Na őt én is szívesen nézem!
Az egyik legszebben szopó nő akiket filmen láttam.Alkatra is ez a típus ami a leginkább kedves nekem.Szilikon nélkül is.Vagy nagyon élvezi a forgatásokat, vagy nagyon jó színész, mert a filmekből az tűnik ki, hogy valóban élvezettel teszi amit tesz.
Van hangja is hozzá.
Az egyik legszebben szopó nő akiket filmen láttam.Alkatra is ez a típus ami a leginkább kedves nekem.Szilikon nélkül is.Vagy nagyon élvezi a forgatásokat, vagy nagyon jó színész, mert a filmekből az tűnik ki, hogy valóban élvezettel teszi amit tesz.
Van hangja is hozzá.

Szép élvező arca van.Ezért is kedvelem.

Ez olyan mint a nikki bellucci? Csak ez Maria és úgy szopik faszt?
Valami hasonló... Tuggyuk, neked majdnem mind egykutya-egypicsa...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 19. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 21:58

Törölt felhasználó (38040)

Ez olyan mint a nikki bellucci? Csak ez Maria és úgy szopik faszt?
Nem,ő klasszikus szépség. Hasonlít a Monika Beluccira,nem??? Talán azért Maria Belucci
Ugye,h ugyanolyanok,leszámítva a szilikont?Ja mégse,neki is szilikon van.

tényleg elég jó, de szerintem csak ezen az egy képen hasonlít rá!
Szerinetem a Mari szebben szopik!
Tényleg nem hasonlítanak nagyon egymásra, de mindkettőnek szép arca van.
Monica modell alkatával azért nem lehet vetekedni, de benne más szépségeket kell felfedezni.Szép kerek Mari mindenhol, nekem ezért is kedves, az olasz hölgy pedig gyönyörű.

Tényleg nem hasonlítanak nagyon egymásra, de mindkettőnek szép arca van.
Monica modell alkatával azért nem lehet vetekedni, de benne más szépségeket kell felfedezni.Szép kerek Mari mindenhol, nekem ezért is kedves, az olasz hölgy pedig gyönyörű.
Tudtommal szopási technikájával valamilyen díjat is nyert, tán a legjobb orális jelenet díját. Láttam már tőle videót, és tényleg nagyon szépn, átéléssel és fantasztikus izgató módon csinálja. Szóval roppant ügyes...
Oh!Nem is tudtam, hogy a hölgy díjnyertes, de gratula neki, mert ő tényleg megérdemli!
Doki! A képeid nagyon jók!Profi képfeltöltő vagy?!

Profi? lol... Nem tudom, mi teszi "profivá" a képfeltöltőt, de egyrészt általában igyexem szép és értékelhető képeket feltenni, ami sok mindenkinek tetszik vagy tetszhet, másodszor a hsz-eim közel 75%-át képek teszik ki, harmadszor pedig, ha képeket tolsz fel, nem illethetnek a "pontvadászat" gyanújával, még ha tényleg csak a pontokért tölt is fel az ember. Bevallom, kezdő fórumosként sokszor ez vezérelt, de manapság megszerettem a GG fórumát, de ez a képfeltöltő normám megmaradt.
Azért köszi a pozitív véleményt! (Ez egy válasz HellRider üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 17:23
Azért köszi a pozitív véleményt! (Ez egy válasz HellRider üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Oh!Nem is tudtam, hogy a hölgy díjnyertes, de gratula neki, mert ő tényleg megérdemli!

Valóban nem a legmegfelelőbb a "profi" szó, de egyszerűsíteni akartam a mondandómat ezzel, ahelyett, hogy körülírtam volna.Szóval arra akartam csak utalni, hogy rengeteg képet tölesz fel - legtöbbször szöveg nélkül -, a témához kapcsolódóan, rövid időn belül, mániából, hobbiból.
A képeid rendszerint nagyon jó szinvonalúak, és jó ízlésről vallanak!
Okés, akkor ezt így megbeszéltük!
Ahogy írtam, tényleg sok képet teszek fel (mostanság ha nem annyira ismert a modell, megnevezem), és ez tényleg egyfajta kis mánia, hobbi.
Ja, és köszi a pozitív kirtikát a képekkel kapcsolatban, igyexem jó minőségű képeket feltenni! (Ez egy válasz HellRider üzenetére (2007. 05. 25. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 16:27

Ja, és köszi a pozitív kirtikát a képekkel kapcsolatban, igyexem jó minőségű képeket feltenni! (Ez egy válasz HellRider üzenetére (2007. 05. 25. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Valóban nem a legmegfelelőbb a "profi" szó, de egyszerűsíteni akartam a mondandómat ezzel, ahelyett, hogy körülírtam volna.Szóval arra akartam csak utalni, hogy rengeteg képet tölesz fel - legtöbbször szöveg nélkül -, a témához kapcsolódóan, rövid időn belül, mániából, hobbiból.

Egy kis leszbi jelenetben:

A napi sorozatban tündököl ma, és úgy látom az eddigi hozzászólóknak is tetszik.
Filmen jobb.
Leszbi jelenetben is remek, ugyanolyan gusztán nyal, mint amilyen izgatóan szopik.
Szerelemre született!

Filmen jobb.
Leszbi jelenetben is remek, ugyanolyan gusztán nyal, mint amilyen izgatóan szopik.
Szerelemre született!