Minden esetre sokkal kényelmesebb és jobban tudsz koncentrálni, saját magadra, ha van ki segítsen!!!
(Ez egy válasz rokamoka üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 10:48
Köszi!
Ez nagyon izgi, csak még tapasztalatlan vagyok a fogásban.
De írtó jó. Valószínű az elsülés határán vagyok.
Ez egy partnerrel még jobb lehet.
Ez nagyon izgi, csak még tapasztalatlan vagyok a fogásban.
De írtó jó. Valószínű az elsülés határán vagyok.
Ez egy partnerrel még jobb lehet.
A páromat nehéz erre rávenni, de (talán) majd lesz valaki akivel pajkoskodhatok.
olvasgattam a topikot ami igen hasznosnak bizonyult
csináltam egy kis beöntés , szal ma jáccok egy jót
csináltam egy kis beöntés , szal ma jáccok egy jót
Valaki tudna tanácsot adni, hogy otthon , hogy lehet kimosni magam? Köszi
Gabikur: merev v. hajlékony a segédeszköz? Mert én próbáltam 15 cm-s hajlékonnyal, de semmi
...
vagy a technika rossz, vagy az eszköz...
...vagy a technika rossz, vagy az eszköz...
Segítsetek, szeretném rávenni a pasimat, h elöttem izgassa a prosztatáját. Szívesen megnézném. Hogy fér hozzá a legkönnyebben? Milyen pózban? Köszönöm. pusz mindenkinek!
A barátnőm szeretné megcsinálni nekem, de valahogy nem tudom rávenni magam...
Sziasztok!
Vettem egy prosztata masszírozót (egyenes rúd, a végén kicsit ferdén egy tojás van), feldugtam magamnak, bekapcsoltam, mozgattam, de semmit se éreztem.
Merre keressem a prosztatát? Mennyire kell feldugni? A tojás merre álljon? Hogy mozgassam?
Vettem egy prosztata masszírozót (egyenes rúd, a végén kicsit ferdén egy tojás van), feldugtam magamnak, bekapcsoltam, mozgattam, de semmit se éreztem.
Merre keressem a prosztatát? Mennyire kell feldugni? A tojás merre álljon? Hogy mozgassam?
3-5 cm es a has falan talalhato,körkörös mozdulatokat kell végezni,turelmesen.Nem feltétlenül jár erekcióval a masszázs!
(Ez egy válasz Gaborka82 üzenetére (2009. 05. 18. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 18. hétfő 14:21
Sziasztok!
Na ezt kipróbálom
sziasztok! Én próbálkoztam az ujjaimmal de vhogy nem találtam vagy rosszul csináltam. Izgatott hogy az ánuszommal játszok de nem sikerült a masszász. Vkinek ötlete?
Ezt, már több hasonló "fórumon" is leírtam!
A legjobb, ha segítenek a prosztata masszázsnál! Saját magadnak, nagyon nehéz megcsinálni, nem férsz hozzá, kényelmetlen és még a "csúcs" előtt elfáradsz. Az a legjobb, ha átadod magad a kényeztetésnek és az élvezetnek. Elhihetitek, volt benne részem...
A legjobb, ha segítenek a prosztata masszázsnál! Saját magadnak, nagyon nehéz megcsinálni, nem férsz hozzá, kényelmetlen és még a "csúcs" előtt elfáradsz. Az a legjobb, ha átadod magad a kényeztetésnek és az élvezetnek. Elhihetitek, volt benne részem...
Tényleg.????????????????????,
Nem ertem,hogy nem vettetek meg eszre,hogy ez pasi,es nem lany!!Itt veri a farkat,es mindenhova beszol!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 23. kedd 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 00:19
Törölt felhasználó (337951)
Tényleg.????????????????????,
Nekem már sikerült és óriásit élveztem. Érdemes kipróbálni.
Engem is izgat a dolog,holnap kipróbálom és megírom,hogy milyen volt illetve,hogy sikerült-e.
nagyon jó érzés csak sanna a páromat nemtudom rávenni pedig ha máscsinálja biztos jobblenne ha valaki tud hajdubiharban ilyet jelentkezzen
Mi is próbáltuk de nem sok sikerrel
biztos nem lazultál el, tudat alatt benend volt, hogy férfi létedre a segegdben matatnak. ezt el kell felejteni, másképp nem megy, persze a csajnak se fintorogva kell csinálnia.
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2009. 12. 27. vasárnap 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaja van benne valami,de mivel 1. alkalom volt és 1ikünknek sincs tapasztalata,így próbálkozott de nem éreztem azt a nagyon jó érzést mint más,Pedig kiváncsi vagyok milyen lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 28. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 28. hétfő 12:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 28. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
biztos nem lazultál el, tudat alatt benend volt, hogy férfi létedre a segegdben matatnak. ezt el kell felejteni, másképp nem megy, persze a csajnak se fintorogva kell csinálnia.

giggy

Michaela Krcmová