőle. Nem tudom hogy honnan jött de tényleg sokkal több volt mint amugy szokott lenni. Mostmár csak arra kellene rábeszélnem hogy a vibrimet is használhassam. Az nehéz ügy lesz smile .
Én személy szerint ajánlani tudom mindenkinek mert tényleg nem kamu és engem is nagyon izgatott az egész. Nem mindennapi élmény hogy nyulkálhatsz egy pasi fenekében. A végeredmény meg magáért beszél.
#68   2007. 10. 06. szombat 08:58
Aliszultan Aliszultan
Nézz be a Lány dug fiút topicba!
(Ez egy válasz pinkyke22 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
#69   2007. 10. 16. kedd 13:11
vazelinator vazelinator Admin
srácok, lányok csak technika és nem társ keresés (társ keresős hszek törölve)
lányok is élvezik a tecnikai részét igaz nem a prosztatá maszirozák
#70   2007. 10. 19. péntek 15:58
Krok486 Krok486
Csak aztán vigyázz a vibrid tisztaáságra, nehogy valami átmenjen...
Sziasztok.
#71   2007. 10. 23. kedd 09:58
bandili bandili
Ez így igaz,én minden nap csinálom
#72   2007. 11. 02. péntek 12:00
X Törölt felhasználó (141068)
Mi is kipróbáltuk a végbél tisztitását.Együtt csináljuk a kádban ös bizony a viz sok mindent kihoz, de hát lefolyik a lefolyóban. Szintén lecsavarjuk a róozsát. Ha megteleik a fenekem, magától dől ki a viz, nagyon jó érzés. A pasim viszont már ugy csinálja, hogy állandóan engedi be és folyamatosan jőn is ki.Aztán mikor már tiszta foglalkozunk egymás popójával. Használunk golyókat, vibrit, ujjainkat, nyelvünket, fantasztikus.Örülök, hogy erre rájöttünk.
Sziasztok.
#73   2007. 11. 03. szombat 16:45
bandili bandili
Szóval amit leírtál az biztos nagyon klassz dolog,de a prosztatamasszázs nem ez
#74   2008. 01. 29. kedd 13:39
futball futball
Nekem jott ossze mar, igaz en vegeztem es nem a baratnom, de nagyon jo volt. ajanlom mindnekinek. persze elotte a lecsavartam a zuhanyrozsat es kimostam mint az elozoek.
probalja ki mindneki megeri
#75   2008. 03. 23. vasárnap 20:18
Zolika002 Zolika002
Hello ! Én is csináltam egyszer szerintetek hogy lehet a legkönnyeben csinálni ???
#76   2008. 03. 23. vasárnap 20:25
Bandur Bandur
Gyógyszertárba elmész recept nélkül lehet venni vazelint,sokkal olcsóbb mint bármilyen sikositó,a többihez meg gondolom nem kell sok fantázia ha meg nem tudod hol a prosztatád nézd meg a neten csak találsz róla fotót.Én visszont a vazelint a nők seggéhez szoktam használni na az sokkal jobb azt próbáld ki wink
(Ez egy válasz Zolika002 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 20:18
Hello ! Én is csináltam egyszer szerintetek hogy lehet a legkönnyeben csinálni ???
#77   2008. 03. 23. vasárnap 20:38
Zolika002 Zolika002
Köszi szépen !
#78   2008. 03. 23. vasárnap 20:41
Zolika002 Zolika002
Szerintetek vegyek egy vibrit a prosztatamnaszázshoz ???
#79   2008. 03. 24. hétfő 08:50
zsozs70 zsozs70
szerintem igen nekem bevált.
(Ez egy válasz Zolika002 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 20:41
#80   2008. 03. 24. hétfő 13:32
Bandur Bandur
Itt nézél szét ezen a szex honlapon lehet kapni minden segédeszköszt a-z,és igen jó árban van és diszkrétKLIKK IDE
(Ez egy válasz Zolika002 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 20:41

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: giggy giggy
Nyitás ideje: 2006. 09. 07. csütörtök
Üzenetek: 391db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 05. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!