ffi:
kórházba kerültem-tüdővel. nem szoros összefüggésben a cigivel. de nem kelhettem fel, nem tudtam rágyújtani, és ezt tartottam itthon is. ennek több, mint egy éve és nem dohányzom. néha egy szivar, de semmiképp sem slukkolám le... mindenki maga tudja: le akar-e szokni én mindenkit csak bíztatni tudok Hajrá Penetrator!
kórházba kerültem-tüdővel. nem szoros összefüggésben a cigivel. de nem kelhettem fel, nem tudtam rágyújtani, és ezt tartottam itthon is. ennek több, mint egy éve és nem dohányzom. néha egy szivar, de semmiképp sem slukkolám le... mindenki maga tudja: le akar-e szokni én mindenkit csak bíztatni tudok Hajrá Penetrator!

Kimondottan eme témárol néhány kép.

2 azaz kettő hete, tehát 14 napja nem dohányzom!!
Igaz, azóta kicsit több sör fogy, de az állítólag egészséges, folyamatosan dughatnékom van, és a környezetem kezd kiborulni tőlem. Egyébként jól vagyok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 20:44
Igaz, azóta kicsit több sör fogy, de az állítólag egészséges, folyamatosan dughatnékom van, és a környezetem kezd kiborulni tőlem. Egyébként jól vagyok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nagyon nem bírnád, akkor ime egy lehetséges tevékenység helyette:
Én még csak négy napja nem bagózom:)De nálam sörből is kevesebb fogy
az se egészséges ha eltulzod,inkább szexelj
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 28. szerda 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 10:58
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 28. szerda 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2 azaz kettő hete, tehát 14 napja nem dohányzom!!
Úgy legyen!
(Ez egy válasz Lacee77 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:59
(Ez egy válasz Lacee77 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én még csak négy napja nem bagózom:)De nálam sörből is kevesebb fogy
Engem nem nagyon izgatna ez a témá!!
Én dohányzom... de valahogy szex előtt és közben nincs kedvem hozzá... csak utána^^

én is bagózok, na de közben? Ha utána elszívsz egyet az rendben van.
és ebben mi a jó????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 21:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
ehh. a barátnőm is dohányzott. de választhatott: vagy hozzámbújik,csókolózunk,szb. vagy pedig dohányzik. mert a közelembe nem jöhet,az tuti,ha azt a büdöst érzem rajta... szerencsére engem választott.
geci vagyok? de nagyon rühellem a cigiszagot. amugy nem volt nehéz leszoknia,mert nem volt függő.
geci vagyok? de nagyon rühellem a cigiszagot. amugy nem volt nehéz leszoknia,mert nem volt függő.

Coolenergy

beazoli