prosztata masszázs saját részre (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső téma

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#181   2014. 02. 16. vasárnap 16:40
X Törölt felhasználó (882082)
szevasztok , hát nekem is sikerült az este már végre smile rögtön meg is kostoltam a nedüt mit ne mondjak jo volt ,,,, akit érdekel bövebben az irhat privátban de ha van rá érdeklödö elmondom hogy jött össze itt is....
#182   2014. 02. 21. péntek 21:58
X Törölt felhasználó (882082)
nem bántanék senkit de! egy két ember irt már akiket tényleg érdekel a pr org, és a többi delikvens? nektek már összejött? irjátok le ide légyszi oké? :P
#183   2015. 01. 21. szerda 10:55
X Törölt felhasználó (86993)
Sziasztok!

Ki milyen segédeszközt próbált már erre a célra?
Én a Power Plug-ot használom/tam. De nem nagyon vagyok megelégedve vele.
http://szeresdmagad.hu/power-plug-prosztata-masszirozo-dildo-f- ekete
Ha van tapasztalat más termékkel kapcsolatban várom a visszajelzést smile
#184   2015. 01. 25. vasárnap 12:17
#185   2015. 02. 08. vasárnap 18:33
colamatyi colamatyi
én egy 22cmest használok tövig ráülök isteni érzés lovagolok rajta
#186   2015. 04. 16. csütörtök 05:36
X Törölt felhasználó (981392)
Én a replay-es borotvahabosflakonomat szoktam magamnak feldugni,és élvezésig játszok vele
#187   2015. 04. 16. csütörtök 23:05
kleinnorbi kleinnorbi
Szeretem izgatni magam nagyon. Ujjal, de használtam már borotvahabos flakont, üveget uborkát, répát stb.
#188   2015. 04. 17. péntek 12:02
manócskáék manócskáék
Volt már, hogy én is játszottam picit magammal....jó tud lenni az is....de párom is jól csinálja smile
#189   2015. 04. 18. szombat 18:48
kreativ01 kreativ01
nekem vannak külömbözö vastagságu vibrieim, azokal szoktam játszani, de nagyon jo a kigyo uborka is.
#190   2015. 04. 26. vasárnap 06:52
X Törölt felhasználó (981392)
Meg a 0,75 ös borosüveg
#191   2015. 04. 29. szerda 10:08
biszexpasit biszexpasit
ujammal és nagyon jo
#192   2015. 06. 23. kedd 11:52
Andrew23 Andrew23
Kipróbáltam én is a párom vibrátorával, de nem élveztem el tőle! Kicsit kellet huzogatnom a farkam! Mit csinálhattam rosszul??? Gyakorolni kell?? Mondjuk nem gondoltam hogy egy normál vibrátor valaha bemegy a fenekembe! smile
#193   2015. 09. 26. szombat 07:14
Marton25 Marton25
Most megyek és bedugom a popómba a prosztata masszírozómat és tele lövök mindent gecivel....
#194   2015. 09. 27. vasárnap 19:55
Hat nem fogsz egszerre csak ugy elelvezni tole.
Gyakorolni kell, nekem is csak orgazmus kozeli elmenyem volt maximum.
Egyebkent kell hozza adottsag is, van aki jobban elvezi van aki kevesbe. Van akinek egy kis erintes oriasi elmeny van akinek tobb 10 percnyi sem okoz semmi extrat. En az utolsoba tartozom.
Bar mar egy eve probalgatom de semmi nagy eredmeny, de kitarto vagyok, ha nincs otthon senki akkor lelkesen gyakorlom..
En azt szoktam elvezni hogy ha masszirozom, akkor anelkul tudok spriccelni (fejni), hogy orgazmusom lenne. Akkor meg van kedvem kostolgatni, jatszani vele. Orgazmus utan minden vagyam elszall.
(Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2015. 06. 23. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 23. kedd 11:52
Kipróbáltam én is a párom vibrátorával, de nem élveztem el tőle! Kicsit kellet huzogatnom a farkam! Mit csinálhattam rosszul??? Gyakorolni kell?? Mondjuk nem gondoltam hogy egy normál vibrátor valaha bemegy a fenekembe! smile
#195   2015. 09. 28. hétfő 20:24
X Törölt felhasználó (872380)
én is próbáltam... de segéd exközzel))) élvezetes volt ahogy mozgattam popsimban... de kézi rásegítés kellett a farkamnak...))))
#196   2015. 09. 30. szerda 06:32
X Törölt felhasználó (802690)
hát most én is meg akarok próbálni ilyen dolgokat.amit irtál már megrendeltem külföldről jobban járok vele árilag igaz várnom kell.több tipust láttam lehet majd még rendelek mást is kipróbálni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 21. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2015. 01. 21. szerda 10:55
Sziasztok!

Ki milyen segédeszközt próbált már erre a célra?
Én a Power Plug-ot használom/tam. De nem nagyon vagyok megelégedve vele.
http://szeresdmagad.hu/power-plug-prosztata-masszirozo-dildo-f- ekete
Ha van tapasztalat más termékkel kapcsolatban várom a visszajelzést smile
#197   2015. 10. 10. szombat 09:24
fazonkirály fazonkirály
próbáld meg egy síkosított pezsgőtablettás dobozzal. úgy huzigáld ki-be, hgy közben a hasad felöli részt nyomd erősen vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 27. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2015. 09. 27. vasárnap 19:55
Hat nem fogsz egszerre csak ugy elelvezni tole.
Gyakorolni kell, nekem is csak orgazmus kozeli elmenyem volt maximum.
Egyebkent kell hozza adottsag is, van aki jobban elvezi van aki kevesbe. Van akinek egy kis erintes oriasi elmeny van akinek tobb 10 percnyi sem okoz semmi extrat. En az utolsoba tartozom.
Bar mar egy eve probalgatom de semmi nagy eredmeny, de kitarto vagyok, ha nincs otthon senki akkor lelkesen gyakorlom..
En azt szoktam elvezni hogy ha masszirozom, akkor anelkul tudok spriccelni (fejni), hogy orgazmusom lenne. Akkor meg van kedvem kostolgatni, jatszani vele. Orgazmus utan minden vagyam elszall.
#198   2015. 10. 10. szombat 09:27
Az nem túl szerencsés, elég éles a pereme, s felsérthető a végbelet. Aminek fertőzés és vérzés lehet a vége.
Sokkal jobb egy erre kialakított eszköz.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2015. 10. 10. szombat 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 10. szombat 09:24
próbáld meg egy síkosított pezsgőtablettás dobozzal. úgy huzigáld ki-be, hgy közben a hasad felöli részt nyomd erősen vele
#199   2015. 10. 12. hétfő 21:46
X Törölt felhasználó (872380)
mkor előkészítesz egy szép fasz méretű répát..megmosod....hagyod szoba-hőmérsékletűre melegedni, és közben feneked is jól kimosod..))) beállítod a kamerádat... bekened síkosítóval a répát...fölteszed a lábad, széttárod, h kinyíljon picit popsilukad, bekened lyukad is síkosítóval... közben ujjad is be-be csúszik...... közben farkad is mered, mert már vágyod, h feneked feszítve kitöltse végre .... majd kezedbe veszed répát... picit megjáratod lukad köröl...
lukadhoz illeszted hegyét és ovatosan magadba dugod picit...majd megint kint hosszában is végig vezeted popsi vájatodban... utána újra lukadnak feszíted és megint betolod picit hegyt... vissza és újra beljebb most méjebben....
mindig picit mélyebre... lassan... néha bent tartva, h lukad táguljon..hozzá szokjon a mérethez.... közben merev farkadon is rántasz párat.... majd egyszercsak kezed hozzá ér popsidhoz, és akkor már tudod, h majd 20cm bennedvan... kamerán nézad ahogy az egészet kihúzod, és könnyedén visszatolod magadba....
és miközben vered a faszod élvezedh, seggedben könnyedén jár a faszpótló)))).... néha teljesen kihúzva, és zsupsz újra bent...... mikor érzed, h mindjárt élvezel, tövig betolod magadnak, rátartasz és hangosan élvezed ahogy testedre-arcodra lövel a gecid)))))
#200   2015. 10. 13. kedd 01:23
Palesz Palesz
Ezt szépen megfogalmaztad! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 12. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2015. 10. 12. hétfő 21:46
mkor előkészítesz egy szép fasz méretű répát..megmosod....hagyod szoba-hőmérsékletűre melegedni, és közben feneked is jól kimosod..))) beállítod a kamerádat... bekened síkosítóval a répát...fölteszed a lábad, széttárod, h kinyíljon picit popsilukad, bekened lyukad is síkosítóval... közben ujjad is be-be csúszik...... közben farkad is mered, mert már vágyod, h feneked feszítve kitöltse végre .... majd kezedbe veszed répát... picit megjáratod lukad köröl...
lukadhoz illeszted hegyét és ovatosan magadba dugod picit...majd megint kint hosszában is végig vezeted popsi vájatodban... utána újra lukadnak feszíted és megint betolod picit hegyt... vissza és újra beljebb most méjebben....
mindig picit mélyebre... lassan... néha bent tartva, h lukad táguljon..hozzá szokjon a mérethez.... közben merev farkadon is rántasz párat.... majd egyszercsak kezed hozzá ér popsidhoz, és akkor már tudod, h majd 20cm bennedvan... kamerán nézad ahogy az egészet kihúzod, és könnyedén visszatolod magadba....
és miközben vered a faszod élvezedh, seggedben könnyedén jár a faszpótló)))).... néha teljesen kihúzva, és zsupsz újra bent...... mikor érzed, h mindjárt élvezel, tövig betolod magadnak, rátartasz és hangosan élvezed ahogy testedre-arcodra lövel a gecid)))))

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: giggy giggy
Nyitás ideje: 2006. 09. 07. csütörtök
Üzenetek: 391db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 05. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!