hát nem is tudom, amikor karikákat kezdek fújni, a pasiknak eláll a lélegzete, az "O"-tól mindig beindul a fantáziájuk....nade szex közben még nem jutott eszembe.....szerintem elég
me
lenne a férfinek, ha az öngyujtó után kezdenék tapogatózni...ahelyett, hogy őt vegyem a számba...
alf
ga alf
lá alf
zó
A dohányzást sex nélkül is ellenzem, mindig is utáltam, azt meg főleg ha egy nő dohányzik, nekem kiábrándító, sex közben meg főleg az lenne.
A meztelen dohányos nő, azértjó mert kurvás!
TUTI!!!!
TUTI!!!!
Á nem bírom a dohány füstöt! még egy jó csajtól is elmenekülnék!!!
szerintem egy nő ne dohányozzon szívjon inkább f***t
Én jártam úgy, hogy anno volt egy dohányos barátnőm és épp az orális aktushoz készülődtünk, Ő nagyon beindult és épp cigizett. Mivel nem volt ideje kifújni a füstöt, füstölő szájjal bukott a farkamra..Hát nagyon izgató volt ezt látni. Azóta is vágynék ilyenre, de sajnos nem aatott meg..Érdekes játék ez amúgy!
a középső a nyerő
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 20:36

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

húúúúú...borzallmas 1 bagószagú szexpartner>a bagószagú szájával csókolózik..mondjuk,aki szintén dohányzik,azt nem zavarja
kár,h csak most fedeztem fel a topikot,mikor már így leült...van itt még vki??olyan aki nem arról ír,h mennyire utálja a füstöt,stb...
Pille,Whorse,Coolenergy,sehol senki???
használj képfeltöltőt!!!!!!
nézz be ide, itt üzentem neked: KLIKK IDE
nézz be ide, itt üzentem neked: KLIKK IDE
Sziasztok! Nekem rengeteg képem és videóm van ebben a témában. Ha valakinek kellenek gyönyörű cigis csajos képek csak írjon a danikicsi@freemail.hu címre.
Várnám a dohányos hölgyeket, jelentkezhetnek ezen a mail címen abszolút inkognitóban lesz, szóval senki másra nem fog tartozni. Szeretném ha egy dohányos hölgy vagy csaj eloltaná a cigit a nyelvemen, belefújná a füstöt, és belehamuzna a számba!
Lehet hogy komplett hülyének néztek, de ez ey ilyen topic, erről szól, nekem ez a mániám.. Mindenkinek más az érdeklődési köre, nem ez alapján kell egy embert megítélni.
Várom a leveleket
Várnám a dohányos hölgyeket, jelentkezhetnek ezen a mail címen abszolút inkognitóban lesz, szóval senki másra nem fog tartozni. Szeretném ha egy dohányos hölgy vagy csaj eloltaná a cigit a nyelvemen, belefújná a füstöt, és belehamuzna a számba!
Lehet hogy komplett hülyének néztek, de ez ey ilyen topic, erről szól, nekem ez a mániám.. Mindenkinek más az érdeklődési köre, nem ez alapján kell egy embert megítélni.
Várom a leveleket

Coolenergy

ferdi
Iryna