én is bagózok, na de közben? Ha utána elszívsz egyet az rendben van.
és ebben mi a jó????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 21:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
ehh. a barátnőm is dohányzott. de választhatott: vagy hozzámbújik,csókolózunk,szb. vagy pedig dohányzik. mert a közelembe nem jöhet,az tuti,ha azt a büdöst érzem rajta... szerencsére engem választott.
geci vagyok? de nagyon rühellem a cigiszagot. amugy nem volt nehéz leszoknia,mert nem volt függő.
geci vagyok? de nagyon rühellem a cigiszagot. amugy nem volt nehéz leszoknia,mert nem volt függő.

hát nem is tudom, amikor karikákat kezdek fújni, a pasiknak eláll a lélegzete, az "O"-tól mindig beindul a fantáziájuk....nade szex közben még nem jutott eszembe.....szerintem elég megalázó lenne a férfinek, ha az öngyujtó után kezdenék tapogatózni...ahelyett, hogy őt vegyem a számba...
A dohányzást sex nélkül is ellenzem, mindig is utáltam, azt meg főleg ha egy nő dohányzik, nekem kiábrándító, sex közben meg főleg az lenne.
A meztelen dohányos nő, azértjó mert kurvás!
TUTI!!!!
TUTI!!!!
Á nem bírom a dohány füstöt! még egy jó csajtól is elmenekülnék!!!
szerintem egy nő ne dohányozzon szívjon inkább f***t
Én jártam úgy, hogy anno volt egy dohányos barátnőm és épp az orális aktushoz készülődtünk, Ő nagyon beindult és épp cigizett. Mivel nem volt ideje kifújni a füstöt, füstölő szájjal bukott a farkamra..Hát nagyon izgató volt ezt látni. Azóta is vágynék ilyenre, de sajnos nem aatott meg..Érdekes játék ez amúgy!
a középső a nyerő
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 20:36

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 06. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Coolenergy

Creasy